Той е бившият на една приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той е бившият на една приятелка
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1999 пъти
Значи от скоро започнах да се виждам с едно момче и той наистина е страхотен. Имаме общи интереси, харесваме еднакъв стил музика, обичаме хоръри и всякакви такива. Плюс, че има страхотно чувство за хумор и винаги успява да ме разсмее, винаги е мил и внимателен с мен. С него започнахме съвсем случайно като се оказа, че сме в една и съща група на уроците по английски ии... просто се случи.
Проблемът обаче е сериозен, той е по-бившето гадже на моя много добре приятелка. Когато бяха заедно изобщо не съм гледала на него по такъв начин, не съм си и помисляла, а и ми изглеждаше леко страховит. Тогава сме се виждали 4-5 пъти за кратко покрай нея и така си откарахме само на здрасти без да си говорим изобщо. После скъсаха и започна да ми обяснява колко е гаден, идиот, кретен и тем подобни и аз естествено й вярвах. Но истината е, че тя няколко пъти излизаше с други момчета и даже са идвали да спят у тях докато беше с него, но нали все й защитавам издънките пред себе си, мислех, че той провокира това поведение у нея. Само, че и със следващия си приятел постъпи така. Както и да е, преди всичко ми е приятелка и много я обичам. Не искам да я нараня по какъвто и да е начин, но с (да го наречем И. ) се чувствам толкова.. , дори не знам как да го опиша, не съм имала приятел до сега.

В началото успешно го игнорирах, мислейки го за отвратителен, но постепено нещата се случиха от самосебе си. И вече 3 месеца е така. Излизали сме два пъти и беше супер, определено сме точно един за друг, колкото и банално да звучи, но след това все се чувствам гузна, че предавам приятелката си и знам, че ако тя разбере ще ме намрази най-вероятно. Май написаното е доста объркано, но не знам как да си подредя мислите. Преди ваканцията след уроците И. ме изпрати и този път целуна и може бе точно така съм си представяла винаги първата целувка, най-хубавите ми няколко секунди в живота. Но после се наложи да му кажа, че не съм сигурна дали мога да предам приятелката си. Той ме разбира донякъде, но каза, че ще ме остави сама да реша. А аз най-много от всичко искам да съм с него, но не мога да крия от приятелката си. С нея си казваме всичко или поне преди да започна да се виждам с него. Не мога да мисля за нищо друго имам чувството, че главата ми ще гръмне. Явно трябва да загубя един от двамата, среден вариянт няма. Какво да направя сега, не мога да отлагам вечно. Някой съвет ще ми е от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1f8b4d464b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Избери приятелката. Ти не си сигурна дали той може да те предаде в бъдеще или не. Приятелката също може да те предаде но сега е различно. Както ти си се виждала с него покрай приятелката си така и тя ще може да се вижда с него отново и може да се съберат. Не предсказвам бъдещето но 70% съм сигурна че има и такива случаи. Както е казал( така да го нарека " приятелят ти ") ти сама решаваш. Това е моето мнение. Дано да съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7b61e191cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелката ти явно не струва. А ако ти е истинска приятелка, ще те разбере и няма да се му си, че излизаш с него. А и не е виновно момчето, че тя ги върти по няколко. Така, че според мен трябва да избереш момчето. Тя явно не е имала истински чувства към него щом през това време му е кръшкала, следователно не трябва да ти се сърди, че сте си допаднали.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7b61e191cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Опитай се да постигнеш решение, при което няма да губиш нито един от двамата. Обясни на приятелката си, че много държиш на това момче, но не искаш да я лъжеш. А и това да не е някакъв закон да не можеш да излизаш с бивш неин. Те просто не са си паснали и са скъсали, но после е срещнал теб и сте открили, че между вас ще се получи. Аз не виждам нищо странно в това. И щом тя няма вече чувства към него, няма причина да ти пречи да се виждаш с него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7b61e191cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 не мисля, че ще се съберат отново. Доколкото знам, тъй като имат общи приятели и им се налага рядко да се виждат, не могат да се понасят и ако са в една стая единият се изнася. А и след него тя ходи с още 2 или 3 момчета. Иначе благодаря за съвета.
авторката

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4339f2021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изобщо не му мисли. Той и е БИВШ, нали така? Не е било и голяма любов, щом му е изневерявала постоянно. Тя не може да има всички момчета. Той е минало за нея. ТЯ няма да ти е истинска приятелка, ако попречи на връзката ви.

R. A. H

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7b61e191cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма такъв закон, според който да не можеш да ходиш с нечий бивш, а и тя няма чувства вече към него. Давай смело и тръгни с него, ако е приятелка на място няма да се сърди.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker