Искам да вляза във Френския легион! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да вляза във Френския легион!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1980 пъти
Здравейте пиша тук истинска история от моя живот.
За която искам съвет от по-възрастните в сайта.
Няма да ви питам въпроси от сорта на "Що ми е малък? , Дебел съм. и т. н. " което според мен е глупаво.
На 17 години съм и проблемът ми е следния. Още от малък имам една мечта да вляза в Френския легион. Уча в Езикова Гимназия с френски език. Не съм Отличен ученик, но без да си давам зор съм ученик с Мн. Добър успех. Отличен спортист съм тренирам Кик Бокс и Самбо които комбинирам с Фитнес ( с една дума отдаден съм на спорта). До тук добре. Проблемът идва когато темата се отвори с моите родители. Те искат от мен да стана човек от типа адвокат или съдия.

Въпреки, че баща ми служи в спец. частите незнайно защо и той самият се опитва да ми попречи. Опитват се да ме спрат да тренирам. Като излизат с пред текста (примерно, че съм болнав или, че треньорът не бил подходящ човек), но за 3 години съм боледувал само 1 път а относно треньорите успехите ми говорят достатъчно. Казват, че не съм учел достатъчно и нямало съм да успея да стана човека "който те искат да стана". Абсолютно по всякакъв начин се опитват да ме спрат от постигането на моите цели. Напоследък дори ми се налага да ги лъжа, за да мога да изляза и да тренирам. Да развивам своите способности. Постоянно ми пробутват някакви теории и тези колко нископлатена била тази работа, колко не е ценена, колко мръсна била и т. н.

С една дума искам съвет от вас как да им обясня, че ще постигна това което искам а не те, така че да спрат да ме разубеждават и да не се дигат олелии до небесата. Може да изглежда просто от страни, но никак не е лесно да го обясниш на човек като баща ми. Особено когато майка ми постоянно му говори против това което желая най-силно. Може би самият проблем е не толкова баща ми колкото майка ми трябва ми наистина съвет имам по-големи познати и приятели от които бих могъл да искам съвет, но просто ме е срам от факта, че родителите ми все едно ме държът на каишка (какво биха си помислили) и затова искам съвет анонимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1fba033db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До вчера пускаше истории за пехотинец в САЩ, дадоха ти съвет за Френския легион и започна да пускаш такива теми? Уат дъ хел ис ронг уит ю???

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ad96b05bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Едно от най-важните неща които родителите смятат на първо място е да държат децата си здрави по какъвто и да е възможен начин, независимо дали тези прояви ще имат какъвто и да е смисъл за теб. Очевидно е че те не искат да имаш такова бъдеще, защото не си подготвен (според мен) за всичките неща свързани с тази работа, не искат да станеш такъв, а и вече си имат точно представа от професията на баща ти, замисли се малко и помисли внимателно дали нaйстина си готов за такова нещо.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1ca29b6b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бягай от вашите! Изнеси се на квартира като станеш на 18 и не спирай да тренираш-в никакъв случай! Успех, барето! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d84de60503
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много сте смешни и тримата! Направо не мога да повярвам, че родители ще те спират от спорт!!! Всеки родител днес мечтае детето му да не стане лентяй и дебел некадърник, а теб пък те спират! Ха. А този пък легион нещо на мода ли е сега, какво става, изведнъж всики тинейджър там иска да ходи.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 49f6f19b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "2. До вчера пускаше истории за пехотинец в САЩ, дадоха ти съвет за Френския легион и започна да пускаш такива теми? Уат дъ хел ис ронг уит ю??? "
Това е първата история, която пускам в този сайт!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ace8c57922
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди в Кралската Морска пехота, по- добре платено е, а и излизаш с образование от академията, след това отиваш на фронта и след 4- 6 години, може и да те преместят в спец. частите...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e065b08986
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хмм според Death_Blade ^ (който до някъде е прав) родителите ти искат най-доброто за теб. Те са минали през това и знаят кое е добро за теб. Доколкото за спорта не се отказвай - да спортуваш е полезно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dd5a430f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   СТ1: Много трудно ще влезеш там след като вече от 2-3 години взимат само французи там:)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1ae3b501bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте,
всъщност незнам кой е копирал моята тема и за какви пехотинци иде реч, но това е писано от мен преди около 6-7 месеца ето линк към моята си тема http://spodeli. net/6/story-16881. html която ми е една единствена не знам само защо авторе пускаш повторно и то чужда тема :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker