Изгубих го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгубих го
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2077 пъти
Здравейте приятели, аз съм тринайсетгодишна тинейджърка, която е много студена към хората, то за това и го изгубих. Чета Историите ви не от много дълго време, но достатъчно, за да ви споделя. Е всичко започна миналата година и повярвайте ми, ако знаех, че ще го обикна нямаше да пожелая да се срещаме и ако знаех, че ще го изгубя изопщо нямаше да го познавам. Това не е измислица, или нещо от сорта, но просто от доста време ми тежи. Не съм кой знае, колко красива, даже изобщо. Умна съм и доста самовлюбена, но студена към хората. Мразя досадниците и някой неща просто никога не се забравят като в деня, който се случи всичко.

Беше петък, последният ден от седмицата, първата смяна не ми допада, но няма как без нея. Станах, приготвих се за училище и тръгнах заедно със сестра си. И тя отново ми намилаше на главата колко контролни имала и колко и е труден живота. Пфф, на нея живота и бил труден! Както и да е.

Та пристигнахме и аз отидох в стаята, в която имахме час. Деня мина идеално, докато не дойде и последния час. Бяхме в малко междучасие, когато една приятелка дойде до чина ми и ме попита:, , Ще питаш ли кой харесва той(държа да го наричаме той)? ". Аз се обърнах, а и кого да видя най-добрата си приятелка. Само хвърлих бърз поглед на момчето, а това бе той. Моля? Току що тя ме молеше да попитам кога харесва най-добрия ми приятел. Нямах намерение да ми досажда повече, и затова я разкарах с едно добре. Би първият звънец. Някой пак дойде до моя милост. Беше момче:, , Може ли да те докосна за циците" -попита ме той (поне до колкото си спомням). Аз се обърнах и видях него, той стоеше точно до мен и ме молеше. Това няма да го забравя, защото и до ден днешен, когато някой ме попита (специялно за момчетата) отговора ми е толкова ясен и същевременно толкова отрицателен:, , А си посмял, а съм ти откъснала топките! ". По сичко си личеше, че съм го стреснала. И втория звънец би. Така ужасния час приключи.

Най после заслужена почивка. Прибрах се, включих компютъра и в този момент ми проблясна какво ме беше помолила приятелката ми. Влязох в скайп и за мое голямо щастие той бе на линия. Исках да приключа с това, колкото се може по скоро. Е зададох му въпроса, а той се оправда, че има урок. Не съм се занимавала да го търся повече. След извесно време той ми писа. Сега най-добрия ми приятел ми задаваше този въпрос. Отговорих му чесно. След това го попитах аз, а той представяте ли си не ми каза. Помолих за описание. Даде го, защото знаеше какво ще му се случи. Мамка му! Описанието бе мое.

Понеделник дойде. Когато отново пристигнах в училище, той веднага ме завлече до коридора и ме попита какво мисля по въпроса. Казах му, че това е чудесно. След това го помолих да ме прегърне. Направи го. Защо трябваше глупавата ми приятелка да ме моли за това? Проблясна ми тази ужасна мисъл, какво ще се случи, ако ни види да се прегръщаме. Предложи ми да станем, но за жалост аз му отказах. И защо? За да не нараня чувствата на приятелката си.

Вече не си говорим. Едно защото замина, друго защото вече няма какво да си кажем. Не искам съвет, или нещо подобно. Просто пожелах да споделя, вече го няма. Той замина за чужбина. На много колометри разстояние сме. Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3a74cb371b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами какво да ти и аз понякога съм студен, но чак така.... Не. Но в случая си си виновна ти. Извинявай ако го казвам гадно. Когато те е попитал дали воже да те пипне също си попрекалила. Не казвам, че трябваше да го пуснеш, но може просто да му се усмихнеш и да му кажеш не, защото може би не е бил много сериозен не знам. Но следващия път не стряскай така момче. Понякога сме такива не обръщай голямо внимание. А твоита приятелка не е виновна въобще. Много лошо се е получило и при мен се е случвало подобно нещо, съчувствам ти. Успех:)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 656713cb40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ох горката [hug].

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 65af061c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сама го каза-изпуснала си го.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 83b3330cc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И на мен така ми се случи.. Горе долу на твоята възраст съм, малко по-голяма, но съм доста по-самовлубена и интереса от страна на момчетата е голям.. Аз просто не осъзнавах че той е различен, че ме кара да се усмихвам и т. н.. точно когато започна да се отдалечава аз се влубих и сега след 8 месеца, макар аз на около 300 км от него.. - не спирам да мисля какво е можело да бъде, как ми липсва, как искам да е тук и като каква отрепка съм се представила в неговите очи.. чак сега разбирам че това "различно", което търсим ние момичетата беше той.. а аз, глупачката го изпуснах (а и не само имаше и доста причини той да се отдалечи, за които естествено бях виновна аз). Макар да ми липсва, макар да ми остане тръпка.. аз искам да е добре и му желая само щастие с някоя друга, която ще го оцени.
Не написах историята ми, за да те отегчавам, а да ти покажа, че има много такива случаи, че не си сама, че знам как се чувстваш и ти желая много щастие.. (независимо дали е свързано с него, с други момчета, предмети, приятели) просто ти го пожелавам, защото от колко време и аз все това си пожелавам, но уви без резултат!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker