Той е на 26, а аз на 16 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той е на 26, а аз на 16
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 4730 пъти
Здравейте, с въпросното момче, което е на 26 се запознахме миналото лято, живеем в един вход. Миналото лято за първи път излезнахме на кафе само аз и той.

Още от преди да излезнем аз го харесвах, постоянно се надявах да се срещнем във входа или някъде да се засечем.

Стана така, че благодарение на фейсбук го намерих и оттам започнахме да си пишем. Излизахме още няколко пъти, дори вече и с неговата компания. Когато му казах, че го харесвам той ме попита: Ти наистина ли си влюбена в батко си? и аз му казах Да, наистина.

След това мина се време и започнахме да се държим като приятели един с друг, дори когато заминах на почивка на морето той искаше да дойде, за да ме види. Започнах да ходя в тях, седяхме, смеехме се и дойде рождения му ден.

Помолих майка ми и с една приятелка отидохме у тях където той си го празнуваше. Тогава пред всички той започна да ме прегръща и да се закача с мен. Преди да си тръгна той ме извика в кухнята му, прегърна ме и ми каза да не си ходя, че иска да съм до него, целуна ме, седяхме прегърнати и поседях още 10 мин. и си тръгнах.

Пишехме си смс-и и така. Аз започнах да ходя в тях когато той не е на работа, седяхме, гледахме филм прегърнати, целуна ме и така. Беше ме завел на кафе в Иваняне, аз се съгласих, защото му имам голямо доверие да отида и да се возя в колата му. Вечер или ходехме в някое кафе или седяхме в колата и си говорехме. Бяхме се събрали в един негов приятел и той ме прегръщаше, целуваше - както обикновенно, говореше ми на мило, бебе от този сорт.

Тръгнах си аз и на другия ден той се обвърза във фейсбук и разбрах и от неговите приятели, че ходи с някаква на неговата възраст. Не знаех да се радвам ли какво да правя, защото осъзнах, че може би няма да бъдем заедно. Когато си кажа- край това ще е няма да се занимавам повече с него всеки път той ме търси.

Знам, че ще прозвучи смешно, но ходих на гледачка и тя ми каза, че той ще остави гаджето си заради мен и няма да се откаже да ме търси, че ще бъдем заедно и че майка ми ще е против, но няма да има защо, защото той не е лош човек. Мина се месец и половина откакто ходи с онова момиче и постоянно ми повтаря, че иска да се ожени за мен, дори каза, че ще я зареже.

Ето, че тази сутрин той ми писа да ходим на кафе в 9 ч. казах му че сега ставам и не искам, той вика айде моля те заради мене и такива някакви, но въпреки това му казах не и му казах, че след обяд ще излезнем. След това излезнах навън и когато се прибирах му се обадих с нагласата да дойде да ме вземе, но ето, че нещата се объркаха, звъня му и той ми казва, че е в автомивката срещу нас и да отида и аз му казах, че няма да отида и той ми каза: тогава за кво ме питаш и аз му казах : добре извинявай, че те притеснявам и затворих.

Не знам, но не мога да се откажа от него, защото го обичам твърде много. Искам да ви попитам според вас какво да правя? Благодаря ви предварително.!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 96e1415f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Нещо не можах да схвана.. Значи той ти е говорил мило, бебе, прегръщал те е, но после пък се е обвързал с някаква друга и ти продължаваш да го обичаш, пък и той те търси... та излиза, че той един вид ходи и с теб и с другото момиче... много интересно. Аз пък мисля, че си играе с теб.

xperia

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 771ac22a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом го обичаш бъди с него, но не го оставяй да си играе с теб. Ако ти е обещал да остави приятелката си ОК, но искай това да се случи скоро, ако ли не няма просто смисъл защото ако не я остави сега няма да я остави и след време не бъди 2рата!! И не си мисли, че найстина ще се ожените Ехоо все пак си на 16?? Дано съветът ми помогне!! Успех скъпа целивки!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 771ac22a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Щом го обичаш бъди с него, но не го оставяй да си играе с теб. Ако ти е обещал да остави приятелката си ОК, но искай това да се случи скоро, ако ли не няма просто смисъл защото ако не я остави сега няма да я остави и след време не бъди 2рата!! И не си мисли, че найстина ще се ожените Ехоо все пак си на 16?? Дано съветът ми помогне!! Успех скъпа целивки!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4c6242d2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз винаги се забърквам с по-големи. Единият беше с 8год. , ходихме година и половина и накрая се разделихме по мое желание (тъй като се криехме а на мен този живот ми беше омръзнал ) Вторият (следващия) беше с 10год. по-голям, още от самото начало започна да говори за секс.. и го оставих веднага. Последният (в когото бях най-силно влюбена) беше на 36 (19г. разлика) иии естествено всички ми повтаряха да не се занимавам, че иска само да ме мине... до последно му вярвах, накрая обаче се осъзнах и не му позволих нищо. Моят извод е, че по-големите винаги (99% от случаите) искат само секс, а за сериозни приятелки си взимат на своята възраст. Малките са им по-лесни, по-наивни са. Според мен не си заслужава да се тормозиш с него, намери си момче колкото теб, което ще те цени. Аз така направих :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bb10005ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Това е подсъдимо, тове е против природата просто. Спри се ти не си още жена па закон и нямаш право да правиш, това което правиш. Не си наясно със себеси, защото още се развиваш хормонално и не мослиш трезво, просто спри, преди да е станало късно. Хора ама верно вие ставате като братята от ромския етнос, има ли цици, жена е става за секс и женене, е да ама не е така, за това всеки преди 18 е непълнолетен, а секс с него е незаконен, просто се развива, като човек още.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f6b72ac1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Да, знам, че няма да се женим, но просто споменавам какво каза. Също така беше казал, че ще изчака до лятото, за да съм пораснала още малко.. Да, ако нещата не се оправят знам, че трябва да намеря момче, което да е колкото мен и да ме цени, но се чудя как въпреки, че осъзнавам, че нещата може и да не потръгнат го обичам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 20e7656bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той е на 26, а аз на 16. Той е педофил, а ти си на 16. Той е педофил, а ти си наивна

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7769a8c899
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   7, според НК на РБ член 49 следващи момчето не е педофил. У нас дори сексът с лица, навършили 14 г. не е криминализиран, ако е бил доброволен. Няма държава в света, в която гушкането с лица над 16 е педофилия.

Авторката има друг проблем - човекът е обвързан и явно се подиграва с нея (използва я)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c2f9d909c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Бил педофил- я стига глупости бе, какъв педофил ви гони! Момичето е на 16, а той на 26! 10 години разлика не са много! А и момичето поема пълна отговорност за действията си, така че не виждам кое е подсъдимо тук- да обичаш някой и да се гушкаш в него?
А колкото до авторката- кажи му да зареже приятелката си, но не се отказвай от него ако наистина го обичаш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 170955ab34
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Не се занимавай с него. Той явно е двуличник-лъже приятелката си, играе си и с тебе, понеже си малка и с недостатъчен житейски опит.
Знаеш ли занапред колко много и по-красиви любови ще имаш :)
Радвай се младостта си и уважавай себе си.
Ж 27

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bb10005ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие не сте разбрали. Как 10 години разлика не е много бе, как да е нормално, подсъдимо е стига сте лъгали, секса с деца е подсъдим, какво да правиш секс с 13 годишна и после, тя да каже че е доброволно и няма да го съдят чичкото, така ли. Направо се шашкам, колко много е деградирал народа ни. Ако те хванат, че гледаш порно с 16 годишни, ще те съдят, за това на всяко порно пише, че те са на 18.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b65e11144c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ако те обича и иска да те чака, нямаше да ходи с друга.
Съжалявам, ако ти звуча гадно, но така мисля. Не може да се целувате, да се гушкате и да ти дава надежди, а да ходи с друга. Може би с нея е само секс, ако е по-голяма от теб и не иска да те притиска. Може. Не знам. Питай го.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker