Забранена любов?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Забранена любов?!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 1967 пъти
Моята история е доста объркана и банална. В моето училище дойде едно момче, което е една година по-голямо от мен. Още преди да се премести аз донякъде се бях запознала с него... казвам донякъде, защото бяхме общували само в скайп. Но един ден започнахме да спорим за някаква глупост(не помня точно) и така се скарахме. Прекъснах всякаква връзка с него и го бях забравила... докато той не се появи в моето училище.

Чрез един мой приятел (който всъщност се оказа негов братовчед) се запознахме. Наистина още от първия ден се влюбих в него. Той ми е нещо като дрога.. видяли го един път искам още и още. Убедих се, че е добро момче, но е доста непокорен. Имам предвид с учителите... там е проблема. Моята майка е учителка там и всички ме знаят като "умната и възпитана дъщеря на колежката". А на мен ми писна от това! Също така и леля ми работи там и най-лошото е, че тя му е класна. Не съм чула и една добра дума за него от абсолютно никой учител.. Малко се отклоних. но въпросът ми е:да бъда ли с човека, който обичам дори и това да ми коства доверието на майка ми и всички онези клюки от нейни колеги зад гърба ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 588e46b813
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В любовта и войната няма правила. Кажи на майка си, че не искаш да си вече доброто дете и че имаш право на глас.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3d0bf4a6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да не е такъв извън училище. Мое мнение... но ако бях аз, щях да го опозная повече, преди да се впускам в любовни истории. Ако можеш направи така, че да се виждате извън училище. Да не забравяме, че в днешно време децата имат 3 лица... едно - пред родителите, второ - в училище и трето - с приятели... Може и той да е такъв... Това е моето мнение как бих постъпила аз... Успех, мила и дано нещата потръгнат!!! :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1cf353bd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Забрави го. Опитай с братовчеда му да имаш връзка. Ще ти кажа защо като ти дам малко примери. Представи си, ако сте с въпросното момче в един клас и то е представител на класа - пак ще е непокорен... (единствено би бил любимец на директора на училището... )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c81bd863a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като дъщеря на учителка бих ти казала, че не трябва да те интересува толкова мнението на околните - относно това, което спомена за клюките.
В нашето училище често се случваше точно най-непокорните и буйни ученици да стават любимци на учителите по някое време, защото винаги излизаше, че са умни, но неразбрани като цяло от всички.
А и ти няма да се омъжваш за него, нали? :) т. е. дори и да излизате заедно това какво ще навреди на теб, майка ти, леля ти или него? Може даже той да стане по-сдържан (което е малко вероятно, но нека сме оптимисти)...
Успех ти желая и мисли повече за себе си, малка си още да слагаш етикети на любовта като "забранена"...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d7b03fea7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбира се, че трябва да опиташ. Мнението на другите не трябва да те засяга. имам впредвид, че няма цял живот майка си или някой друг да питаш дали може да бъдеш с човека който наистина обичаш, то просто се случва и неможеш да го спреш. Няма да скърбиш за него, защото майка ти не го одобрява.


Confused Girl <3

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6796f224e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   е ти цял живот ли мислиш да си "умната и примерната ученичка" като имаш чувства към момчето бъди с него, щото майка ти няма да е учителка цял живот нито пък леля ти, от цялата работа ти ще загубиш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f1eab6d368
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Опознай го повече да не излезне че и извън даскало е разявй прах, не е задължително като си се влюбила в него и той така да те чувства от което идват доста проблеми. Защото ако ти го харесваш и направиш тази жертва за него а той просто те използва или пък не излезне това което си очаквала, жертвата ти би била БЕЗМИСЛЕНА! Помисли си и го опознай като цяло :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker