Да замина или не ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да замина или не ?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1823 пъти
Така в много гадна ситуация съм. Майка ми и баща ми са разведени майка ми се омъжи за канадец много як пич работи в ЕА спортс взима доста пари и аз искам да
замина.

Сигурно вече се питате защо веднага не сам заминал. Ами бях настройван от баща ми и успя да ме изманипулира да остана при него (той остана в софия и ме заеба в Стара Загора при неговите родители ) прави ми въртели и не ме пуска в Канада така дойде един "прекрасен" момент и той се прибра уж за малко, а вече два месеца и маи не мисли да си тръгва прави се на загрижен родител. Днес стигнах до извода, че аз няма да си спирам развитието и да стоя при него. Майка микато за късмет си дойде в София (аз сам си от там ) и днес и се обадих и и казах да задейства всички възможни връзки за да ми вземе правата.

Така адвоката каза, че трябва да свидетелствам и да
не се страхувам от нищо. Стигна се до извода, че тя ще дойде пак на 15 или 17 юни и ще се започне дело.
Така това всичко става зад гърба на баща ми.

ВЪПРОСА МИ Е ДА ЗАМИНА ЛИ ИЛИ НЕ
вече сам решил но просто искам вашите съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 746bda9dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Боже.. ето това е българина. Какви дела, какви глупости.. Ти все едно забиваш нож в гърба на баща ти. Ако е направил нещо да, но ти не го сподели в твоя полза така, че.. Достатъчно голям си за да се разбереш с баща ти без дела и т. н.. Всеки се мисли, че щом е Америка и по филмите е яко, значи ще ми е по-добра, обаче и в Америка в момента положението е много зле..

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e5fb51088
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, гледаи сега. За нашето поколение Блгария вече не струва! Затова отвори ли ти се такъв шанс в живота ВЕДНАГА го използвай. Затова тръгвай колкото се може по-бързо!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ca4ae3c7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отговор на коментар 1: Ако не се съгласи да прехвърли родителските права няма как да стане без дели.

Отговор на коментар 2: Да страшно си прав и даже ще те допълня. България е на път да загине ако тъпите ни управници не си вдигнат дебелите г*зове и не си тръгнат няма да се оправи положението

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2b3b5647f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   номер 2 и номер 5 са много много прави. България няма нищо какво да ти предложи, заминавай ако на мен ми се отвори такъв шанс изчезвам на секундата може да ти е гадно за баща ти ама кво да се прай живот накрая децата поемат по свой път рано или късно, а той ако те обича ще ти позволи, защото знае че ще е 100 пъти по-добре за теб, ако не ти даде почвай с делата, но пробвай първо да поговориш с него иначе отношенията ви ще станат супер зле. България е държава с такива управници, че... не ми се мисли за тези, които ще останат.

Всеки се мисли, че щом е Америка и по филмите е яко, значи ще ми е по-добра, обаче и в Америка в момента положението е много зле..
зле, зле колкото и да е зле, България е милиард пъти по-зле и така авторе съветвам те да заминеш и да си живуркаш страхотно там

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b54747af05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не виждам как другите могат да ти кажат дали да заминеш или не. Какъвто и да е баща ти, каквото и да е направил той.. той си остава твой татко. Не мислиш ли че е грубо това? Съд? Ще съдиш "ръката, която те е хранила"? За какво? Не може ли да се разберете по цивилизован начин? Колкото до Канада и България - изборът е твой, какъвто и да е ще е правилният.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 01a1846561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   пич, аз ако бях на твое място ВЕДНАГА бих тръгнал за Канада! Сам каза, че искаш да заминеш, ето защо ДЕЙСТВАЙ! Не е казано, че цял живот ще стоиш там, можеш да СЕ връщаш лятото да се виждаш с приятели и роднини. Разбира се, от начало ще ти е трудно с новата Обстановка, но разбери, че това е инвестиция за твоето бъдеще -там предлагат по-добро образование, качеството на живот и култУрата на хората е висока! Може също така и отначало да не харесваш новия си татко, но все пак е по-добър от другия, който се прави на загрижен! Щом е готин, печели добре си голям късметлия! Радвай се. Искрено ти желая успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c1d2207249
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да не си развалите отношенията? Че някой ден може да опреш до него и.. к'во става? .. Опитай се да поговориш с него, кажи му, че искаш да заминеш.. и ако не стане по тоя начин, тогава съд и блабла ;d

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker