Той си играе с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той си играе с мен
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 3473 пъти
Преди ходех с едно момче което ме остави, бяхме заедно 1 год. и 2 месеца и няколко дена след като скъсахме и ме запознаха с едно друго момче, то много ме искаше, но аз си бях решила, че не искам повече никой... Всички ми казваха, че е много добър и наистина се държеше невероятно, отиваше на купон и ми пишеше смс-си или ми звънеше, защото съм му липсвала, дойде заради мен на село което не е много близо до мястото където беше той и похарчи около 20 лв за бензин за да дойде да ме види за 30 мин. Той е на 18, а аз на 16.

Постоянно ме утешаваше заради бившият ми. Накрая не знам какво стана, но се влюбих в него и отначало всичко беше супер, но постепенно той започна да се цупи за глупости, да ми звъни по-рядко, после почна да ми обещава, че ще ми звънне, но го правеше все по-рядко и накрая спря и не ми звънеше с дни, а после ми се сърдеше, че не го търся, вече не знам, какво да правя, много го искам, а той си играе с мен, моля ви ако някой мойе да ми даде съвет, различен от "остави го" влюбена съм и то много и аз не знам точно какво му харесвам, но се нуждая от съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 дни
hash: f72d96f7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с него и изяснете нещата между вас.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 7c542e6855
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   остави го.

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 80c17985b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   здравей аз съм мъж на 30 години. тава само като визитка.

от тези няколко изречения аз нещата ги виждам така:
момчето много те харесва и ти си го знаеш нали?
сърди се просто защото според него не му признаваш усилията които е направил да се покаже ред теб, а и все иска да му се показва че е харесван, със жестове обаждания предложения да вършите нещо и така. Постъпи така че все едно ти го сваляш обади му се кажи че искаш да го видиш, дай му просто малко внимание. Със сигурност си мисли че щом не го търсиш и ти значи не го харесваш, (та нали ако харесваш някой ти му се обаждаш, търсиш и т. н. той го е направил за теб и си мисли че щом ти не го правиш за него значи не го харесваш, предполагам и ти си свикнала той да те търси и знаеш че ще се обади така или иначе и не ти е много зор :П (което не е правилно щото го обиждаш). Та така де изчеткай го малко и не само за да мине номера щото си се осеща, и ще видиш как нещата ще се оправят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 8b08cd0531
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи не е точно така, че винаги той ме търси, прави го рядко и неговият най-добър приятел ми каза да не му играя много по свирката, защото той си поемал контрола и си правел с мен каквото си иска, просто не знаел какво иска пратих му смс : че ми липсва и не искам да го губя и не знам какво става, но той не ми отговори и аз вече не знам дали ходим, защото ми се нацупи, че съм му затворила и ми каза да не го търся повече и после се напил много и ми казва, че не искал да идва деня следвасщ без мен, че ме обичал и после ми казва, че не го мисли, пише уж да го обсъдим не съм видяла и ми се разсърсил, после ми казва да му звънна и ми затваря звъни ми на следващият ден и след 5 мин му звъня и не ми дига, не съм го търсила от два дена и само ме сръчка, да се сетя да му звънна... не знам и аз какво вече да правя ;(

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a8d07e0526
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен така намеква чевече не си му интересна и мисли да те остави ;'( Затова нз как мога да ти помотна освен сама да възвърнеш симпатиите му към теб и по някакъв начин да то съблазниш и да възвърне чувствата си :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker