Всички ме мразят! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички ме мразят!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 7406 пъти
Всичко започна когато бях малка, огромна част от децата не ме харесваха може да се каже и, че ме мразеха. Бяха ми измислили неприятен прякор.. През годините се злобявах, защото винаги бях черната овца. Хората които не ме познаваxa също ме наричаха с гадния прякор. Аз не бях отлична ученичка сега също не съм, подчиних се сведоха глава и се преместих в друго училище. Там се оказа по-гадно и от предишното.. Момчетата ме плюеха, удряха и ми измислиха още по-гаден прякор. Причаквам ме и ме биеха.. момичетата се оказаха най-големите фръцли и заядливи хора който съм срещала! Те се оказа се познавали хора от стария ми клас и от другия 'Б' клас, защото аз бях 'А. Отправя милиони жалби към директора, че ме тормозят.

Един ден извиках баща ми в училище станаха най-миличките страхливци за пред него.. Класния ми ръководител най-после взе някакви мерки и им каза, че им забранява да стоят близо до мен или да контактуват инак ще ги изгони. Спряха се, но за жалост беше наистина много малко, продължиха да ме тормозят.

Aз спрях да се оплаквам, защо не исках да ги занимавам с мен помислих че ставам банална това се случи последната година в новото даскало. 2 години ги търпях и си държах ноктите настрана. Истината беше, че ме беше страх от тях. Е, дойде и края на годината едва дочаках.

Ето, че и в ново училище ме записаха. Както казах много се озлобих, има един сайт ask. fm и започнах да пиша ужасни анонимни въпроси и вече ме е срам от това. Докато гледах снимките на една страница в фейсбук попаднах на снимка която пояснява, че може да видиш кой ти задава анонимни въпроси. Изтръпнах! Разтреперих се и пожълтях видях, че има коментари от сорта 'Действа! ' Наистина работи! 'Тогава ме достраша още повече. Знам, че съм виновна си че не трябваше да пиша. Сега само се моля да не разберат. Защото съм потънала и ако те разберат ще затъна! Какво да правя? ! Искам да сменя града, но финансовото си положение не е добре никак даже. Баща има зависимост от алкохола и колкото малко пари имаме още повече намаляват. Дайте ми съвет хора наистина ми е нужен! Сигурна съм, че и много момичета като мен. Искам да знаят, че ги подкрепям и винаги ще е така! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d1c932e4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо да те успокоя, не е вярно че действа, НЯМА как да се разбере кой пише анонимно, това го правят нарочно. А миличка, замисли се. Съжалявам, че ти го казвам, но за да те обиждат навсякъде, явно проблемът е в теб. Замисли се къде и се опитай да се промениш. И ако все пак е без причина, как може да си мълчиш? Затова те тъпчат, показваш че си слаба и зависиш от тях. Запиши се на спорт или в някой клуб, излизай! Така ще намериш приятели. А с баща си защо не седнеш и не говориш за алкохола?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ba81a72a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не мисля, че те мразят. Това е просто част от порастването. Всички може би са минали по тоя път. Едва ли има някой който да не е ял бой в училище по главата с тежките раници и учебници от съучениците си. Едва ли някое момиче е останало не опипано на задния чин или изкоментирана с присмех за начина по който се облича. Това е, всеки минава по тоя път, вече от теб зависи дали ще си отежниш положението(както си го направила) или ще гледаш да си го улесниш. сега живееш в страх и притеснение, ужасно е

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b707bf8bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, няма как да разберат кой пише анонимните въпроси, това са глупости.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6994487340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Докато не им отвърнеш няма да се спрат. Това е. Трябва да им покажеш, че не могат да те мачкат и ще видиш как нещата ще се променят. Знам го от личен опит. Тази година съм в ново училище и въобще не се притеснявам за това, не се тревожи и ти! Решението ми е - започне ли някой да ми се прави на много отворен го затварям с думи, ако не подейства знам как да се бия.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 35ab4f1144
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Започни да тренираш - за да се защитаваш и учиш - не за ш*баните оценки, а за себе си, английския няма да ти е излишен, а този сайт нека ти е старт за спорта fitnesinstruktor. com Карол*******

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9e1f9ac626
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 15 Септември бъди нова, не старото момиче, което всички обиждаха! Главата горе, покажи, че имаш самочувствие, че държиш на себе си и че не позволяваш на някакви разглезени хлапенца да ти лазят по нервите и да се правят на нещо повече от теб. Защо го правят ли? Ами да са интересни пред другите, да се правят на много смели.

Аз бях като теб в 7 клас, не исках да ходя на училище, защото всички момичета ме гледаха на криво и ме обсъждаха, а момчетата само се базикаха с мен и ме опипваха.. нямаше как да се защитя. Но дойде лятото, записах се на танци, започнах да спортувам и все повече да се грижа за външния си вид ( нямам предвид, че слагам 5 тона грим! ) просто се промених. Стана 15 септември, отидох с една приятелка до училище, правех се, че не виждам никой, не разговарях с никой, защото и нямах желание да поглеждам хората, които съсипаха част от живота ми. Бях само с едно момиче и не говорех с никой, а ако някое момче от старите идиоти започне да ме заговори направо му казвам една '' мила '' дума и си тръгвам. Така че направи нещо.. потърси проблема в себе си.. имаш време, действай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c3cd35945a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Сама си докарваш проблеми... трябва малко да имаш самочувствие и да им покажеш че си силна.. Не им позволявай да те мачкат.. като гледат че ти става кофти това тях ги радва и продължават.. Вземи се в ръце и им покажи че не си слаба а тъкмо обратното ;) Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5c0cedef0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Боже мили Момчетата са те плюли и причаквали? !! Не наистина може причината да е в теб понеже за да го направят тва трябва найстина нещо да си направила. Аз съм момче на 12 аз също се закачам с момичетата но чак да ги плуя и причаквам..

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 269626c526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж не знам до колко мога да ти помогна, но преди време и с мен се държаха по същия начин. Отбягвах тези хора и скоро те напълно забравиха за мен. Проблема ми беше в теглото. Бях малко по едра и ме обиждаха. Сега имам много хубаво тяло и в която и компания да съм ме приемат добре. Според мен това не е правилно, но виж, ако се държиш добре с хората те ще се държат добре с теб!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0e09712422
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам бегло този проблем. Мисля, че не трябва да им се обръща внимание и да се покаже самочувствие.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5e8a885720
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мила. няма за какво да се притесняваш! Не може да се разбере кой ти е писал анонимните въпроси в аска ;))) Спокойно ;* Пробвала съм и съм чела, че не може да се разбере. Все пак, ако пишеш анонимно, копирай си линка, излезе си от профила и тогава питай хах, и аз много се притеснявам за това :) Не че може да се разбере :D

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1c0c0c24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз допреди една година бях като теб /сега съм за 9-ти клас, една година по-рано съм тръгнала на училище/. От 5-ти до 7-ми клас включително... ми налагаха ВСЕКИ ден ужасяващ психически и физически тормоз. Момчетата ме биеха, нищо че те бяха много силни и повече от мен, а аз бях просто едно дребно и крехко момиче. Но знаеш ли защо го правеха? Това е специално към номер 9 - не, аз нищо не им правех, а момичетата ги наговаряха. А момичетата защо го правеха ли? По-точно всичко започна заради една конкретна. Тази ме намрази още откакто ме видя, беше омраза от пръв поглед. Много ми завиждаше, защото бях по-умна, имах по-високи оценки, учителите ме харесваха много, даже в класа /до 4-ти клас/ ме харесваха МНОГО повече от нея. Бях и по-красива от нея.

Аз се държех добре с всички, включително и нея, въпреки че ми беше краднала някои неща във втори и четвърти клас.. помагах й често. В 5-ти клас тя настрои всички срещу мен... мразеше ме.. всички ме намразиха заради нея.. защо.. просто не знам какво толкова бях направила.. помагах на всички, държех се добре с тях.. ЗАЩО?! ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА МИ РАЗБИВАТ ПСИХИКАТА ТАКА?! ЗАЩО? Тогава ми спаднаха и озенките - от 5 и 6 на 2 и 3....3 години постоянен тормоз, а не бях виновна, опитвах сама да се защитавам, стигаше се винаги до бой, през часовете също, учителите ме намразиха покрай всичките жалби, подавани от родителите ми до директора, който също ме намрази. Ходех на място, където всички ме мразеха! От другите класове също момчетата ме биеха. Озлобих се много. Всичко заради една тъпа курва...

Сега като отидеш в новото училище, не си мисли веднага в най-лошото. Задължително трябва да намериш приятел/ка. Може и едно приятелство да създадеш, но да е стабилно. Сега като бях 8-ми клас, пак не ме харесаха, защото бях по-затворена и необщителна /резултат от 3-годишния тормоз/, но намерих една приятелка, станахме по-близки, с едни други момичета от класа също си говоря понякога, от други класове също имам познати.

Разбирам те, знам, че ти е трудно, но трябва да намериш един приятел, иначе пак ще се повтори същото. Ако намериш приятел, дори и да е същото, няма да си сама. Самотата е ужасно нещо. Аз в тези моменти бях сама.. е, имах едни приятелки по едно време, но нещо стана, едната спря да ходи на училище, а с другата се скарах. Аз имам предчувствие, че ще бъде по-добре в новото ти училище, просто не мисли веднага в най-лошото. Ако отидеш с негативна нагласа, най-много пак да се повтори същата история. Опитай да си повишиш оценките също. Късмет!
*Яса

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 86dea19061
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Спокойно това са лъжи нали виждаш какво пише " 1. СПОДЕЛИ 2. ХАРЕСЕЙ И СЕ АБОНИРАЙ И ДО 3 ЧАСА ЩЕ БЪДЕ АКТИВИРАНО" извиняяй те пък как знаят? ай спокойно то е лъжа и си личи каато се загледаш в самата картинка как е леко пожълтено острани, апък ако е вярно, няма да кажат как, нарочно, не се притеснявай :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6ab6060c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   така мила виж на мен ми се случва същото но твоето е много по-зле от моето положение аз имам приятели и те ме харесват такава каквато съм-странна и пристрастена към модата!!! виж намери хора които да те харсват опитай да се впишеш ако те отхвърли една група отиди при друга група пробвай с хора които са извън даскалото запиши се на спорт и там ще намериш поне 1 човек който да те харесва!!! най-важното е да не ти пука кво мислят другите!!! хората трябва да се търсут просто опитай намери ги надявам се да се справиш ти от кой град си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker