Самоубиийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самоубиийство
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2332 пъти
Здравейте! Искам да ви споделя моя проблем... Може да прозвучи за някои от вас доста повърхностно, жалко и смешно, но си мисля за самоубиийство.

На 18 год. съм и абсолютно нищо не ме прави щастлив в този живот, просто няма за кого и за какво да живея, така мисля аз.... знам, че още нищо не съм видял от живота за да мисля за самоубиийство, но ми омръзна да живея ден за ден и да съм нещастен всеки ден. Малко или много ме е страх и от бъдещето, защото не знам какво ще се случи занапред.

Гей съм и ме е страх да призная на родителите си моята сексуална ориентация, защото ще е разочароващо и съкрушително за тях и не знам от този момент нататък с какви очи ще ме погледнат, дали ще съм още тяхното дете или ще съм някой друг за тях... Също така имам нужда от любов и ласки, както всеки нормален човек, надявам се... а нямам никого до себе си, проблема е, че съм от малък град и малко момчета има като мен, даже почти няма и не искам да имам връзка от разтояние, искам да сме от един град и да сме всеки ден заедно, защото връзката от разтояние е трудна и чувстата и тръпката малко по малко започват да изтиват...

Имам добри приятели на които мога да разчитам за всичко и много си ги обичам, както и те мен, но това го чувствам недостатъчно, това не е любов а просто приятелска обич... Чувствам се самотно и се депресирам с всеки изминал ден все повече и повече, почти нищо не ме прави щастлив, честно казано не ми се живее...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f86e0ef94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запиши се да учиш висше в София и там ще се запознаеш с много хора. Със сигурност по интернет ще намериш момчета като теб в София, и ще си по-добре. След като завършиш вече ще си по-голям и ще можеш самостоятелно да заживееш там. За родителите бих мълчала. Доста ще се разстроят. Поне не и сега. Когато си депресиран смени обстановката. Няма лошо да си намериш половинката по интернет. Аз така намерих своята и сме си много добре имаме си детенце и сме щастливи.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7abbc68194
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо пък точно в София, има и други градове.... Защо да се самоубиваш, ще кажа, че животът ти е пред теб.... Може да отидеш на проститутка да пробваш дали ти харесва с жена, ако не си сигурен в сексуалната си орентация

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 52aacae9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   щом си на 18 се премести в нов голям град или държава да учиш и там ще се забавляваш и ще се чувстваш свободен да правиш каквото искаш, ще можеш да мислиш за себе си, а не за родителите си и останалите. Предполагам, че ще се запознаеш с много момчета като теб и ще бъдеш щастлив, а когато най-накрая намериш своята половинка тогава вече можеш спокойно да кажеш на родителите си, време е да помислиш за себе си, те сигурно са направили много за теб, но те са го направили, за да бъдеш щастлив, бъди сигурен че и ти си им дал страшно много и е време да ги оставиш и да поемеш по свой път без значение какво мислят другите, дори родителите ти, защото все пак веднъж се живее и трябва да изпиташ всичко хубаво в този живот. Прави това което те прави щастлив и вземи всичко от живота!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7e756e6c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се предавай толкова лесно. :* Замини за София или друг голям град. Търси си щастието, не чакай само да кацне на прозореца, защото няма да стане. Само на 18 години си, животът е пред теб, наистина имаш никак не леки трудности, но ще ги преодолееш. :) Сигурна съм, че ако проявиш желание за промяна, то желанието ти за самоубийство ще изчезне. Черпи опит от другите момчета като теб. Свържи се с тях и им поискай помощ, не вярвам да ти откажат. :)

Родителите ти ще те приемат такъв какъвто си :) те са ти родители и те обичат, не вярвам да те изоставят и разочароват само заради това, че си гей. Престави си колко по-голяма болка ще им причиниш, ако сложиш край на живота си.. Помисли за това...

:*
Flawless

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 380f14b4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж, да си хомосексуален ( г*й) няма да е първа радост за родителите ти, но все пак ТЕ СА ти родители. Ще го преживеят, ако ти решиш да си такъв. Не би трябвало да мислиш за неща като самоубийство, защото не си намерил хора със сходни интереси. Прави това, което ТИ смяташ за правилно, не се влияй дотолкова от нечие чуждо мнение(като това на родителите ти)... Има една приказка: Децата ни са наши, но не ни принадлежат"! Ако твоите родители не те приемат такъв, какъвто си те.. (прости ми, че го казвам) са недостойни хора. И не, нямам предвид подли и т. н. а слабохарактерни! Ако си щастлив, и те ще са!

Щом града ти/ селото е толкова малко/малък то ясно е, че там няма да намериш твоята половинка! Ако имаш възможност премести се сега, а ако не, работи много, за да успееш, след година две.. пожелавам ти успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7bcdaefed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Силно за №1. Авторе, това което смяташ да направиш, е ужасна грешка, наистина да учиш в голям град е добра идея, можеш да се запознаеш с много хора. Все ще си намериш половинката :-). Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 30405b1241
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е, всеки младеж е изпитвал чувство на безнадеждност при теб по явни причини е по-силничко, може и да не ме послушаш, но отдели си малко време и посети психолог, не е много сигурно че си гей. Що се отнася до родителите ти не се притеснявай нито ти имаш други родители нито пък те имат безброй други деца, за добро или лошо вие сте заедно един за друг и това е, родителите прощават всичко, радват се с децата си и страдат с тях, така че най-голямата ти опора е в тях няма да им е приятно но поне ще си сложил картите на масата като мъж.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 448d214954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хей, стига! Самоубийство!? Това е предаване пред живота нали знаеш! Ти си едва на 18 и имаш толкова много време и живот да промениш ежедневието си. Осмисли не се предавай така. Спомни си за мечтите си и започни да ги осъществяваш. Промени живота си според твоите лични принципи и ще видиш че нещата ще се получат.
Късмет! :)
П.п. И какво като си гей, това е твои личен избор и родителите ти трябва да го приемат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker