Моят скапан живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моят скапан живот
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 2750 пъти
Нямам си друга работа в момента плача защото не ме приеха в гимназията която исках след 7 клас сещате ли се?
Сега ще ви разкажа и за "прекрасния" ми живот.
Аз съм момиче на 14 в училище се старая да съм на ниво тоест да нямам много слаби оценки. Семейството ми е ужасно с баща ми и майка ми живеем при баба ми която без да обяснявам ще ви кажа, че това не е човек а някакво малоумно и зло същество. Баща ми и майка ми преди се караха и то много баща ми стана алкохолик но не ни бие майка ми общо взето е готина не се превзема, влиза ти в положение и т. н обаче е много самотна баща ми не и обръща никакво внимание нито на мен. До тук със семейството, приятели нямам в блока има 2 деца които не ми обръщат много внимание. Лятото ходя в друг град там имам поне малко приятели. От малка си падам малко мъжкарана играя игри за момчета другите ми се подиграват не им обръщам много внимание постоянно съм при момчетата да играем и с момичетата естествено но... Ето че пораснахме всички момичета са имали гаджета, имат много приятели закачат се там с момчетата само аз стоя като аутсайдер. Мен никой не ме харесва, постоянно ми се подиграват за нещо. Дори миналото лято момичетата ме зарязаха и нямаше нито момичета нито момчета и бях принудена да съм с по-малките деца които са с 3-4 години по-малки от нас. В училище най-много мразя да ходя заради всичките им подигравки. Едно момче ми каза веднъж травестит и от тогава целия клас започна да ми казва така правя се че не им обръщам внимание и не ми пука с цел да се разкарат но не става :@:@ Малко момичета сме в класа 4-5 и нито една от тях не се застъпва за мен преди поне бяхме приятелки като по-малка в класовете нямах проблеми но сега 7 клас стана ужас едвам изтърпях да свърши годината. Учех си нормално, не се отпусках учебник да не отварям но не съм и учела денонощно един вид. Дойде и края на годината цял живот съм мечтала да отида в езикова гимназя и накрая всичко пропадна.. преди малко разбрах че са ме приели само в едно училище Соу с география и икономика добре хубаво е върви ми, но цял живот съм искала езикова сега направо ми идва да се самоубия толкова ми е зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: 27a768fcc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче я се стегни и гледай напред !! Аз съм една година по голяма от теб и също не ме приеха миналата година в училищетото където искам !! Но това не е проблем завърших 8 клас и сега ще се местя в това училище !! А и да не ти пука хората какво мислят за теб ;)) Всеки човек е различен сам по себе си !! Недей да правиш глупости . Ще си намериш приятели !! :)) Айде и умната !!

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 7b40e89ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има и второ класиране. Има вероятност да пак да се пробваш. на теб колко ти е бала ив коя езикова искаш да отидеш?
а пък и сега като отидеш в ново училище ще ти е по-добре. Там просто трябва да учиш. По дрехите посрещат, по ума изпращат, затова поработи в-у външният си вид, да изглеждаш по-женствена, а ако искаш пок си играй с момчетата. аз сега завършвам 1ва година в гимназия и от опит разбрах, че външният вид не е чак от такова значение, зависи в каква гимназия си попаднала. Аз съм в доста добра гимназия и сега ще ти разкажа за нашата случка в класа.

Имаме една момиче, което не изглежда много добре в лицето. Просто има брекити и усмивката и беше по-особена. Отначало никой не обръщаше внимание на това и всички момичета бяхме задружни.После се разделихме. но това момиче по характер е много досадна и не допадна на никой и от там се започнаха разправиите. Сега това момиче е нещо като аутсайдер, но вече не досажда на никой и има една приятелка, която е малко по-общителна. А за едно момче от нашия клас- той имам много странно има, което няма да споменавам. Още първия ден много му се смяха като му казваха името и той сам се отделяше от другите, но сега си намери компания, защото е много забавен по-характер.
Затова извода е, че хората ще разберат какъв си по-късно. Не се притеснявай!

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: ec5777fda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Минало!
Казваха ми, че не мога да се справя, казваха ми- не опитвай! Една приятелка ми казваше, че няма държавна поръчка за специалността психология! Трудно приемали –знаеш ли колко хора мечтаят за тази професия, но е голяма корупция. Та теб ли точно ще приемат. Баща ми казваше нямаме пари няма кой да те издържа! Точно тогава бях зле с очите и влизах постоянно в болница. Викаха ми „Детето на отделението”. Дотук винаги съм се сблъсквала с негативизма в най близките ми хора. Те не са вярвали в мен. Аз бях колеблива и страхлива тъй като бях много болна. Но сега осъзнавам, че не тялото а душата е боледувала и затова тялото в единство с душата е страдало и то.

Имала съм много страхове и бури в живота. Но сега зная, че излязох по силна от там. Сега психиката ми е корава, защото минах през всичко –смъртта на най близките, страшните болести отчаянието, депресията, бедността, постоянната заплаха за живота ми и живота на майка ми и сестра ми –(28 години непрекъснат ад), пиянството на баща ми и на фона на тази психическа война все пак имаше и радост от Господа. Той ми помогна да запазим живота си и психиката си и изпълни всичките ми желания и молитви. Изпълни и най голямата ми мечта да имам къща с голям двор и дори и това което не съм смеела да мечтая –басейн. Подари ми и любящ съпруг” златар по професия”за което не съм и помисляла да мечтая тъй като имах много комплекси.

Сега съм щастлива с всичко което Моя Бог ми е подарил и му благодаря чрез страниците в интернет. Искам да кажа на всички, че Бог е реален тук и сега и помага на тези които искат помощ. Доверете му се! Няма да бъдете излъгани в надеждите си. Аз станах нов човек и моя живот е прекрасен. Той може да ви измъкне от блатото и да ви промени. Амин!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: dd1c413b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Учи за приравнителен, и догодина се прехвърли. Яко ще трябва да учиш, но си струва. Езика е по-полезно знание.

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 78fa7dc223
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Виж сега за езиковата щом така е трябвало така е станало. Разбирам те много добре, защото това е било мечтата ти. Относно външния ти вид опитай се да бъдеш оригинална - хем шик ама хем и твой стил. Аз пък съм металистка (но не сатанистка, че да си слагам черно червило) не се обличам точно като сегашните кифли на България с 2 метров обем и 2 кг. грим нито пък съм някаква маниачка, че да се обличам само в черно. Какво да ти кажа освен, че населението ни е просто!!
Пиши и ще си споделяме простотиите на българското население (впрочем не се отнася за всички, не се засягайте)

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 78fa7dc223
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виж сега за езиковата щом така е трябвало така е станало. Разбирам те много добре, защото това е било мечтата ти. Относно външния ти вид опитай се да бъдеш оригинална - хем шик ама хем и твой стил. Аз пък съм металистка (но не сатанистка, че да си слагам черно червило) не се обличам точно като сегашните кифли на България с 2 метров обем и 2 кг. грим нито пък съм някаква маниачка, че да се обличам само в черно. Какво да ти кажа освен, че населението ни е просто!!
Пиши и ще си споделяме простотиите на българското население (впрочем не се отнася за всички, не се засягайте)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 11c25d53db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спокойно, никой не се ражда със скапан живот, той сам си го прави такъв, но едва ли твоят е чак толкова скапан ! Момче на 15 години съм и ако искаш може да поговорим ! :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 08771820c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Разбирам какво ти е.. може да няма голяма причина за начина по който се чувстваш, но те разбирам.
На твоите години съм, нашите са разведени, наложи се да се преместя при майка ми, да сменям град, приятели, всичко. Напих се преди това, стигнах до болница, имаше опастност за живота ми. После обаче стана страшното.. пропаднах в някаква дупка, жизнерадостното и усмихнато момиче си отиде, замести я едно момиче без капка стимул за живот. Не ми допаднаха и съучениците.. Дори да ми се случи нещо хубаво, сълзите си течаха.. Бях и влюбена.., бях! Бях решила да слагам край на живота си. Хората ме питаха къде ще кандидатствам, аз просто отговарях "не знам", напротив много добре знаех, че няма да ме има до тогава.. Миналото лято едвам се преборих с анорексия. До такава степен беше завладяла психиката ми.
И става по-лошо. Не мога да отида при баща си. Налага се да се преместя в къщата на антипатичния приятел на майка ми заедно с нея.

Накараха ме да кандидатствам. Кандидатствах в езикова в две паралелки и в туризъм две паралелки.Приеха ме в езикова с първото ми желание. И какво?! Да не мислиш, че съм щастлива?! Даже не го отразих..
Единствения ми стимул за живот е, че е лято ще се прибера в къщи при всички обичащи ме и ще се махна от тук! За след това не ми се мисли!
Бъди силна! Надявам се някой ден да си спомням с насмешка всичко каквото преживях и още повече се надявам този ден да дойде по-скоро!

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 794cf69627
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох, писнало ми е от оплакващи се деца! Като ви е толкова труден живота, ми стискайте зъби и го живейте! Не всеки има розово настояще, всеки се справя кой както знае, а тва тук са такави драми, че ми се повдига. И аз нямам перфектния живот и знам какво е да ти е кофти, но тва не значи че е свършил света. Щом не можеш да се справиш с живота си тегли си куршума и да те няма. Ако не искаш така, живей си го без да се оплакваш и да се правиш на интересен! Едно е да търсиш съвет, съвсем друго е да се оплакваш! Все едно другите нямат проблеми, щом си искала в езикова гимназия, ми да си учила бе! Тая година изпитите пък бяха толкова елементарни, че не е истина. Само мрънкате за глупости! Родителите ви виновни, тоя виновен, ония виновен. На ваще сигурно им е приказка щом баща ти е алкохолик! Пък за съучениците, някви комплексирани тъпачета, къдет не знаят къде да си избират комплексите. Аман вече!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker