Имам адски ниско самочувствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам адски ниско самочувствие
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2539 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 17 (почти 18) години. Колкото и да е срамно съм дествен.

Имам проблем за накой хора маловажен, но за мен е изключително важен. Имам адски ниско смаочувствие, самооценка и его. Смятам се за грозен човек който никоя жена или момиче нама да хареса, затворен човек съм всеки път когато прекрачвам прага на входната ми врата, слагам една маска която непозволява на който и да е да опознае истинското ми аз.

Прекривам се зад моята омраза, завист, отмастителност, общо вземо искам хората да ме мислят за гаден човек. А същност не съм такъв аз съм чувствителен и раним.

Проблемът ми със жените сигурно идва от моето ниско самочувстовие и самоуценка. Просто като излизам със момичета към които изпитвам нещо се държа като идиот но не съм виновен правя го като защитна реакция защото ако не се държа като идиот или супер агресивен си глътвам цялата граматика и се получава едно неловко мълчание и повече никога не я виждам.

Дочувал съм разговори между момичета по мой адрес и нещата изобщо не са хубави, в смисъл от тези разговори разбирам че мен няма момиче или жена която да ме хареса.

Най-дългата ми връзка е била 3 дена, то е трудно да се нарече връзка аз имах чувства към нея от много дълго време тя не просто е загубила облог и е трябвало да излиза с мен за 3 дни товае.

Другата ми „връзка” беше по-родължителна – 1 месец, но и тя се оказа че неизпитва нищо към мен само ме използва. След този месец си обещах повече дане си позволявам чувства няма смисъл. В моят ранен живод изгубих много битки и затова реших да се крия за моята маска и дане поволявам на никой да разбира моята истинска същност.

Стига съм ви затормозявъл, ако може някой да ми даде някави напътствия относно мяите проблеми, защото вече съм напът да се откажа изобщо от връзката ми със момичетата (не няма да ставам гей! ), просто ще започна сам да го отблъсквам.

В симъл аз поне намирам смисълат защото Сам се раждаш и сма си във кофчега.
П. П. благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 339bd6b3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пубертет, това ти е проблема. Порасни някоя друга годинка и ще се смееш на тази история.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e08777c565
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ТИ не си тъп, но си адкси неграмотен! Седни да прочетеш малко книжки и като ти се покачи малко IQ-то ще можеш да завържеш сериозен разговор с момиче. Не те обиждам просто те насърчавам. Трябва да знаеш как да общуваш и флиртуваш умело, за да има някакви резултати. А пък ако ти е толкова ниско самочувствието, колкото го описваш, ходи малко на фитнес, заякни и ще се чувстваш много по-добре в кожата си!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5f8e48271b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Спокойно, запомни две неща за жените-те се нуждаят от много внимание, винаги да си честен с тях и като си хванеш приятелка да бъдеш търпелив, ако трябва и 4-5 месеца чакай, но не я притискай да ти пусне!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a056f16c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ти прочетох цялата история, но веднага ми стана ясно. Точно в теб е проблема, защото се криеш и се защитаваш. От какво бе човек? Голяма работа, ако момиче те нарани, няма да умреш. Научи се да показваш истинският ти. Момичетата ще започнат да те харесват, и самочувствието ти ще се вдигни. Какви са тези простащини? Тъкмо си мислех че чета историята на умен човек.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6ce92dcddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Самочувствието се покачва, когато си усвоил нови умения. Когато се вълнуваш от нещо и можеш свободно да говориш за него. Например запиши се на курс за масажисти, изкарай го, научи се да правиш хубави масажи и когато се запознаеш с момиче и тя разбере, че правиш хубав масаж-може би ще си поиска! Или си вземи красиво кученце и го разхождай -момичетата сами ще те заговорят.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 02172d1937
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   :D Самия факт, че правиш такава тема говори, че не си с чак толкова ниско самочувствие :D :D :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ed93d3132b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом в интернета си толкова отворен, намери си виртуална приятелка и после като ви се породят чувства се вижте и всички ще са доволни.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b506fa4292
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пич кво ти пука ако се изложиш най-много да е поредният ти провал давай напред смело
иска ми се да чуя мнението на Лаура щот тя започна да дава мн интересни мнения
Пич, научи се да се биеш това определено ще ти вдигне самочуствието

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7b3f823ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   към 1 дори и да чета много (7 00 страници за 2 дни ако ми е интересно) когато остана с момиче губя ума и дума и все едно ме водят на екзекуция не искам да е така но е факт който не успявам да променя

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d370c5a493
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм момиче на 17 и се чувствам по същия начин като теб. Чувствам се така сякаш живея два живота: излезна ли от вкъщи си слагам маската на вечно щастливото и лъчезарно момиче, което никога няма проблеми, но върна ли се в къщи цялото разочарование което съм изпитала през деня си го изкарвам на родителите. Ядосвам се на така наречените ми приятели, които не могат да познаят тъгата ми криеща се зад привидната усмивка. Самочувствието ми е доста ниско, смятам се за грозна и тъпа ( макар успеха ми в училище да е отличен и макар да има момчета, с които съм се забивала и които знам, че ме харесват ). Просто не се чувствам достойна.
Не съм добра дъщеря: имам всичко, но от мен нашите получават само крясъци, обиди и депресирани настроения.
И което е по гадното не мога да кажа на никой за проблемите, защото знам, че ще бъда съдена по тях.
Не знам дали това би ти помогнало по какъвто и да е начин, но знай че има и други като теб.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: de98974ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   абе тук всички коментари са толко критични се ено момчето прави престапление кам афтора просто трябва да си себеси и се замисли защо си неуверен в себеси ако нямаш самочуствие значи не харесваш нещо в себеси нали ами просто се опитай да рабереш какво е това твое качество което не хар и когато ти сам се заобичаш всички ще ти се кефат аз сащо сам така горе доло малко по добре на мен проблема ми е че хората не искат да ме опознаят но аз се харесвам такава каквато сам и кат не ме хар те да се променят искам ако има как да си пишем моля да побликуват скайпа ми тои е geri_0911 ако го побликуват моляте ме потърси аз аъм момиче на 14 и мога да ти помогна малко ;д

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0c01ffe29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Започни да ходиш по гъза на някой "известен", така да се каже. Те също ходят винаги маскирани, боят се да не бъдат отхвърлени от society-то, ще разбереш, че те са просто смешни. Един ден ще махнеш тази маска и ще разбереш, че когато си себе си и не ти пука, ще се събереш с правилните хора за теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker