Имате ли чувството, че ще си останете вечно сами? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имате ли чувството, че ще си останете вечно сами?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2335 пъти
Здравейте. :)
Аз съм момиче на 14 и съм от малък град. Сега съм осми клас и уча във по-големия съседен град. Прибирам се за уикенда, а през седмицата ходя на училище, уча и върша домакинската работа, защото съм на квартира.
Училище-вкъщи. Вкъщи-училище. Всеки ден!! А през Събота и Неделя пред компютъра. Е излизам на месеца веднъж със бившите ми съученички, които вече са се променили и немога да споделя с тях. Живота ми няма никакво развитие. Дори в момента не харесвам никое момче. Всички са идиоти. Истински момчета няма. Надявах се, че поне в Елитната гимназия, в която уча в момента, ще има, но не!
Защо никой не ме харесва. Пречи ли ще съм от провинцията?? Аз съм си свястно момиче. Другите казват, че съм симпатична. Поддържам се. Висока съм 157см. и тежа 48.

Дебела и ниска ли съм??? Имам и ниско самочувствие. Мразя надути момчета. Ох.. , незнам.... А, забравих да кажа, че съм по-малка от другите. Може да е за това.

Досега никое момче не ми е предлагало, като изключим тези до 4 клас. :) Мечтата ми е свястно момче, в което да не намирам само партньор, а и приятел с когото мога да споделя всичко.
Благодаря ви!
П. С : Надявам се да отговорите на въпросите из текста. Ще съм много благодарна от мнения и съвети, просто за успокоение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: a64942c185
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Размери-една и съща си като мен, но аз съм на 12... Бих ти пожелала късмет при търсенето, защото почти не останаха. Но аз харесвам точния:)))

Noood

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7ba40113db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми ниска си, но не си дебела според мен.. :)
Ако искаш да си намериш такова момче ще чакаш, още доста, защото са рядкост.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3233a895b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, аз... много гадно чувство

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 17f3d3cf11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След като смяташ момчетата около твоята възраст за загубеняци пробвай с някой по-голям(завършил) и дано получиш обич, но помни че никой няма да дойде и да те вземе от компютъра. Просто се поразходи насам-натам твоят принц ще те намери и не се прави на недостъпна!!! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 63da46e87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Имаш мечта, само почакай ;) Ще видиш.. мечтите рано или късно се реализират! ... Ще намериш своето момче, според мен е чудесно, че не търсиш някаква си обикновенна връзка, а човек с който да бъдеш не само близка, а и приятел :) Много хубаво е, че знаеш какво искаш, за което ти казвам браво! ...

Ей, и по отношение на теглото и ръста, без притеснения. Нормални са за възрастта ти :) Добре, до тук добре, само не ставай като другите дето си самовнушават че не изглеждат добре, или че не са красиви! Всеки човек има свойте красиви черти... ха, проблемът за нас идва, когато никой не ги забелязва :D Идват "големите" мисли, отекчението, ниското самочувствие и депресирането! Никога не се подценявай ;)

Ооол.. и още за проблема, не е в външността ти, ами в нямането на излишно време :) Ти си заето момиче, имаш задължения и за теб те са важни, защото са важни за бъдещето ти. Иии... момчетата не ти обръщат внимание, защото не те познават много, преполагам не се включваш често в техните "забаления" и приказки. И ако не си им показала, че виждаш че съществуват :)) може да са възприели, че нямаш интерес към тях! И да слагат цялото си внимание към момичета които със сигурност ще ги видят и с които ще бележат напредък в отношенията с противопожния пол. От друга страна има значение и как се обличаш, ако с нещо по-подчертаващо твоята женственост, е ясно, че ще бъдаш веднага удостоена от даже натрапчиво внимание!

Самочувствие момиче, самочувствие, ето кое ти е нужно ;) Бележи повече увереност, покажи им че имаш характер, но и засили общуването си, и ще бъдаш в погледите им, и ще те харесат. Аммм.. не се измененяй прекалено! Има и положителна страна на да бъдеш каквато си, когато те хареса някое момче, няма да е от онзи тип които не харесваш :) Ама при всички положения, бъди общителна.

А за усещането, всеки го е имал! Няма да бъдеш вечно сама, гарантирам ти го :)


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ae01da8046
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   еми аз съм момче и аз се чуствам така.... йивота е гаден ко да правиш... горе главата все някога ще намериш човека

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 16d1ecd00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те напълно, защото и при мен е така. И аз съм ученичка в 8 клас и съм в езикова гимназия. Също си мислих, че ще има свестни момчета там и има, но са доста голяма рядкост. Така че споко, има си време за всичко, просто понякога някой неща се случват, когато най-малко ги очакваш. Аз само мога да ти пожелая успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d04b66cfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   за кво се комплексираш.. бъди уверена! Естествено че има такива момчета каквито търсиш и ще го намериш ако първо заобичаш себеси такава каквато си! :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: af48225add
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   свястно момче в големия град много много рядко можеш да откриеш. а размерите ти са перфектни според мен :) не се притеснявай още си малка ще откриеш своя принц има време :P

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e2840a8057
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също имам такова чувство и също съм на 14 обаче съм момче... В моята гимназия също има момичета от по-малки градове и не мисля, че е за дето си от провинцията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker