Идват хубави празници, а не знам какво да правя :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Идват хубави празници, а не знам какво да правя :(
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3464 пъти
Здравейте, аз съм от Варна, момче на 17 съм.
Значи, при мен проблема е следния:

Имам приятелка която е на 18 и сме заедно малко повече от 3 години. Много я обичам! Първо сега идва 8-ми март, мисля някакъв букет да й подаря + някакъв подарък, 4 дни след това има рожден ден и там трябва да й направя някакъв подарък! Малко след това има и имен ден и там трябва да й измисля някакъв подарък, но как по дяволите, в момента ако си събера всичките стотинки едва ще събера 2-3лв. освен това...

Много я обичам, всички знаем момичетата как се радват да цветя и подаръци. Аз по дяволите още мартеници не съм купил ;( Много ми е гадно, иска ми се просто да имам някой лев повече и да й купя подаръци и цветя, защото искам да я видя щастлива, а не знам от кога не съм имал възможността да я видя истински щастлива. Напоследък постоянно и тя е притеснена, тъжна. До колкото подразбрах и те сега са слабо финансово, много ми е мъчно направо. Опитах се да си намеря някаква работа, но там където пробвах все са намерили хора или не може преди да навърша 18 :(

Не ми се иска да искам пари например от нашите, защото ако искам, няма да ми откажат, ще ми дадът, но виждам те как се трепят по цял ден на работа за тези пари и знам че ако ми ги дадът ще гладуват на работа, няма да имат да си вземат закуска ;( Та да се върна на темата - спомням си миналата година като й купих подарък и цвете, не е кой знае какво, но беше истински щастлива, просто няма да забравя колко щастлива беше тогава.

Казва ми, че не иска подаръци, не е малко дете, но просто я усещам че е тъжна и че колкото и да не иска, иска да й подаря нещо. Пък освен това съм длъжен да го направя, не че ще спре да ме обича или ще скъсаме, ако не й подаря нещо, но искам да я накарам най-после да се усмихне искренно :) Пък и като се сетя тя какво е правила за мен- само и само да ми направи подарък например миналата година за рожденния ден и като се чувствам в тази ситуация безсилен. Не знам, направо ми се реве :(
Сега Април месец ставам на 18, а май-месец завършвам последна година. Много ми се искаше да си продължа да уча например тук във Варна или да замина за Пловдив, но това явно няма да стане. Като завърша и ще започна да си търся работа, за да може да се справим, не знам просто.

Ще ми се пръсне главата. Не знам как да я направя щастлива, имайки впредвид, другия месец празнува 8-ми март, след това рожден ден, имен ден. Не виждам начин просто как да я направя щастлива с всичко на всичко 2 лв в джоба :(

Дайте ми някакъв съвет. Какво да правя? Как да й направя подарък? ак да я накарам да се усмихне отново? Искам да я направя щастлива, защото Тя е Моя Живот!!! Не можем 1 без друг :( Моля за някакъв съвет, нищо повече... Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: cc6dddd09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поискай пари на заем от някой приятел или роднина (братовчед или вуйчо) Ако не стане и това просто и напиши едно стихотворение или песен (ако можеш да пееш), дори според мен ще се зарадва повече на стихотворение или песен :) Ще се чувства много специална :) Можеш да направиш и клип, даже може да го пуснеш и в интернет, за да разбере тя, че го обичаш наистина и не те е срам от това.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eeb983d36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мило момче,
Първо ще ти кажа едно - твоята приятелка е щастливка, защото има до себе толкова прекрасно, добро и честно момче, което толкова много я обича! Не страдай - така е на днешно време с парите - на всеки му се иска да ги има или поне малко или, поне толкова, че да зарадва любимия човек, но не се измъчвай! Животът е пред вас, та ти си още ученик - никой не очаква от теб да разполагаш с пари! И дори приятелката ти би се чувствала доста неудобно, ако знае, че ти лишаваш себе си или родителите си от елементарни неща, за да и купуваш подаръци... Затова не го прави! На 8 март и подари просто една електронна картичка, а на рождения ден и подари... себе си, целувките си, нежността си, кажи и колко много я обичаш, ако и тя те обича - сигурна съм, че ще разбере...

Пишеш, че е на 18, значи не е малка, едва ли разсъждава толкова елементарно, че да плаче за подаръци... Още повече, ако тя търсеше мъже с възможности, които да и правят скъпи подаръци, може би нямаше да е с теб! А и щом сте заедно вече 3 години, би трябвало добре да сте се опознали и да нямате нереалистични очаквания за другия.

А сега най-важното мило момче, защо не искаш да продължиш да учиш??? Не го прави! Ще се жените ли другата година или ще имате дете? Ако отговорът е Да, тогава ще ти се наложи да си намериш работа, но аз мисля, че и двамата сте още млади за подобни крачки, така че моят съвет е - запиши се да следваш, най-малкото с висше образование и вероятността да си намериш след време хубава и платена работа е доста по-голяма! Не си пропилявай шансовете да учиш и да се развиваш, сигурна съм, че приятелката ти самата тя ще те подкрепи да учиш, ако те обича! Пари се печелят така, както се и губят, но не спирай да се развиваш като личност, пък кой знае... може след време да имаш възможност да и подариш каквото си поискаш :) Успех момче! Горе главата!
Теми

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7dbfbbc921
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се притеснявай! Истината е, че момичетата много повече се радваме на подаръци, върху които е хвърлян труд и мислене, пред тези, които просто са купени от някой си магазин. Помисли си първо за някаква ваша си шега, ваше разбиране за света, нещо лично и сантиментално... да речем, шегички с елфчета, гномове, всякакви гадории. Ако се сещаш винаги може да мине, ако ще и с кошче за боклук.

За 8 март не се хаби много много, нека е просто цвете. Нещо малко, но поднесено много мило. Или пък комично, ако си пада по-дръзка.

За рожденият и ден, ами да ти кажа... Отиваш при гъзарите и ги питаш кой е най-скапаният подарък, най-вероятно точно това ще иска тя. Може би ръчно изработено колие или гривна. Нека е придружено с доста мило и дълго писмо, което тя ще прочете когато се приберете. Всичките мъки са да си излееш душата по възможно най-най-чувственият начин. Пък и ще се изненадаш как за 2 лева можеш да купиш доста нужни и използвани вещи. Подпитвай я какво иска, от какво има нужда, на какво се радва.

За имен ден отново да не е нещо чак толкова велико. Може примерно балони с пожелания (листчета вътре, или направо с маркера. ).
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8c02c1a23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За 8-ми март и имения ден и подари едно цвете, мисля че стига, а и все пак е важен жеста :) За рождения ден може да и вземеш нещо дребно като сребърна висулка, шалче или там каквото харесва, зависи и колко пари ще спестиш до тогава де :)
Я.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eb322d4474
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Защо си милсиш, че за един подарък трябават задължително пари? Нямате никакво въображение... Направи например нещо като албум история на връзката ви. Това, което ти трябва са хартия, лепило и общите ви снимки. Напиши под всяка снимка някакъв спомен, свързан с момента, за когото се сещаш щом видиш снимката. Били сте все пак 3 години заедно, все имате общи спомени. Сигурна съм, че ако помислиш малко, ще намериш хубави идеи и за останалите два подаръка.
Лола

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3444f82487
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Самият подарък не е чак толкова важен, важен е жеста, начина по който й го поднасяш. Само едно цвете стига... аз от моя гледна точка (на 12 съм аз съм едно лакомо дете за Бога) бих се зарадвала на нещо изработено с много любов... Материали, всеки има лист хартия и моливи.... Ключови думи: ЖЕСТ, ЛЮБОВ
Noood

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e462eec68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По всичко се подразбира, че тя е на ясно с финансовото ти благополучие и пак е с теб! Понякога тези връзки макар и трудно оцеляват във времето много повече от другите за които парите не са проблем! Когато аз се запознах със съпруга ми баща му разчиташе на пенсия по болест, а майка му работеше за доста малка заплата. Дружехме 1 година преди да станеме семейство и много пъти знаех, че той има 50 ст. в джоба, а моята заплата ми беше за джобни (защото моите родители не ми искаха нищо)! Имаме две пораснали деца които никога не са били презадоволени, но и никога не са си лягали гладни. И до ден днешен за мен е важен жеста, а не стойноста на подаръка. Знам, че ти е трудно, но защо си мислиш, че само подаръците правят едно момиче щастливо? Или може би нейното поведение---"но беше истински щастлива, просто няма да забравя колко щастлива беше тогава", " искам да я накарам най-после да се усмихне искренно "... Ей момче ако сега ти се плаче какво ще направиш ако нямаш утре пари не за подарък, а за храна или лекарства на детето си??? А колкото до "Много ми се искаше да си продължа да уча" това не е само твоят проблем, а и на МНОГО други млади хора в България! Включително и на моите деца, но се налага да работят. Не на всеки му се полага волен студентски живот, а ако си жаден за знания и по-високо образование винаги ще го постигнеш с друга форма на обучение. Желая ти от сърце повече МЪЖКА сила за да оцелееш в хаоса в който се налага да живееме всички българи.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 365052aafb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не ти ли дават джобни? До 8 март все ще спестиш някой лев за цвете поне. Ако нищо не можеш да спестиш, опитай да и направиш нещо сам - примерно някоя гривна, гердан, кутийка за бижута или нещо такова. За мен нещо изработено с обич и на ръка, би струвало повече от парфюм или бижу. Също някъде бях чела, че ако нямаш възможност да купиш нещо на половинката, то можеш да й подариш ваучер за 100 целувки или 200 прегръдки.. нещо от този род беше. Малко е детинско, но в крайна сметка може да ти свърши работа. А и мисля, че момичето ще те разбере, ако не можеш да и подариш нещо скъпо и хубаво. Успех.

xperia

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f4bbe9024f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста празници са се насъбрали, но ти не си длъжен на всеки от тях да й подаряваш нещо. Още повече, че ще се получи дублиране и ефекта ще се загуби. Така, де, изненада през седмица-две и то когато очакваш да те изненадат, едва ли ще е доста ефектно. Правилно разсъждаваш-виждаш колко трудно се изкарват пари. Осъзнаваш какъв е живота, което е похвално. Моя съвет е да степенуваш по някакъв начин празниците. Пример-на имения ден да не казвам голяма дума, ама не си задължен да й порадяваш нищо. Вие скоро се празнували Св. Валентин. Сигурно си се представил добре. На 8-ми март й подари нещо малко, но от сърце-намери кокичета, оформи й по-голямо букетче и й сложи една картичка с обяснение в любов. Някакви други пролетни цветя ще свършат същата работа. Примерно лаленца, зюмбюлче, нещо пролетно и свежо. Ще ти излезе тънко и ще е супер яко.
Потърси в сайтовете за колективно пазаруване оферти-има суперяки неща за не много пари. Можеш да я заведеш на разходка в Морската, където предварително да говориш с някой ( твой познат, който тя не познава), който да ви пресрещне и да й подари цвете с думите:" Вашия приятел умира от любов за вас. " Нещо малко, някаква изненадка, която ще я направи щастлива. Напиши върху пясъка на плажа (колкото е останало от него след вълните и бурите) "Обичам те" и името й, и я заведи там.... Бъди креативен.

Ще споделя и за себе си нещо. Омъжена съм и имам двама племенника, които имат рожден ден през 10 дни. И на мен ми е трудно да организирам бюджета си така, че да купувам хубави и скъпи подаръци и играчки. Родителите им пък са родени в един и същи месец, а свекърва ми има имен ден и рожден ден през няколко дни. И аз съм се чудила как да се представя добре и как да купя и цветя, и подаръци, като знам, че ще се лиша от нещо, за да не се изложа. Понякога е по-добре да купиш едно цвете, отколкото някоя джунджурия, с която да отбиваш номера. Всеки иска да има пари да купува на близките си възможно най-добрите подаръци. Сигурна съм, че и пръстен с диамант да й вземеш, пак няма да е достатъчен да покажеш любовта си към нея.

Сигурна съм, че тя цени малките неща. Сега се сетих за нещо-можеш да пуснеш поздрав по местно радио, като си сигурен, че тя ще го чуе. Някакви такива евтинки неща, които ще я зарадват.

Успех с търсенето на работа. Набират хора за Златни-пробвай.
Всичко най...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 08b3eea109
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Здравей приятелю без име! Аз имам почти същия проблем, само че съм момиче и искам да изненадам моя приятел за рождения му ден. Всъщност нека се похваля- и двамата сме родени на една и съща дата, но както и да е. Аз също много го обичам както и той мен и си обещахме без подаръци, защото и двамата този месец няма ме финансова възможност, иначе всеки месец си подаряваме по нещо или се редуваме. Както казваш ти и на мен ми се иска да го зарадвам, да го видя щастлив. Та моето предложение за теб е следното: (това което ще направя и аз след няколко дена) - има едни малки цветни, лепкащи листчета, напиши на всяко едно от тях ''обичам те'', ''обичам те'' (и както си викате на галено), ''любов моя'' или там каквото измислиш. Налепиги из цялата и стая или твоята, според зависи. Другото което, измисли някои твоя съседка или приятелка на майка ти, която може да прави домашни торти. Според мен е много по-оригинално да поднесеш домашна (т. нар. селска) торта, отколкото купешка!! Мисля, че това ще и допадне и няма да ти излезе кои знае колко скъпо. А за подарък, можеш да и вземеш нещо малко и да го направиш много голямо!! Примерно някакъв сувенир за спомен или не знам сега не мога да измисля, но цаката е там да го сложиш в мъничка кутийка, после в по-голяма и по-голяма (предполагам ме разбираш). Ако искаш може между всяка една такава кутийка да слагаш и по-едно такова листче, само че с някакво пожелание. И така като започне от голямата кутия ще прочете всичките ти пожелания към нея и ще стигне и до подаръка. Мисля, че ще е вълнуващо.
Надявам се да съм помогнала, и успех от мен. Ще стискам палци, стискай и ти на мен :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker