Защо момчетата ме възприемат като приятел ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момчетата ме възприемат като приятел ?
преди: 12 години, 21 дни, прочетена 11105 пъти
Здравейте :) Аз съм момиче на 17 год. и имам един много тъп проблем, който мисля, че доста ми пречи и ме мъчи от много време... 98% от момчетата, с които се запозная или излизаме в компания ме възприемат само като приятел, а не като нещо повече.. Една от най-добрите ми приятелки пък ( тя е много красива, повече от мен, характера й е невероятен, с една дума - страхотна е ) всяяяяко момче я харесва и тича след нея.. Признавам си, че е наистина страхотна.. Няма момче, с което да сме се запознали и да сме излизали и да не я харесва / да се влюби в нея, да иска да бъде с нея и т. н. , а мен ме възприемат само като приятел и си мисля, че ако не бяхме постоянно заедно ( аз и приятелките ми ако не излизахме постоянно заедно ) , момчетата, с които излизаме нямаше и да се сещат за мен... Не знам дали това е всичко, което исках да кажа по темата, сигурно забравям нещо, но ако се сетя ще пиша.... Но кажете ми какво да направя, как да се държа, за да ме възприемат момчетата като нещо повече от само приятел, да се закачат с мен, да искат да ме целунат, да бъдат с мен ( не за 1 нощ, разбира се ).... Моля ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 21 дни
hash: d1d9ab9784
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се подценявай, аз имам същия проблем, въпреки, че съм малко по-голяма от теб, но мисля, че и двете трябва да се погледнем и да си кажем "имам страхотни черти и в характера и във външния вид, ако някой не го оценява достатъчно, тогава той губи от това". Определено не унивай. Ще имаш връзки в живота си кои по-добри, кои по-зле, но никога не си мисли, че проблема е само и единствено в теб. За жалост точен отговор за това "защо винаги се получава така" нямам. Може би просто и двете сме добри в сприятеляването, но не чак толкова в "омайването" на момчетата. Може би трябва още от началото да им покажеш, че си момиче и да подчертаеш и изтъкнеш женствеността си, а не да показваш, че можеш да си "пич" и готина приятелка. Не знам.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 0de939dcfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О милата, знам много е гадно, просто се конти повече, ако искаш носи и по - големи деколтета, дръж се като момиче, и тогава може да те забележат...
S. I. S.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 8d8c05bc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила, не унивай само! Дръж се малко по женски, предполагам имаш по - дълги нокти, пробвай докосни някое момче от компанията ти малко по така я по ръката, я по врата.. Това разбира се към момче което ти харесва. Най - важното ти оръжие е усмивката, усмихнеш ли се правилно, няма да гледат на теб като на "пич" само. Повярвай ми, дълбоките деколтета и контенето както те съветва Н2 няма да помогнат.
Жоро22

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: c1a134cc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би трябва да се отделиш от приятелката си за малко и да не стоиш в нейната сянка като досега. Момчетата ще видят теб и твоите качества, покажи им, че външният вид не е най-важното и че ти също си с готин характер. Освен това защо мислиш, че приятелката ти е по-хубава? Имам предвид, всяко момиче има някакъв чар, а ти може би просто не се киприш като нея или сте различни като визия, но всяко момче харесва нещо различно. Освен това не може да си сигурна, че те възприемат само като приятел, момчетата са странни, те по-трудно показват чувствата си от нас и може би си забелязала, че я харесват, защото тя е свикнала да получава вниманието им и за едно момче е по-лесно и удачно да избере такава като нея, но същност може би значителен брой момчета, за които ти дори не предполагаш, те харесват, дори много повече от нея. Просто покажи, че и ти имаш качества!

~sad-baby~

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 8cb50063fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 2 значи за да я забележат трябва да ходи като някоя уличница? авторката ти искаш да се зарибяваш с някой или да имаш сериозна връзка?

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 69cc2d5c9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм в същото положение :Д.. Наистина бих се съгласила с по - горните коментари - дръж се по - женствено, едва ли не бъди "кифла".. Усмихвай се и ги гледай в очите, закачай се с тях, разбери от какво се интересуват и привлечи интереса им :).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a27cbfbbf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох така беше и при мен. Не се промених никак както момчетата ми викат все същата мажкарана си, но след вече 2 години запознанства с 5 от момчетата от компанията 3 ме харесват, а се чудя защо ме хар след като не се промених. Тях не можеш да ги разбереш. Каквото им скимне, а пък по-горе дето пишат да се промениш кавам ти недей, ако някой е подходящия ще те харесва такава каквато си. Не е нужно да се правиш на друга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker