Помощ - загубих я завинаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помощ - загубих я завинаги
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2480 пъти
Здравейте, на всички!

Умолявам ви, дайте ми причина да живея. Не мога да продължа. Не искам да живея, да съществувам. Момичето на живота ми, на мечтите ми, на сънищата ми. Загубих я завинаги. Не мога да спра да плача, РЕВА АКО ИСКАТЕ ГО КАЖЕТЕ! Променливо настроение, съсипан сам. Плувец на 15 години съм. Тренирах от 6 години. Но сега, без нея не мога!!!! Пропих, пропуших. Спях да тренирам. Съсипвам се!!!!!!! Не могааааа моля вииии, помощ!

МОЛЯ, ВИ ПОМООООООООЩ!!!!!!! Мисля за самоубииство. Не искам. Как може така да ме боли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: fbb5b42f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей.
Момче аз съм на 18 години. преди 2 седмици и аз игубих моята любима.
Знам какво е чуството! Със пиене и пушене нищо няма да постигнеш. Пробвал съм! Просто трябва да останеш със себе си насаме, да помислиш малко и ако наистина я обичаш да си я върнеш по 1 или друг начин.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: faa605f036
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно съм съгласен с 1. Но не хващай цигарите и алкохола повече! Единственото, което ще стане, е да си съсипеш постигното в плуването за толкова много време. А за самоубийство-в никав случай... ТИ ДА НЕ СИ ЛУД? ! Осъзнай се и поговори с нея. Не знам каква е причината, но ако ти си я наранил трябва да и се реваншираш с повече от извинение. Помисли... Успех! :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ef4321b2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1, Здравей

Аз сам автора. Не мога ден да преживея без да я видя, целуна, прегърна. Нямам надежда. Останах сам, но резултат 0! Без нея край! Загивам, предавам се, отказвам се. Болката е неуписуема, нечувана, не позната. Когато казвам 1-ствената, Аз имам БУКВАЛНО предвид, че тя е само 1. Такива хубави текстове и измислях, подаръци щях да и правя =с. Отново няма надежда, както казвам по- горе. Благодаря, все пак.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f6ac0c40d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Помисли ащо си я загубил и опитай да се промениш или да поправиш грешката си!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 94aeeb4119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Леле теен драма вземи се стегни малко на 15 си

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5977fc7331
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ей, по-полека с пушене и пиене нищо няма да постигнеш, само ще си провалиш живота. Едва на 15 си, животът е пред теб. Можеш да мислиш за самоубийство, само ако си на 40, разведен, безработен, пропит и тежко болен.
А ти си само на 15, има къде по-тежки неща, които ще ти се случат(не целя да те депресирам повече), ще срещнеш и други момичета. Сигурна съм, че наистина я обичаш и ти е тежко, но това, което си започнал няма да ти помогне да си я върнеш. Не знам какво се е случило между вас и дали има шанс да се съберете отново, но ако не стане просто продължи напред(колкото и банално да звучи). Приеми просто, че може би тя не е била правилното момиче, прекарали сте си хубаво заедно, но пътищата ви вече се разделят. Нормално е да те боли, да плачеш, да си отчаян, но с времето минава. Започни да плуваш отново, не пропилявай това, което имаш и веднага остави цигарите и алкохола. Единственото, за което ще ти помогнат те е да си докараш рак. А и като момиче ще ти кажа, че цигарения дъх е ужасно отблъскващ. Излизай с приятели, спортувай, не се затваряй в себе си и ще видиш, че нещата пак ще си влязат в релси и ще срещнеш някоя друга, която може да обикнеш дори повече. Повярвай ми и на мен ми се е случвало да си мисля "Край изгубих го, какво ще правя, не мога без него. " Плакала съм, отчайвала съм се, но си казах, че той не е последното момче на земята и светът ми няма да приключи с него. Ще видиш как след 2-3 месеца(може по-малко или повече) ще гледаш на това като на опит, който те е направил по-силен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ad4dcae4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Стегни се и се вземи в ръце! Само на 15 си - целият живот е пред теб! Ще срещнеш друго момиче със сигурност! Да, всички ни боли, когато изгубим любовта си. Трудно е да станеш и да продължиш, но нямаш друг избор - приеми, че в живота има и болка и разочарование за абсолютно всеки. Въпреки това живеем и се борим, защото има и щастие и вярата в него ни кара да продължаваме напред. Само на 15 си опитай се да не приемаш нещата толкова трагично. Боли, но минава с времето. Горе главата и смело напред ;) Единственият път до Слънцето минава право през облаците!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f43d6d69a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   защо се разделихте

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker