Ревнувам от брат си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ревнувам от брат си
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2279 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 14 год. За да сме на ясно учила съм в България само 2 години за това и не се справям много с правописа и съжелявам за някои грешки които ще допусна!

Че така.. Имам брат, той е на 17 години и е пълен утличник. Това не означава че е зубър и че постояно чете! Просто е умен и всичко което се преподава в училище той го запомня в час и някога няма нужда да учи в къщи за някое контролно или испит! Той е много по-различен от мен. Не излиза често, или ако излезе ще излезе с приятелката си, никога с приятели! Аз, може да излизам всяка събота, докато той се осамотява у дома. Не контактува много с хората но не е срамежлив. Понякога е много луд, особено когато гледа мач и играе ЧЕЛСИ.
Но както и да е.. проблема е там че на всеки срок тук каде то се намериме и учим в момента взимаме оценки от даскало. Брат ми винаги има отлични оценки. Винаги са по-добри от моите! И винаги правят мама по-горда!
От няколко години насам чувам мама как хвали брат ми не само на роднините ни в България но и на нейни колежки, приятелки от тук. Хвали го че е най-добрият ученик в класът въпреки че е чужденец!

За мен никога не е говорила така.
Не съм чувала да ми каже че се гордее от някоя моя постъпка! Това беше веднъш, когато бях на 6 и бях се изявила на един конкурс по пеене и бях спечелила награда за най-хубаво испяна песен на друг език.

От много време на сам не съм чувала или съм усетила майчината топлнина и обича. Бих искала и аз да съм като батко всичко да ми върви като по вода но не става. Особено по-математика съм кръгла 0! Когато видя тези числа, + и – ми става лошо, почват всичките числа да се въртят в главата ми и капка от урокът не разбирам. Докато брат ми винаги е имал хубави оценки по математика. Някога ми помагаше, но аз не знам защо не мога да приема и запомня едно нещо казано от него..

Искам да направя нещо за да покажа на майка ми че и аз съм добра в нещо, че мога да съм по-добра от брат ми в нещо. Но незнам какво е то.. Бих искала вашата помощ! Чувствам че обичат и се интересуват повече за брат ми от колкото за мен. Все едно че ни делят.. че ни сравняват.. Моля ви помогнете ми.. Незнам какво да правя..

Обичат ли ме?? :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 004e8d7bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обичат те разбира се! Ти си по малка затова си мислиш, че си незабележима.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 851df560f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да ревнуваш, но знай, че всеки е уникален в нещо. Например аз също не съм добра по математика, просто едната половина на мозъка ми е по-развита от другата (добра съм в рисуването)и както при теб по-голямата ми сестра разбира математиката. Както и да е, не е нужно непременно да впечатлиш майка си. Просто прави това, в което си добра и някой ден някой ще забележе таланта ти.
Явно се чувстваш доста пренебрегната. Леле, всъщност, според мен няма смисъл чак толкова да се тревожиш. Все някой ден и ти ще блеснеш. Ако искаш добри оценки учи по-усърдно. Дори да не изкараш 6-ци няма как майка ти да не забележи старанието ти.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d18da1faff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Намери си ХОБИ!!! Нещо което те удовлетворява. Аз съм на 13 години и наскоро се преместих в нов клас където изискваха много а аз бях от едно забутано училище където нищо не разбирах, Чувствах че съм най-глупавата в класа и никога не съм постигала някакви успехи и просто започнах да правя нещо което ми е интересно. Географията, това е моето хоби така съм от месеци и съм най-добрата в класа. Решавам тестове които са били на външното оценяване от миналата година без грешка! Просто прави това което обичаш и не се насилвай, всичко с времето си :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cd82b8382a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   според мен не трябва да ти пука дали майка ти те хвали или не.
но винаги знай че тя те обичаи някой ден може да си стотици пъти по добра от брат си.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 95ed646f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поговори с нея. Разкажи и, че се опитваш да искарш добри оценки но не става. Кажи, че се чувстваш неприятно от това, че говори само за брат ти и се чувстваш изолирана. Не вярвам да ти каже нещо лошо. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker