Какво ми става? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво ми става?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2193 пъти
Здравейте, аз съм момиче, на 13. Няма ме никаква с момчетата. Когато някое момче ме заговори аз в повечето случай се спичам до такава степен, че не знам как да отговоря на въпроса "как е? " (знам, че е смешно). Винаги когато сме на екскурзия и се събираме по стаите и играем я на шише, я на нещо друго аз винаги се отказвам, като ми се падне да целуна някое момче по бузата. Въпреки че те казват, че нямат ЧАК толкова против. Та винаги е така. Да не говорим как приятелките ме спукват от подигравки после.

През учебната година (понеже бях 7ми клас )ходех на уроци и за мой ужас ме сложиха до момче. Сърцето ми заби лудо и... момчето се усети. Усмихна ми се. А аз забих поглед напред(точно в мой стил ). В края на уроците момчето ми прошепна, че се радва да знае, че има такива момичета като мен. Вече съвсем стоях като ударена. Питах се в какъв смисъл го казва.

Имам много подобни т. нар. от приятелките ми "комични истории". Питах се какво ми става? Само аз ли съм така? Помогнете ми да не бъда толкова зле. ПЛС
Сори, че ви губя времето с такава тъпа тема ама ако може ми дайте някакъв съвет, че почва да става трагично.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4c5c860f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не аз съм същата като теб! И аз съм на 13 години сега ще съм 8-ми клас и винаги съм била така, попадала съм в много, много комични ситуации. Просто сме много срамежливи и нямаме самочувствие. Винаги като седна до момче започвам да гледам странно и да треперя а пък да не говоря когато се налага да разговарям. Може би имаш някакъв комплекс който те комплексира и започваш да се потискаш от това. Всички тук ще ти пишат ''просто се успокой'' но не е толкова лесно. А пък тези глупости с шишетата за какво са ти? Ако приятелите ти се подиграват с това е доста неуважително към теб. Най-добре като седнеш до момче да започнеш да мислиш за нещо сериозно и да се разсееш. Например мисли за някой урок. Иначе успех и пиши как се развиват нещата! :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d795142e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преди, като бях по-малка, и аз бях много срамежлива. Но тогава срещнах една от приятелките ми, които в момента смятам за най-близки и тя ме научи как да бъда по-отракана. Просто, когато общуваш с едно момче го приемай като приятел, като обикновен човек-все пак няма шанс да те изяде :D Номера е в това да не ти пука. Не мисли за това какво ще си помисли за теб, ако кажеш нещо, което не трябва и т. н. Просто бъди себе си... ако не те хареса-негов си проблем. А и като се замислиш в някои случаи момчетата са много по-компетентни от повечето момичета, въпреки че това си зависи и от човека. Успех и се надявам да съм била полезна!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6ee93877e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   няма нищо :) аз сум момче спичал съм се от момиче а сички мои приятели казват че см бил готин и красив :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ae1f7138b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те напълно, защото аз бях даже и по-зле. На 14 съм, момиче. Когато бях на 12-13 бях много по-срамежлива, сега малко по малко започвам да го превъзмогвам. Когато до мен имаше момче, дори и момиче, което не понавам, умирах от срам. Трудно е да не се притесняваш какво ще си помислят за теб, знам го от личен опит, но малко по малко трябва да опитваш.

Мен винаги ме е било най-много срам от момчетата, които харесвам. Само 2 пъти се престраших, първия беше, когато останах навън с момчето, което преди харесвах. Бяха и негови приятели там. Мен ме беше АДСКИ СРАМ, не смеех да проговоря, но мина половин-един час и вече говорех все едно, че сме първи приятели.

Втория път беше, когато се престраших да се запозная с момчето, което сега харесвам. Тъй като и него го беше още повече срам, аз реших да се престраша, просто нямаше друг начин. Е, не беше хич толкова страшно, колкото си мислех, че щеше да е. Сега само трябва да се престраша да го заговоря пак :D.

Според мен ще преодолееш притесненията ти с възрастта. Майка ми също е била много срамежлива на 13-14, но ми е разказвала, че това се преодолява с времето, тя така го е преодоляла.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 91f09d3a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спокойно! И аз съм като теб ;дд Не съм точно същата, но е подобно ;д Аз се спичам само пред момчета, които харесвам.. иначе съм добре, защото попринцип излизам с много момчета ( аз израснах с момчета ), но споойно някъде има и срамежливец за нас :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2ee06b06a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм на 10 и половина момиче и като започнах училище бях много срамежлива с всички. В 2 - ри клас се преместих няколко дни преди започването на училище аз се запознах с едно момиче и разбрах, че ще бъде в моя клас. В началото тя ми беше единственият приятел, но вече в 3 - ти клас имах доста повече. Точно в този клас дойде едно прекрасно момче. Въобще не говорех с него. Той нямаше добри оценки, но беше много добър във всички спортове. Лека - полека с времето аз започнах да общувам с него играхме футбол, обиждахме се, удряхме се и бяхме нормални приятели както с другите. Но до ден днешен не му казах, че го харесвам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6080cf325b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката :мерси за коментарите ви. Номер 1 само дето НЕ мога да се съсредоточа, когато някое момче седи до мен поради простата причина че не мога да чуя мислите си от ускореното биене на сърцето ми :Д. Номер 2 дано имам твоя късмет и аз да си намеря някоя приятелка като твойта. Номер 3 и моите приятелки ми казват че съм хубава ама... айде де не знам кво ми става. Номер 4 наистина се надявам да отмине, че направо не знам иначе. Номер 5 мога само да се надявам, че някое момче ще ме хареса (това би станало само в мечтите ми).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker