Аз да попитам съвсем хипотетично как бихте постъпили ако... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз да попитам съвсем хипотетично как бихте постъпили ако...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2569 пъти
Аз съм момиче на 14 години. И така да ви попитам съвсем хипотетично как бихте постъпили ако се озовете в ситуация като тази или подобна на нея? Ще започна отначало. Хипотетично, ако вие и ваш бивш съученик сте влезли в една и съща гимназия, но не сте в добри взаимоотношения, понеже знаете, че вашият съученик е интригант, клюкар и не се занимава с добри неща, но пък не е имал лесен живот и за това е такъв. И по тази причина сте го защитили в даден момент, когато всички са били срещу него, въпреки че този човек се е държал зле с вас и е злословил по ваш адрес. Също така сте почти сигерен че този човек ще настрои всички на новото място(гиназията)против вас, като измисли украсени и преувеличени истории
по ваш адрес само за да ви напакости без да има основателна причина за това. От друга страва хипотетично, ако вие и този човек сте ходили на уроци за да влезете във въпросната гимназия. Там сте се срещнали синът на учитеката ви, в когото тайно сте влюбена, а той дори не предполага и също така незнайно защо е приятел с въпросния клюкар. Та така един ден се срещате с ваша приятелка от тези уроци и тя ви казва ужасни нещата за вашия възлюбен и клюкарчето(от когото може да очаквате всичко), от които сте ужасно наранена, но после осъзнавате, че може да е станало недуразумение и любимият ви да не е замесен, но самият факт, че е приятел с клюкаря е достатъчно компрометиращ, но въпреки това още мечтаете за вашия любим. Учебната година вече е започнала и хипотетично сте изпаднали в следната ситуация, въпреки опитите на въпросния интригант вие сте успели да намерите верни приятели и всички от гимназията са разбрали какъв интригант и клюкар е той. Хипотетично обаче той още е приятел на вашият възлюбен и го настройва срещу вас и вие не можете да сте заедно, въпреки че момчето може сащо да има чувства към вас. И хипотетично по тази причина не можете да му споделите чувствата си и между временно още таите чувства към момче от стария си клас, което сте обичала, но не отговорило на очакванията ви и сте се разочаровала, но все още се появява в сънищата ви. Хипотетично от друга страна ващата бивша учиталка и майка на новата ви любов не ви харесва особено и самата тя е много обсебваща и не би позволила да имате връзка със сина й. Хипотетично, ако въпреки всичко чувствата ви бъдат сподели, но срещу вас са лошите неща, които може би е направил, и които не бихте могла да преглътнете, също неудбренито на майка му, което ви преследва, защото в даден момент тя ви е помогнала, както и така наречените приятелите, които от завист искат да съсипят това което имате също и спомена за предишна любов, които се набил дълбоко в съзнанието ви. Хипотетично все пак успеете да започнете вързка, ако все пак той отвърне на чувствата ви, бихте ли има ли куража да се отдадете на чувствата си? Хипотетично една такава, явно кърмична връзка би ли станала реалност, ако има любов, въпреки многото страхове и съмнения, които не спрират да ви измъчват и въпреки хората, които са против тази връзка? Или онази поковорка, която казва:"Клин клин избива. "и трябва да потърсите друга любов. Хипотетично бихте ли потърсили друг, с който да забравите всичко досега или да се борите с надеждата, че ще сте щастлива и с всички сили за нещо, което изглежда невъзможно от съмото начало за да се превърне в красива реалност? !
Съвсем хипотетично как бихте постъпили вие?
Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: e10c512d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С радост ще ти помогна но нищо не разбрах от история ти. Обобщи малко :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f5334f3fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не може ли да напишеш историята си нормално и накрая да сложиш едно "вие как бихте постъпили" без да повтаряш толкова често хипотетично?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 754b451f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зави ми се свят от толкова хипотези и вероятности, в математическа гимназия ли кандидатстваш.. Тааа, по въпроса, направо да не ти пука за тва момче, което клюкари, ако си такава -каквато си, хората ще те оценят по качествата ти, винаги има интриганти, но хората ги виждат рано или късно. Ако го обичаш момчето (другото) да не ти пука нито от майка, нито от друг.
П. С. Не мога да проумея как 14 годишна пише по този начин, наистина ли си на 14?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4b2388118a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отдаваш се на чувствата си и толкова.
Ама много ме дразнеше твоята история, през цялото време хипотетично че хипотетично направо банална ставаш с това :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: caa95fbeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хипотетично историята ти е мега заплетена, да ти кажа честно нищичко не разбрах...

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a5c8aaacd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката е влюбена в сина на учителката, но не е сигурна дали той има чувства към нея. Някакъв интригант го настройва срещу нея. Отделно учителката не харесва авторката и не я одобрява за сина си.
Авторката пита дали да се откаже и да се пробва с някой друг, или да се бори срещу всички за това момче.
Превода извършен от баба Пенка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 78b7dc6906
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хипотетично само и аз да те попитам-защо използваш толкова често думата хипотетично? Наистина бих искала да ти помогна, но се чувствам леко объркана...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9de9cbc89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хипотетично в живота може да се случи всичко, така че вероятно можеш да правиш всичко което ти харесва, разбира се като не пречиш на другите.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cbf50cfc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кой е казал, че става дума за мен може да става дума за някой друг не съм казвала, че става дума за мен. Ако има правописни грешки те са допуснати случайно, защото е трудно когато пишеш на клавиатура. В какъв смисъл "Не мога да проумея как 14 годишна пише по този начин" заради грешките или нещо друго? И да наистина съм на 14.
Добре де ще обобщя.
Значи има един клюкар и интригант, който ще учи в едно училище с момичето на което е тази история(може да съм аз може и да не съм аз) и са ходели на уроци заедно.
Където са срещнали другото момче(любимият), което се е спиятелило с клюкаря. Момичето е разбрало от друго момиче от същите уроци, че те двамата може би се занимават с лоши неща, но това не е сигурно. Момичето се страхува, че клюкаря ще я злепостави пред момчето, което е харесала и пред другите, но това не е толкова страшно, както вие казвате всички ще разберат какъв е. Но също така евентуалната й връзка с възлюбения изглежда невъзможна, защото тя не е забравила напълно предишната си любов любов към друго момче от старото училище. Също заради майка му, която няма да е съгласна с тяхната връзка. Както и заради интригите и завистта на другите. Та затова ви питам:
Има ли смисъл момичето да се бори за чувствата към новата си любов, въпреки лошите няща, които може той е направил, въпреки майка му, въпреки интригите, и въпреки спомена за предишната си любов или е най - добре да потърси друга по - лесна любов?
Нама как по - ясно да се изразя.
Авторката!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9de9cbc89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке постави се на мястото на момчето, как би се почувствала ако някой се откаже да се бори за теб, заради изброените съмнителни трудности и да иде да си търси по лесна жена, какво би си помислила за този индивид.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 911f1927fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Награда за който преброи първи на колко места в текста има думата хипотетично.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a5c8aaacd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13 пъти, пу съм първа! баба Пенка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fd0ab01126
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Май много я обичаш тая думичка хипотетично

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6e099b6f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   27 пъти

Пу за мен!

Дядо Пенчо

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 457cea6d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Замота ми се главата от тези хипотези... хипотетично, хипотетично... малеее май сериозно си полудяла???

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f1466d2f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   здр. Признавам си не прочетох до края твоята история, защото думата ''хипотетично'' ни се заби в главата и ми изкарваше очите във всеки следващ ред! Ще те посъветвам нещо.. Гледай си уроците, бъди добра ученичка и направи така, че да няма кой и как от къде да каже и 1 лоша дума за теб и нещата ще се подредят!
П. П ъпдейтвай си речника от време на време, защото хипотетично се натрапва много в текста написан от теб :)
Мери

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c6c1500768
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   еми.. хипотетично бих деиствала хипотетически..



баба Стаса

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker