Това ли е любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Това ли е любовта?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2074 пъти
Двоумях се къде да сложа историята ми и в крайна сметка реших да я сложа в раздел "тинейджърски", защото нали аз самата съм тинейджър ;д ...

Та направо към темата... Преди година или година и половина (не знам ще ви излъжа) започнах да харесвам едно момче... Харесвах го външно, усмивка, очи, лице и т.н. НЕ познавах неговия характер... Опитах се да се сближа с него, но не се получи... както и да е преодолях го... Вече няма значение или просто самозалъгвам себе си в това... Последните месеци по някаква случайност започнахме контактите си отново... Но сега има нещо различно... на мен ми се даде възможност да опозная това момче вътрешно... Оказа се страхотен ЧОВЕК и много се радвам, че станахме приятели... Но проблема ми е, че започвам да харесвам скритата част на този човек, неговата същност. Това любов ли е ? Искам да разбера това, но нямам представа как.... А и не искам да губя такъв приятел!


The Butterfly , 16 :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 940016e880
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не. Разбира се това зависи и от други неща, но като цяло отговорът е не. Любовта в ранните години е твърде рядко срещано явление, защото тогава хората не мислят толкова трезво колкото ако са на 25 и повече. Казвам ти го от личен опит. Влюбвала, ако може да се нарече, съм се в доста различни хора с различен характер и почти никога не съм гледала външния вид. Но любов ли е било? Едва ли. По-скоро увлечение.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 070c768de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами външно, човек може да е всякакъв, да се прави на всякакъв, но вътрешно, не може да се промени, дори всеки крие всъщност истинската си същност, само пред най-достойните показва какъв е всъщност. Тъй че, да, това е любов :) радвай се че си срещнала такова момче, надявам се наистина да е свестен и да бъдете заедно :)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d20629cefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Любовта е разтегливо понятие. В крайна сметка, когато е истинска по принцип болката и въпросите са двойно повече от отговорите и спокойствието. За сметка на това има една усмивка, специфична усмивка, която просто няма оспорване. Когато изпиташ чувството просто знаеш, че е то, сетивата ти го крещят, усмихваш се като видиш името му на екрана на телефона ти, мислиш за него повече, отколкото за себе си. Сякаш си пълен мазохист щом опре до него - влюбване. Любов е, когато наистина поставяш него пред себе си всеки път и, макар че искрата я няма, ти все още се усмихваш около него. И макар болката да е голяма, оставаш.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 79abd4bfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не това е просто симпатия,първо се вижте наживо след това преценявай сама дали е любов.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8af7c88f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 4 : хахах ние сме се виждали доста пъти на живо... Даже почти не комуникираме в интернет.... Така че виждала съм го хах... А до това как се чувствам ли... ами избягвам да го поглеждам в очите, а той често го прави... Не разбирам как се появява усмивка на лицето ми при всяко срещане с него, следя какво казва и наблюдавам всяко едно движение... Напоследък мечтая за много и различни неща... Дори и да е само увлечение явно е доста силно, а аз не знам дали при него е същото... Това ме спира да направя първата крачка... Страх ме е...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker