Страшно много го харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страшно много го харесвам
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3098 пъти
Здравейте! Аз съм поредната отчаяна тинейджърка от несподелена любов. На 14 години съм. Ще започна направо:

Преди 4 месеца се запознах с едно момче, което е на 17 години. Живеем и учим в един и същи град, но учим в различни училища. Всеки ден с него се виждаме в голямото междучасие, защото ходим на едни и същи места. Отначало с него си писахме. Като се виждахме си говорихме. Още от самото начало имах някакви чувства към него. С времето тези чувства станаха много силни. Няма да казвам, че съм влюбена в него, защото ще започнете да ме упреквате, че съм малка, за да се влюбя наистина, така че ще кажа, че много го харесвам.

Много пъти съм му признавала това. Той ми е правил комплименти. Тук трябва да оточня, че до сега той не е имал сериозна приятелка. Той иска само секс от момичетата до него и ги сменя на 1 седмица. С 1 дума е плейбой. Когато веднъж се беше отворила тема за секс, той ми каза, че съм още малка. Няколко пъти ми е казвал, че ме обича. Не знам защо, но мисля, че само си играе с мен и иска да ме задържи като резерва (той прави така винаги). Аз също съм му казвала, че го обичам, но аз наистина го чувствам. Мисля за него повече отколкото за мен. Сутринта ставам с мисълта за него. Вечерта също лягам с мисълта за него. Когато не го видя 1-2 дена, не говоря с него или не си пишем се чувствам някак си празна отвътре, сякаш част от мен липсва... Дори днес, когато разбрах, че той не е на училище и, че няма да се видим очите ми се напълниха. Настроението ми се развали. Незнам как да го опиша. Дразня се от факта, че той се зарибява със всички момичета, които го кефят. А според мен едно нормално момче на неговата възраст би трябвало да има сериозна приятелка, която да обича и цени, а не да е с нея само за секса...

Ако знаете колко съм плакала за него с мисълта, че само си играе с мен. Една вечер ми беше писнало от игрички, обадих му се по телефона и му казах всичко, което мисля. Казах му, че не искам да си играе с мен и да ме лъже, че не искам да се отнася с мен мило, само и само за да ме задържи като резерва. Той ми каза, че няма причина да си играе с мен, и че ако искал да си играе с някой, имало толкова други, но с мен не би. Аз естествено пак не му повярвах...2 пъти се опитвах да го оставя. Казвах му, че това е края. Той не ме спираше. Казваше, че избора е мой и той не може да ме задължи да се занимавам с него. Не можех без него... най-много 2 дни да бях изтрала без него и пак се връщах... Да уточня, че през тези 2 дена постоянно плачех.

Мисля, че той не чувства същото към мен, защото ако го чувстваше, не мислите ли, че нямаше да ме остави да си тръгна от него? Искам да споделя също и това, че имам много добра приятелка, която е колкото мен. Тя се познава със въпросното момче от 1 година. Той я е използвал само за секс. Молил я да го направят и накрая се съгласила. Тя ми повтаря да го оставя, защото ако се увлека много по него щял да направи същото и с мен. Но нали знаете, че когато наистина харесваш някой, няма никакво значение какво казват останалите, а си знаете вашето. Все пак не аз решавам кой да обичам, а сърцето ми...

Благодаря на всички, които отделиха време да прочетат историята ми и на тези, които ще ми дадат някакъв съвет. :}

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: c99386923c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го този.. Ясно е какво иска да прави с теб :). Не се занимавай с такива като него. Явно си свястно момиче.. Така че си гледай живота, излизай с приятелки и когато най-малко очакваш ще се появи перфектното момче :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1a9656e47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също съм на 14, момче и не мисля, че не е за теб. Просто си търси къде да си задоволи инстинктите. Просто намери някое момче колкото теб, което да не „обича”, за да прави секс с теб. Късмет ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 63fedead5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   От авторката: Благодаря на номер 1 и 2 :) Забравих да добавя, че с въпросното момче ще ходим заедно на един концерт в понеделник. Приемам и още съвети :}}

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2aac1803f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на момиче и ще те питам - какво харесваш в него? Ако само използва момичетата за да прави секс с тях, то значи не си струва! Намери си някой който ще те харесва и обича истински! :)

Приятен живот от ИдА!! :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2000e7b697
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мила, аз съм горе - долу на твоите години, сиреч 13. Препоръчвам ти да не се занимаваш с това момче и да не влизаш в никакви филми с него. А ако случайно решиш да сте заедно, много внимателно мисли какво иска от теб, когато те пита за нещо, защото много се съмнявам да има чувства до момента. А може и да го накараш да се влюби в теб, да му покажеш, че в живота няма само секс, а и любов... Късмет!

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 321b3ea177
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката: Благодаря отново на всички. Но мисля, че всичко с въпросното момче свърши. ;( Бяхме се оговорили да ходим заедно на един концерт в понеделник. В неделя вечерта той ми писа във фейсбука "Знам, че не искаш и нямаш смелост утре на концерта да се натискаш с мен, затова няма да ходим заедно, търси си друга компания". Бях в шок. Никога не съм мислила, че може така гадно да си признае, че ме иска само, за да ме използва ;х Аз му копирах една хронология от скайпа, където той ми беше писал, че никога не би ме използвал. Той ми каза "кога съм те използвал? " Аз писах "еми прочети какво ми написа току що! " Той каза "Виж сега моя принцип е такъв... За какво ми е момиче на мене? Само да я гледам ли? Много ясно, че вас момичетата ви искам за такива работи. Аз не обичам да се мотая в разни скучни връзки и такива работи. Не обичам лиготии от сорта на "много те обичам, милото ми". Искам, виждаме се, действаме и после чао, до другия път. Цял живот съм бил така и няма да се променя, защото ми харесва. " Аз писах "И някоя като не иска да направите нещо следва "чао завинаги" ли? " Той каза "Да, точно така! Затова аз си търся и се занимавам с момичета без задръжки. Както казах не обичам скучните връзки и като излезнат само да се прегръщат и целуват нищо друго интересно да не правят. Аз търся якото изживяване в една връзка. "

На мен ми стана много гадно като осъзнах, че ме използва. Отново го молих да идем заедно на концерта, но той каза, че ще му е скучно така и, че искал да бъде с момиче без задръжки, с което да се е*е на концерта (съжалявам, че се изразих така). Аз му писах "ем сори не очаквай това от мен. Не мога да го направя от там нататък ти си решаваш дали ще се занимаваш с мен". Той писа "значи не си за мене". Аз писах "няма смисъл повече да те моля разбрах ти намека, че това не ти стига". Той писа "когато си готова за повече само ми драсни 1-2 реда ;) ". Аз писах "и докато не ти драсна 1-2 реда ще сме като непознати, така ли? " Той писа "Не бе ще се познаваме, но нищо повече. Смисъл или се занимаваш с мене и нямаш никакви задръжки или не се занимаваш с мене".

Това е всичко, което си писахме в неделя вечерта. Съжелявам, че Ви изпизах целия чат, но все пак исках да видите какъв негодник е. В момента ми е много тъжно, защото в началото той ми казваше, че ме обича, заблуждаваше ме, беше толкова мил, каза, че не би ме използвал и, че никога няма да ме лъже. Аз хлътнах толкова много по него. Сега незнам как ще продължа живота си. Всеки ден плача, всичко около мен ми напомня за него, искам да си го избия от ума и да спра да мисля за него, но не се получава. Толкова ми е гадно. Както казах опитвала съм да го забравя толкова много пъти, но не става.

Вчера в голямото междучасие бях с една моя приятелка (тя е негова братовчедка) на мястото, на което и той ходи. Те двамата си говореха, а на мен даже и здрасти не ми каза. ;хх Само ме поглеждаше от време на време, както и аз. Малко трудно, но нито му се усмихнах, нито нищо. После на концерта бях с две мои приятелки. Отидохме и той следмалко дойде. Аз не можех да сваля очи от него. Постоянно го гледах. И той от време на време ме поглеждаше, но нито му се усмихвах, нито нищо. След около 10-15 минути, когато пак го гледах и той ме гледаше аз не издържах и му се усмихнах, той също. После на концерта пяха много тъжни песни за любовта. Аз не се сдържах и се разплаках. ;хх И аз глупачката му писах съобщение " :*:*:* ". Той ми отговори с " хаха :* ".

Знам, че ще кажете, че съм глупава, наивна и т. н, но какво по дяволите мога да направя ;( не съм искала да се влюбя точно в него. Незнам вече какво да правя. Сякаш живота ми няма да има смисъл без него ;х

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker