Момчето, което обичам е девствено! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчето, което обичам е девствено!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2236 пъти
Здравейте! Моята история е следната. На 21 съм и съм студентка. Преди 1 година един мой приятел от детството, дойде да учи в същия университет. Даже бяхме в едно общежитие. Познавам го от 8 години. Той е много стеснителен и ми сподели че е девствен.

Навремето той ме харесваше, но аз не отвърнах на чувствата му. Като го видях за първи път, не се бяхме виждали от 2 години-изглеждаше много по-мъжествен и красив. Заедно тренираме карате. Допира ни е само на татамито и то се бием. Аз със времето осъзнах че се влюбвам в него. Но той се държеше резервирано към мен. Накрая събрах смелост и му казах за чувствата си. Целунах го. То се стресна. После почнахме да излизаме, но в един момент на една наша среща той ми каза неща с които много ме нарани, един вид че обича друга и че незнаел дали иска да е с мен. Оставих го. Не му отговарях на обажданията и даже после 2 седмици на тренировки го избягвах. Тогава се забих с едно хубаво момче, женкарче, ама пиче. То дойде неочаквано на тренировки и даже влезе на татамито да играе с мен.

На следващия ден моя приятел си промени коренно отношението. То не бяха комплименти, опити да говорим. Накрая излязох с него и той ми се обясни. Каза че иска втори шанс. И че не е мислил какво говори. Аз му казах, че искам да си помисля и че няма да бързам с него.

И сега въпросът ми е? Защо иска да е с мен.. Дали защото това съм аз, просто заради самата мен, или заради факта че съм първото момиче, дето иска да се обвърже по-сериозно с него и да спи с него. Не знам от любопитсто ли иска да е с мен или има и друго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5fe70cca99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен малко си го стреснала и ти е наговорил тези неща не за да го зарежеш, а за да забавиш темпото. Възможно е разбира се да е имало друга, но с теб от любопитство? - едва ли. Опитай. Ако искаш да си с него, бъди с него. Имай в предвид, че не си с някое наперено момченце дето ще иска само секс от теб. Рискувай и може и да успеете да се разберете и да ви допадне да сте заедно
/сладкишче/

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: edbd3120d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен сега иска да е с теб защото си му по интересна а когато си му казала че го харесваш и искаш да сте повече от приятели е знаел ще си му в кърпа вързана и ако иска може да е с теб. И сега когато си спряла да му обръщаш внимание му е станало интересно пък и както казваш че те е видял с друго момче още повече.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7ecef63173
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто е осъзнал какво е имал, когато е бил на ръба да те загуби. Има чувства към тебе, ясно е. Не му мисли толкова. Пък и щом, и ти го харесваш - пробвайте, нищо не губиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker