Не го разбирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не го разбирам
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2105 пъти
Момиче съм. Харесвам едно момче от лятото, защото разбрах, че мисли, че съм хубава. До преди това не го забелязвах макар че е един от най-харесваните. Постоянно говореше за мен-колко съм красива, колко съм сладка, каква хубава усмивка имам ит.н. Стремях се да не му обръщам внимание и да се държа на положение, а не веднага да се хвърля в прегръдките му. Даже не признавах, че го харесвам. Всички ме питаха как може да изпускам такъв шанс, шанса да бъда с едно от най-харесваните момчета. Но такава съм си аз- не се давам лесно и не обичам прибързаните неща. Даже се беше хвалил пред една приятелка, че сме си писали, а всъщност няма нищо такова. Бях доста изненадана, защото това е ТОЙ!!! И като казвам "ТОЙ" имам в предвид- точно той. Всички го харесват, родителите му са голяма работа, приятелите му са все хубавци, а аз така и не му обърнах внимание.

След известно време той спря... просто спря да ми обръща внимание или поне така го чувствам аз. Дали не му писна от цялата тази работа? Прекалено капризна ли съм? А дали не трябваше да му обърна внимание още в началото? Все въпроси без отговори. Не знам защо се обвинявам. И да върна времето назад пак нямаше да му се дам веднага. Ината ли ми пречи или просто така е било писано???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 77f917ec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Според мен най-добре е да се съберете само 2-мата и да му обясниш че просто не си искала да прибързваш и че го харесваш, ако все още те харесва ще те разбере, късмет.

Иви

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 77bc058c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Миличка имаш ли 15 още. 1-во харесала си го защото мислел, че си хубава ЛОЛ всяко момче, което мисли че си хубава ли ще харесаш, ако някой бездомник от казана те сметне за хубава и него ли ще харесаш, 2-ро игрички на малко дете. Какво се правиш на "недостъпна" или се харесвате или не - Това е, без игрички, без овъртане, на негово място и аз щях да ти бия шута; 3-ти си си напълно виновна и ако момчето има 1 функционираща мозъчна клетка ще се откаже от теб и ще тръгне с някое от своите обожателки и 4(последно) твоето не е инат, не е и съдба това е чиста глупост и детинско поведение не заслужаваш момчето

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 781b7cea77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ти си идиот. Разбери това и ще се оправиш. Засмили се малко бе, мозък имаш ли? Това получаваш като се правиш на интересна, и го режеш всеки път. Принципно мъжете разбираме от дума, щом не покажеш интерес след примерно седмица унижение от наша страна, ние те забравяме, и то доста бързо. После ходи реви на някого как никой не те обича. Ти се взимаш за важна, велика, най- във всичко... не разбирам идиоти като вас. Изпускате шанс след шанс защото все едно живота ви зависи от манията ви за величие, а после ревете защо нищо не се получава, как вие излизате жертвата и незнам си какво. Ми продължавай си бе.


Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4f5ec3cd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я да ти отговори онзи дето все праща статии за "женските номера"!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f575d31337
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   да ви таковам женските номера. правите се на недостъпни по супер малоумен начин и после се чудите що гъбите момчето. много ясно, че е загубил интерес, като не получава никакъв отговор от другата страна закво да продължава при положение че има много други които го желаят.
не го била разбирала...

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 442fa09085
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "той" е просто поредния бройкажия а ти щеше да си поредната му жертва
с която да се хвали пред всички...
не бих се учудил ако почне да разказва че си му била поредната бройка и ти е бил шута....
така че добре си направила и не се води по това което казват хората
ако другите девойки около теб искат да са му бройка прав им път =]

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1398f6e92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всъщност нещата са много прости - първо се питаш дали искаш да си с него или не искаш. Ако не искаш - казваш му го, и въпросът приключва. Ако искаш, следващия въпрос е дали и той иска. Разбираме, че иска. След като иска - правите квото правите и това е.

Всичко останало са напразни движения във въздуха на човек, който не е наясно със себе си. Много ми е интересно как точно очакваше да се развият нещата занапред? Той да продължава още 5 години да ти се моли ли? Ако беше последната жена на света, може би, но след като сама казваш, че всички търчат след него, малко няма логика, а? Такива надувки като тебе винаги накрая го ядат дебел.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 34a7e7105d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На 17г. съм. Благодаря на редките случай, които ме подкрепиха. Тук може да ми се правите на адски разбиращите, но всъщност може би сте от онези момчета, които не излизат от вкъщи.
И не съм надувка!!! Просто не исках да съм, като останалите, които търчат след него. Сигурна съм, че съм една от многото, на които е казвал: "Леле, колко си красива! ". Пък и не го харесах само, защото го е казвал. Ясно ми е, че не съм единствената обсипвана с хиляди комплименти. Харесах го.. и аз не знам защо.. Просто ей така! Винаги ли трябва да има причина. Не, не всичко си има причина- Някой неща стават интуитивно. Изглежда, че на много им липсва рационалното мислене.

Аз искам съвет, а не упреци. Запазете си жалкото мнение, МОЛЯ!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bde778a102
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Някой неща стават интуитивно. Изглежда, че на много им липсва рационалното мислене. " Е по-голямо противоречие в две изречения едно след друго трудно можеше да има.

Ако на някого му липсва рационалното мислене, то на теб.

А, и впрочем ако искаш хората да си запазят "жалкото" мнение, тогава просто не ги питай за мнение! След като питаш, ще получиш мнения от целия спектър.

Кубрат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker