Как да му кажа, че не искам само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да му кажа, че не искам само секс
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3657 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 и имам един, така да се каже, сериозен проблем. Харесвам едно момче от почти година. До скоро бяхме скарани. Сега си пишем всеки ден, излизаме, но проблемът е там, че по скайпа не ми говори почти за нищо друго освен за секс. На живо не е така - дори не подхваща темата. Колкото повече го виждам и си говоря с него и тн., толкова повече го харесвам.. а не трябва, защото той мисля, че не иска нищо сериозно, а просто си търси момиче за секс. При мен не е така- аз съм още девствена и искам първия път да е с човек, с когото имаме взаимни чувства. Искам да е с него, но знам, че след това ще ме остави или ще ме търси пак за същото. Когато му кажа '' И после какво, ще ме оставиш '' той отговаря '' Няма бе ''. Но някак си не мога да му вярвам.. искам, но не мога. Даже понякога не може да повярва, че искам той да ми е първия. Пита ме по няколко пъти. Не мога да му кажа, че искам връзка, защото е възможно да го изгубя, но не искам да ме използва. Как да постъпя, какво да правя...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 827e9f8982
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай! Ясно е, че иска само секс.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 851c14024f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Съвета ми е не бързай да спиш с него, ако е сериозен към теб ще те изчака, няма да ти се налага. А доколкото казваш той почти само за това говори значи няма сериозни намерения. Мила, виждам че имаш акъл в главата щом не си си легнала с него до сега, не ставай лесна плячка. След това шет съжаляваш много ако го направиш, виж дали е първо твоя човек колкото и да го харесваш имай едно на ум. Ти си знаеш най добре няма да ти се меся, но според мен недей ляга изчкай не знам от колко месеца ходите но изчакай 2 3 4 месеца ако издържи до тогава значи държи на теб ако ли не, разкарай го. И още едно нещо по добре късно от колкото рано, дано ме разбра
(Stefi )

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f762a24200
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Живота е пред теб, остави го. Той само за това ще те използва. Два-три пъти, а може и повече, но няма да е вечно, а и няма да те обича. Просто ще те уважава и ще ти казва че те обича, но ще те лъже, колкото да стоиш при него, да му вярваш и той да си те използва, докато не подхване друга. Това е истината.
Любовта идва, когато най-малко я очакваш. Тя не е секс. Когато си влюбен в един човек, ти не мислиш за никакъв секс, дори я забравяш тая дума.
Аз когато бех влюбен в едно момиче, много влюбен, но все още не бях й го споделил, така един път, както си говорехме и тя спомена думата секс, нещо свързано със секса каза, и това честно казано, ме удиви и си казах "само дано да не е някаква кифла тъпа, дано да е добро момиче, такова каквото аз си представям че е"
И така. Връзка имаше, но само по интернет, тъй като бяхме от различни градове. И до ден днешен си я уважавам и не мога да я забравя и никога няма да я забравя. Тя ми показа какво е любовта, макар и по интернет. Беше Истинска любов. А и тогава бях на 17-18 години.
А ти сега си на 16 и бързаш. Няма нищо лошо, че си го харесваш това момче, но аз ти казвам как е най-добре да постъпиш-оттегли се, недей да се обвързваш с него.
Казах ти той какво цели, няма да те обича, само ще те използва.
Успех и бъди търпелива. Всеки среща любовта на живота си. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a0a90c59e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Даммм... ами... не е нужно да го вярваш! :) Явно, .. той е момчето което те привлича, но най-вече момчето което те е забелязало и направило с нещо най-силно впечатление. Нали? Ето защо искаш да го направиш с него, той да ти е първия ( тая реплика с "първия", едва ли не, ... звучи, че след него трябва да имаш още десетки :)) Знам, че за теб първия път е много съкровено и важно нещо! ... Искаш да се чувстваш добре, да ти е приятно, и затова искаш да е с човек към който ще имаш чувства - което е напълно правилно! ... Ама нали се сещаш, че е нужно чувствата да са взаимни? Не стига само ти да го искаш и обичаш, а и той теб също! ... Ако трябва да бъде честен с теб, той е неопитно момче, което живее в сегашните среди, където връастниците му, се хвалят наляво и нясно с кой и къде са го правили! :D Ta... какъвто и да ти изглежда, той се вълнува от секса, защото и неговите хормони играят ;))

Хммм... обясненията му, ... ами виж, ... в нета, придобива смелост! ... :D Може да ти говори за каквото иска, а реално му, е леко срамежлив и малко притеснителен. Ииии.. в нета, се опитва да те предразположи, за да стигнете до секса! ... Обаче, леко съмнително е, .. какви чувства може да има момче към момиче, ако и говори само за секс! ... Ммм? Защо ли? Ами когато някой харесва друг, има чувства, се интересува от нея/него, водят различни теми, които са по-обширни, и нямат общо със секса! ... Разбира се, при твоя случай това е малко невъзможно и двамата сте млади и подрастващи и искате да опитате което постоянно се сптяга насам-натам - секса! ... Донякъде за теб е път на израстването, а за него на самочувствието :)) Ей.. сега да не си помислиш, че нарочно той действа така, просто ти си на етапа в който искаш човек до себе си, и когато го направиш, с който си била да си в много близки интимно-приятелски отношения, тоест да се разбираш с този човек. А за него, той не съзнава дълбочната на емоцийте и чувствата които искаш, или влагаш в очакванията си за него! ...

Ако се опасяваш, че ще го изгубиш, щом споменеш за връзка! Значи не е момчето за теб :) Нима искаш, да бъдеш с него само за единия път, така само ще му дадеш което иска! Не е случайно, че те пита по няколко пъти :)) Светче, .. говори с него, кажи му че ако ще се стига до "каквото и да е", ще е само ако бъдете заедно, ако имате връзка! ... Не пожелае ли, то си е за него! ... А и поне, ще е доказателство, че е искал само секс с теб и нищо друго. Не бъди като десетките други момичета, които прибързват, правят го с някое момче, колкото да се отърват от девствеността си (сякаш е нещо вредно :)) И после съжаляват, че са го направили с неподходящия! До колко познаваш момчето? Опознай го повече и ако се съгласи, тогава му се доверявай :)


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 27bf94d226
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   1? А тя какво иска от него според теб?

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 277fa1e313
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Не мога да му кажа, че искам връзка, защото е възможно да го изгубя"
И какво точно ще изгубиш? Какво имаш на практика? Разговори за секс? Ако му нямаш доверие, не го прави с него. Няма да можеш да се отпуснеш, защото сигурно през цялото време ще се чудиш дали след това ще ти се обади. Разбирам те, че го харесваш. Много добре знам и какво си мислиш, все пак съм момиче... Най-вероянто се надяваш, че нещата ще станат сериозни, което не е изключено. Но все пак добре си помисли, този момент е наистина важен :)
ШГЩ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker