Чувствата ми стават все по-силни ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствата ми стават все по-силни ...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2056 пъти
Здравейте на всички :)! От доста дълго време посещавам този сайт и чета вашите истории, но до сега не съм писала та реших и аз да си излея душата туко виж ми олекне.. и така започвам!

Миналата година си харесах едно момче от училище и просто исках на всяка цена да се запозная с него. Така и стана аз направих първата крачка колкото и да ме беше срам го направих. И така, когато се виждахме бяхме на усмивки и здрасти, но нищо повече.

Ето, че и лятото дойде и ние се отдалечихме, той замина за друга държава, но само за през лятото. Не очаквах, че от едно невинно харесване може да прерасне в нещо по голямо. Дните минаваха и така отново дойде този 15 септември и ние отново трябваше да бъдем на училище.

За мен нямаше проблем стигаше ми да го виждам, да виждам погледа и усмивката му. И така постепенно след 1-2 месеца аз си хванах приятел, но нещата между нас не вървяха и проблема бях аз... оставих това момче заради ( ще му напиша само буквата В ) В, защото не спирах да мисля за него и просто не мислих да продължавам повече така и казах край!

С всеки изминал ден аз все повече и повече се влюбвах в това момче и разбира се той знаеше или поне така предполагах аз. Дойде ден в който се осмелих да го поканя да излезем, а той ми даде номера си и ми каза : Звънни ми! Ах в този момент не знаех какво да кажа по принцип аз съм от срамежливите и малко вероятно аз да направя първата крачка, но този път се обърнаха нещата. Така аз му се обадих и си говорихме ( не много ), но продължихме да си пишем в скайп и разбрах, че имаме толкова общи неща просто ние сме един за друг! Винаги се държеше много добре с мен и си казах : а може би и той има чувства... та една вечер глупачката аз реших да му кажа какво изпитвам към него, но той ми каза : не знам дали знаеш, но аз си имам сериозна приятелка и т. н. Когато прочетох това бях тотално смазана или по точно казано срината.. не знаех какво да правя, какво да мисля.. започнах да плача макар, че преди време си бях обещала да не плача повече за момче.. Но в този момент просто исках да се откъсна от света ( няма да напиша всичко което ми каза )..

Опитах се да го забравя, но нали знаете то не става ей така. Бях разпитала негови приятели дали наистина В има връзка.. Оказа се, че няма.. уау защо ли не съм учудена? Както и да е.. спря да ми пука за всички и за всичко. Пренебрегвах всяко следващо момче единствено и само заради него, защото съм глупава и си мислих, че все още имам шанс с В... Останахме си приятели с В.. какво повече да искам.. Разбирам, че той не е единствен и някъде там ме чака принца на бял кон, но все още не мога да го преодолея, защото всеки път когато видя как ми се усмихва чувствата ми са все по-силни.

Може би хората ме харесват защото съм себе си и не съм като другите които се друсат, пият и пушат! Да, но защо това момче не беше В.. да кажете, че съм грозна.. не съм.. Но защо трябваше да ме лъже да беше ми казал истината, може би нямаше да боли толкова много!!!

Моля без негативни коментари, не съм ви карала да четете историята ми, просто искам да си излея душата макар и да ви спестявам някои неща..

Съжалявам ако има грешки :), но не съм безгрешна, както и аз сгреших и се влюбих в погрешното момче...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: a56750c256
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Несподелена любов- от нея боли най-много.. Няколко пъти съм го преживявала това да харесвам и да не ми бъде отвърнато със същото... На всичкото отгоре последният път ми даваха напразни надежди, но няма значение. Момиче, знай, не си единствена... Това е един урок от живота и когато си ги научиш всичките уроци, ще си изпитала много болка, но тогава ще дойде този, който наистина си заслужава. Бъди силна! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f3839c131f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   започни да го избягваш след време той ще тича след теб

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b40d889187
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди силна!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker