Лъжа или истина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лъжа или истина
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2548 пъти
Историята ми е много дълга, но ви пиша защото се чувствам много зле и търся помощ. Всичко започна преди 2 години аз спрях да излизам нямах приятелки беше ми мн трудно, но преди повече от половин година си намерих 4 на брой нови приятелки. Когато постъпих в групата те тъкмо се бяха скарали с една от читирите-била гадна, използвачка и т. н това и аз го знаех.

Илизахме си ния четирите без това нахалното момиче и вс си беше ок. С едно от момичетата непрестанно си говорехме по скайпа и по телефона, не спираше да ми звани и ми стана близка. Но от едно известно време около 2 месеца престана. Отдръпна се от мен и я осещам, че се опитва да ме отдели от другите. Кани другите две момичета на гости, говорят си по телефона аз и пиша на скайпа, а тя не ми отговаря или отговаря троснато, като и се обадя, казва че няма минути и след пет мин и влизам в скайпа (има и парола, но тайно) и чета като вика на другите ей сега ще ви се обадя да си бъбрим.

Когато излизаме на разходка почти не говори с мен. Скоро се появи и момичето, за което викаха, че е използвачка и я отлъчиха се излизаме пак и с нея и тя не спира да и се мазни на скайпа и по телефона. Преди момичето, за което ви казах, че ми звънеше ми споделяше вс, а сега научавам за нещата тайно от скайпа и...

Та така влязох и аз пак във скайпа и чета разговор с наново появилата се използвачка там тя момичето, което ми звънеше ще я кръстя Мария, въпреки че не се казва така и говори за мен, че съм и скучна и не иска да изиза с мен. И така от най-добри приятелки сега тя се опитва да ме изгони. И всичко, защото Мария се разкурвила и иска да излиза с момчета и да е център на внимание, а аз не съм такава.

Преди искахме да се преместим заедно в друго училище, но аз вече не искам, видях всъщноста и не я понасят. Историята е объркана вече толкова съм наранена, че се страхувам да не стана като преди и да не искам да излизам, а това ми беше психологически проблем. Ако някой е преживял нещо подобно да ми помогне, защото съм на ръба и не желая да ги виждам, но нямам и други приятели

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6af3967450
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, което написа, мога да ти го съкратя максимално до 1-2 изречения.
- Единствените ми приятелки се отдалечават от мен, говорят ми зад гърба и преди 1-2 години постъпиха така и с едно друго момиче, но само те са ми приятелите- Да се опитвам ли да се впиша, или да си свия сърмите и да си намеря нова компания?

1- Това да и четеш скайпа е баси и долното.... така, няма да продължавам, просто е навлизане в личното пространство и е толкова детинско, че нямам думи.
2- Психологическият ти проблем е само, че искаш да се харесваш на всички и си неуверена. - Не, няма как всички да те харесват, да, хората се променят и това, че Мария се интересува от момчета не я прави курва.
3- Колкото ти не си права, толкова и те грешат. Просто не сте за една компания, по всичко си личи, че вече всеки си е поел по собствен път, интересува се от нови-различни неща и няма как да сте си близки, ако ще си правите такива номера (чета и скайпа; говори ми зад гърба).

Няма да ти казвам какво да правиш ще ти дам един приятелски съвет- ако не се чувстваш удобно в нечия компания, а пък и не искаш да се виждаш с хората от нея, то тогава просто не го прави. Никой не те бие и не те кара да си лепната за тях като малко дете, не ти е приятно с тях- не излизай с тях. Хора по света- Много.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: df48b988f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти й имаш паролата, но не каза дали сте си разменяли взаимно паролите. Защото тайното влизане може да си го направила като тайно, само защото примерно приятелката ти не си е сменила паролата, след като се е отдръпнала. Друг вариант е да си хакер.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5314654ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей,
не знам дали ще ти помогна, но ще ти споделя моя опит.
Аз също нямам много приятели, но това вече не ме плаши. Научих се да си ги подпирам с мои интереси, възгледи, принципи и какъвто си кретерий искаш.
Много е важно, да имаш подкрепата от твоите приятели - да те разбират, да се чувстваш добре с тях, да разчиташ и т. н.
Поговори с тях - кажи им, че се чувстваш зле, че ти е неприятно, че държиш на тях.
И накрая не се самоизолирай. Не се затваряй! Защото болката ще е само за теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a69fddbd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо:Не влизай в скайпа ?. Това е адски гадно и нечестно. Щом така си е решила, така да бъде. Второ: Защо непременно търсиш приятелки момичета. Не можеш ли да пробваш да се мотаеш с момчетата. Понякога се държим детски, но пък при нас много рядко има таква интриги. Просто сме по-честни един с друг, а доколкото прочитам момичетата, с които се мотаеш нямат тези качества... Пробвай, чао ;):);)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 370d17425e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз бях в твоето положение, и оставих "приятелката си". Не се занимавай с нея и теб ще вкара в нейната среда. Зарежи я.

Иви

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 077fb12046
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да не ти пука за тях, ако на тях не им пука за теб. Насила хубост не става. И аз съм горе-долу на същото положение, но въобще не ми дреме. Най-добрата ми приятелка от 4 години се разкарва с момичето, което най-много мразех и все още мразя. Избирай си приятели, които ще те ценят такава каквато си, ако пък се държат дръпнато значи не са ти били истински приятели. Успех и горе главата! Не се тормози с такива хора!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker