Мечтата ми да стана актриса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мечтата ми да стана актриса
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 15059 пъти
Здравейте. От малка имам мечта - да стана актриса. Притежавам талант, имам хубав глас, но не ме бива да пея. Живея в малък град и не знам как да се реализирам в тази сфера.

Бихте ли ми дали някакви насоки. Да спомена, че не искам да уча в НАТФИЗ. По-скоро не искам да уча за актьорското майсторство. Искам да си имам професия отделна от него, в случай, че не ми провърви.

Амбициите ми са големи и мисля, че е ясно, че не искам да е в България, защото всички знаем как стоят нещата тук. И това е. Някой ако може да ме насочи някъде, да ми даде съвет какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 59bbb4d2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   На колко си години?
Имаш ли финансови възможности?
Стеснителна ли си?
Наистина ли си добра?
Имаш ли някакъв опит?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 08fcf33c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Малка съм, на 14. :D За финансови възможности-може да се каже. Но да отида да уча или живея в чужбина е изключено. Да, много съм стеснителна, за жалост. Дали съм добра - мисля, че да. Нямам голям опит, но при участията ми в училищни представления мисля, че се справям сравнително добре.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0ffa753fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аз съм на 12 и също от няколко години искам да съм актриса почти всеки ден си правя някакви сцени(драматични)... и аз се чудя как да се реализирам.. а съм стеснителна и много ученолюбива

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 98226f3dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Здравееей ^^ аз съм на 14, и също ме влече актьорското майсторство. Не съм от много голям град, тук има само 2 места, на които мога да ходя, за да се занимавам с това.....но всъщност не са много добри. Затова реших още малко да си помисля, а междувременно обичам да говоря пред голяма компания и правя от скоро едни влогове, това означава, че говоря пред камера. По принцип влоговете си ги пазя и не ги пускам никъде, нямам канал, понеже не са нищо кой знае какво :D та...това е моя съвет- открий си канал в youtube ,примерно и пускай влогове. Ако има нещо, пиши. ще следя темата :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d915f7a1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Здравейте.. на 13 г съм... живея в малък град в който има само едно училище до 8ми клас.. живея само с тати. Той е невероятен човек.... гледа ме... така че... дори за него когато няма гледа за мене да има... но както и да е... не сме богати... се някак си се оправяме... много не занимавам тати с моите работи... защото той има твърде много проблеми... имам 3 сестри... и 2ма братя... братята ми са само от баща ми от др жена а сестрите от мама от друг мъж.. едната ми сестра се грижи добре за мене.. тъй като мама я няма... обаче не мисля че ако и кажа това ще ме разбере... ще реагира странно и съм сиг че няма да ме разбере а другите си имат тяхните проблеми.... малко по подробно разказвам... но надявам се да ме разберете.. и да ми дадете съвети... и почвам... по темата... МЕЧТАЯ ДА СТАНА АКТРИСА... когато гледам някой филм например /хари потър, здрач и др... / от вътре ми идва да заплача.. защото в такива филми се случват толкова хубави работи... толкова е фантастично.. НЕВЕРОЯТНО Е.... когато вече съм изгледала целия филм вече.... после дни подред ми се иска да съм в този филм.. да го преживея това... но.. както казах не сме някви богати, че да отида в др държава да уча /Англия/... и без това съм малка... тати няма да ме пусне да живея и да уча толкова далеч... затова след 18 години най-вероятно... ноо кажете ми какво да правя.. защото то не може да си приготвиш багажа и да заминеш и веднага да участвам в филм... кажете ми... например сега много ще наблягам на английския... защото.. не съм много добра.. по английски... трябва много да уча... но като цяло е това че много гадно се чувствам... особено в такива моменти.. след като съм гледала някой филм.. и после много плача.. защото пак повтарям такова чувство имам, че ми се иска да се върне времето когато е сниман и да участвам и аз... моля ви!!! много ви моля... давайте съвети...

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fe09a79af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   ... Аз съм на 11 години и от много малка мечтая да стана актриса, но не съм го споделяла, защото не искам да бъда отхвърлена от някои хора... Имам по-голяма сестра и брат(от друг брак на тати)които са наистина умни! Бати е компютърен специалист, а кака-счетоводителка на високо ниво! Смятам, че ако стана актриса, а не хирург, например ще ме мислят за издънката на семейството!!! ... И... не знам какво да правя...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7db72fb6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Аз съм на 12 години и имам две мечти да стана актриса и художник и двете ми се отдават не съм срамежлива или нещо подобно. Ами моя съвед е да си направишш канал и да пускаш малки сцени, но да поканиш и приятели и да направите нещо като филм

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 81bd577007
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

10.   Ех, деца, деца! Мечтите са хубаво нещо, ама за съжаление рядко се сбъдват. А ти как си представяш, че ще станеш актриса като не искаш да учиш в НАТФИЗ и нямаш връзки в тази сфера? Да не мислиш, че Стивън Спилбърг ще дойде в твоя град и ще те срещне докато се разхождаш по улицата и ти толкова ще го впечатлиш, че той веднага ще те покани за участие в новия си филм? То дори и завършилите в НАТФИЗ не стават задължително актьори. Имам приятел и той така, голям талант, от дете пееше по хоровете и участваше в разни детски трупи. Приеха го в НАТФИЗ от първия път и после се снима в 2-3 реклами! Е, това му беше актьорстването и сега работи съвсем друго нещо.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ccb97f373d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   може ли някой който учи или е учил в, , НАТФИЗ" да обесни какво всъщност представлява училището, обучението и т. н.. ще ви бъда много благодарна, ако отговорите :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 42c0af7079
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

14.   До номер 10 - Вие защо си мислите, че имате правото да убивате амбицията на тези деца!? Може пък наистина да са добри в тази сфера! Да не мислите, че родителите на всички актьори задължително също трябва да са били такива!? - Не! Ненавиждам хора, като Вас... Мразещи мечтите на малките да се сбъдват и обичащи да ги нараняват... Питате се:
, , Защо ли България е една от най - простите и смотани държави? '' - Именно заради хора, като Вас! Сега по детските филми, като A. n. t Farm и т. н има толкова много деца, които още от малки са започнали кариерата си, като такива. Знаете ли защо? Защото никой не им е убивал мечтите!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 39c17b9bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Аз съм на 11години и съм участвала във:
-16 пиеси с главна роля
-3 пиеси с обикновена роля
-5 български реклами
-3 чуждестранни
В края на учебната година имаме награждаване за постижения и 4 поредни години печеля най-артистично дете и най-вероятна да стане актриса.
Ходя и на уроци по акт. майсторство. И от личен опит знам, че се полага много труд.
И аз от още по-малка искам да стана актриса. Накрая успях. Когато стана по-голяма се надявам за участия и в филми.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5cec854443
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Аз съм по същия начин имам талант и хубав глас и искам да бъда актриса затова ако искаш ( не знам в кой град живееш ) запиши се на актиорство нека те подготвят за актйордската ще имаш опита а пък ако искаш имай друга професия ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: b70c4ce473
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Аз също си мечтая да стана актриса. Естествено не за парите. Искам да представя държавата на какво ниво е стигнала като изкуство и естествено да последвам едно момче което е друг въпрос. Трябва да се борим за мечтите си и те ще се сбъднат :-)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e4cf620ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   аз съм на 10 г. изкам да стана актриса в училище няма пиеса в киято да не съм участвала не съм срамежлива сигорно имам талант няма да изпусна шанс да стана звезда.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 12ab2cba79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Здравей те. Аз съм на 12г. не съм стеснителна отпускам се и вина ги с вживявам в ролята. Участвам винаги в училищни драматизации. Горе долу добре пея. Винаги участвам пиеси и викат, че имам огромен талант но не знам да лиа така. Е и аз също искам да стана актриса но в чужбина. Искам да ида в училище за актьорско майстворство , за да се развивам. Не ме интерсуват парите. Искам да стана, за да се забавлявам да радвам хората. За това толкова много искам.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 948a85615f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз съм на 12 години и от по- малка мечтая да стана актриса. Едни мои приятели също искат да станат актьори и за това ние заедно си правим малки сцени и мислим да си направим малък филм. Може и ти да викнеш твои приятели и да си правите малки сценки. Ако искаш и ако те са съгласни.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6f88263d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Аз съм Борислава на 10 съм много искам да стана Хуножник.

Приятелката ми Дени е на 8години тя също иска да стне художник
Двете се учим усилено. Дени РИСУВА много добре. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c0948c1857
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Ако си достатъчно амбициозна колкото казваш и наистина искаш да станеш актриса, тогава не ти трябва резервна професия искаш да си актриса тогава се стегни и ще успееш и не е чак толкова важно къде учиш, а по-важното е да обичаш това, което правиш и да даваш всичко от себе си. Бъди упорита, повтаряй си, че ще успееш и ще стане. Всички наши мечти могат да се сбъднат, ако имаме куража да ги следваме - Уолт Дисни

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: be96cbf076
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Сори, но не става така. Аз подкрепям всички тук, които искат да преследват тези мечти, но честно да ви кажа, нямате шанс ако не се занимавате с това постоянно. Докато изучите каквото и да е вие ставате все по-големи и шансът ви в световният бизнес става все по малък. Докато вие се занимавате с нещо друго "за всеки случаи", някой като вас иска същото нещо и се труди нон стоп в това. Логично е, че всеки ще избере този, който е с повече опит. А и самият факт, че искате да учите нещо друго просто като план "б" е доказателство, колко не сте сигурни и, че тази професия не е за вас. Това е шоу бизнесът! Или си вътре или не си!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2d41e5261e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Искам да се гръмна. ввсе певци и актьори.. Без учене и труд не става. Защо за бога си мислите, че имате много талант и не искате да учите в НАТФИС.. едно са детските мечти, друго е реалността.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cdcb0fa6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Здравейте аз съм на 12 и си викам всички тези актьори и актриси как са успели.До 24 защо говорите така не е задължително да
Учиш в НАТФИЗ.... ако наякой от вас наистина има талант и то голям защо да не успее? Знам понякога парите пречат за да збъднеш мечтите си но ако мислиш позитивно и вярваш че ще успееш всичко ще е наред???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ad045db8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   С извинение, че го казвам (нищо лично към авторката де) ама всички 11-12-13 годишни момиченца искате да сте актриси... но не всички имат талант. Трябва да се пробва. Да Ви кажа, много актьори/актриси са били първо модели и от там са ги забелязали ;)) Успех!!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 44f0686485
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Кандидатствай в истински истории на бтв и може да те приемат за непрофесионална актриса!!! Успех и искам да те видя на екрана!!!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b0b8fbcbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Никой не убива никакви мечти, просто сме малко по-големи и малко по-опитни и за това се опитваме да предпазим тези 10-11-12 годишни деца от много разочарования. По-добре е от сега да си знаят, че за да стане човек актьор, освен мечти си трябва и много талант, още повече труд и малко късмет, а не после като се сблъскат с реалността, а тя за съжаление е жестока, да са неприятно изненадани. Това е. А иначе има и много хора, които са успели, обаче техният брой е нищожно малък на фона на тези, които са си останали само с детската мечта. Разберете, шоубизнесът не е само блясък и слава. Зад тях се крие и тъмна страна и много сълзи и разбити мечти. Разбира се малко актьори ще си признаят колко много са преживели преди да стигнат върха, обаче определено на никого не му е било лесно в началото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 77b623da45
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Здравей аз съм на 10. Финансови възмойности може да се каже. Несъм стеснителна и съм добра. Аз имам опит, но незнам дали според вас е така.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5716e8a1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Ако искаш наистина това повярвай ми трябва да го приемеш наистина за сериозно и да му се отдадеш, защото не е толкова лесно колкото изглежда. Милиони деца и по-възрастни хора мечтаят за това, което и ти искаш.. конкуренцията е повече от убийствена. Аз не се опитвам да ти убия мечтите даже напротив. Аз съм ЗА да се опитва без значение колко малък изглежда шанса.
-Аз мисля че ще е по-добре, когато пораснеш да заминеш за чужбина и там да отидеш на школа.. ако имаш възможност разбира се!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 82eb09a60c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Аз съм на 12 години. Живея в голям град и уча в музикално училище с класически балет. Била съм модел. На международен конкурс с много голяма конкуренция бях трета, а през 2012 г. спечелих гранд при, което е една от най-големите награди. Много обичам да тацувам. Преди да изляза на сцена малко се притеснявам, но започне ли шоуто ставам напълно себеси. Осъзнах, че мястото ми е на сцената. МЕЧТАЯ ДА СТАНА АКТРИСА. Мисля, че имам талант. Едно от любимите ми занимания е да се гледам пред огледалото и да играя различни роли. Така можем да придобием поне малко опит. Имам възможности. Ходя на курсове по английски, защото искам да се реализирам в Англия.
МОМИЧЕТА ПОМНЕТЕ, ЧЕ НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО. АКО ИСКАТЕ МЕЧТИТЕ ВИ ДА СТАНАТ РЕАЛНОСТ ВЯРВАЙТЕ В ТЯХ И ПРАВЕТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИТЕ И ТЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СТАНАТ РЕАЛНОСТ.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c2c363b746
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Хей... Виждам, че тук споделяте какви искате да станете... Ами да, аз от малка мечтая да стана актриса. Първо трябва да науча език, това е най-важното и да ме бива в актьорството... Още съм малка, че да ходя в друга страна, но като порасна ще отиде със сигурност... Искам някой възрастен, ако има тук, да ми каже как протича обучението за тази професия. Сигурно някои ще кажат защо не съм питала родителите си. Ами защото се срамувам от тях, по-нататък ще им кажа каква искам да стана. Моля! Помогнете!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c2c363b746
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Според мен не е нужно да започвате още от малки по театри и т.н. Наблягайте в/у ученето,за да влезете в някоя езикова гимназия в града ви. Научете език и отивайте в чужбине...някой университет за актьорско майстроство...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9785b712dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   И аз се чувствам така номер 6!!! Мечтая да съм актриса от 5 годишна. Амбициозна съм много и искам да успея в тази сфера! Някой може ле да ми каже какви точно клипчета може да качваме и споделяме в You Tube

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 95dcec4ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Здравейте аз се казвам Олга, но ако приятелите ми ми казват Оли. Още от малка си мечтая да съм актриса, но никой не ме подкрепя всички ми казват:
- Нямаш шанс! Никога няма да си актриса!
Но аз не обръщам внимание на такива хора винаги съм си представяла бъдещето си, но за жалост всички го разбиват.
Тук срещам деца като вас с мечти като мен.
Ако искате да ме опознаете:
Аз съм момиче на 11години от град Лом с много голяма мечта. Знам че може да ме помислите за някаква луда с недостижима мечта, но всеки си мечтае нещо.
Благодаря че има с кой да споделя
това:*

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 42b9149238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Аз съм на 12 и живея в плевен за финасовите възможности ще направя всичко което трябва Да си сам добра аз не съм сигорна и не мога да преценя а за опита може би може и да имам но да не съм го разбрала а що се отнася до ученето съм добра

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: f22f9f39d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Мили деца,
Не спирайте да вярвате и да мечтаете!!!
Това е първата стъпка към постигане на успех. Който се отказва още в началото, няма как да разбере става ли или не, добър ли е или не в каквото и да е.
За да станеш певец, актьор, режисьор, оператор, за да станеш добър в нещо, трябва много да се трудиш и да не се отказваш. Със сигурност изглежда лесно, красиво, доходоносно, но зад всеки успех се крие много труд и постоянство, а със сигурност и лишения. Не се отказвайте, не се предавайте, вярвайте в себе си, работете упорито за постигане на мечтата си, бъдете добри хора и ще видите, че е възможно! Има школи, трупи, любителски състави по актьорско майсторство, може би вашият път ще започне от тях?!? Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bd27beb4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Добре, мерси

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c79d798845
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Ти няма ли да спреш да публикуваш, вече този пост разбрахме искаш да станеш актриса ама вече за стотен път го публикуваш този пост...

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87aec617ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Няма да живееш в чужбина това нещо се почва малко по малко в реклами прои сайтове моята приятелка е на десет и на девет е участвала в реклами с модно ревю

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1094047456
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

67.   Здравейте. Искам да попия от знанието на актьорското майсторство, но не знам къде е най - добре.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a17cf32ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

68.   Здравейте! На 14 години съм, имам финансови възможности, не съм стеснителна, ами аз мисля, че съм добра, имам само училищен опит и точно за това пиша този коментар... искам да се реализирам, да започна от наякъде...! :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 дни
hash: 410c7a8441
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

71.   И аз като вас, мечтая да съм актриса... мога да пея, но не ходя на уроци защото майка ми и баща ми не ме подкрепят.... на 13 години съм пея сама вкъщи с часове и това ми харесва... няма ден в който да не пея сама... но няма кой да ми помогне няма кой да ми каже дали пея с грешки и т. н... не знам как да осъществя мечтата си..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1f8ed7cced
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

73.   Здравейте! И аз желая да бъда актриса и кандидатствам доста пъти къде ли не. Бях избирана няколко пъти, но се налагаше да отказвам, но както и да е. Знам няколко сайта, в който може да кандидатствате с реален шанс за успех... ( Визаж, Звезда. бг, Smart Cast)... пожелавам ви късмет и дано да съм ви била полезна.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b084b3bfb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

74.   И аз както всички мечтая от много малка да бъда актриса. Искам само да кажа че аз също имам амбиции и мисля, че както мен и много други деца ги имат. Просто се опитайте мечтите ви да станат реални. Обмислям идеята за уроци по актьорско майсторство, защото мисля, че няма да имам време. Понеже ходя на тренировки и на допълнителни уроци по английски език, а и все пак трябва да ми остане време и за училище. Винаги съм искала да участвам във филм дори понякога се опитвам да вляза в тяхната роля и да изпълнявам сцени от филма. Но се замислям дори ако ми потръгне дали съм готова да водя такъв живот? Не забравяйте щом искате поне опитайте пък, ако не ви потръгне чак тогава обмисляйте за други идеи. С труд и усилие всичко може да се постигне, но да не забравяме и постоянството. :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 54abc79467
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

75.   Аз съм на 12 ходини.Мечтата ми е да стана актриса и да науча ИСПАНСКИ. Живея в България посещавам училище"ОУ" " Петър Бонев" .Старая се да имам добри оценки. Бях вдъхновена от един филм Soy Luna .Зам че моята мечта ще се сбъдне . Междудругото съм ромче и се гордея, защото Бог ме е създала такава.
Имам по-малък брат живея с него и родителите ми.
Вярвам , че моите мечти ще се сбъднат, защото моят Бог е с мен моля се за това .

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 54abc79467
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

76.   Аз съм на 12 ходини. Мечтата ми е да стана актриса и да науча ИСПАНСКИ. Живея в България посещавам училище"ОУ" " Петър Бонев". Старая се да имам добри оценки. Бях вдъхновена от един филм Soy Luna. Зам че моята мечта ще се сбъдне. Междудругото съм ромче и се гордея, защото Бог ме е създала такава.
Имам по-малък брат живея с него и родителите ми.
Вярвам, че моите мечти ще се сбъднат, защото моят Бог е с мен моля се за това.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f18543d18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

77.   Виж сега знам че не искаш да ходиш на никакви уроци но трябва да започнеш от някъде. В чужбина не можеш да отидеш да щракнеш с пръсти и да станеш актриса. Трябва да ходиш на актьорско майсторство. Сигурно разбираш от тези неща но нямаш опит. Но разбира се има и друг вариант ако имаш възможност да се изучиш в чужбина. Ходи!!! ;))))

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 94d749cae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

78.   Аз съм на 10години и искам много да стана актриса.
Мога да пея. От 6 годишна до 8годшна учех пеене, но ме отписаха. От 9 годишна искам да стана актриса, но още ми казват, че съм малка. Като малка мама записваше репликите на едина актриса и ми ги даваше после да ги уча за 1седмица.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7f7dab34ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

79.   Аз също мечтая да стана актриса, на 12 съм бих искала да уча много за да го постигна за тази професия е нужно талант, характер и смелост винаги съм си мечтала по- край кариерата си да се забавлявам затова смятам да реализирам мечтата си много скоро

 
  ...
преди: 7 години, 27 дни
hash: 9cbaf0879b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

80.   Отговор 6:
Това, че си харесала въпросния филм не е достатъчна причина да се занимаваш с актьорско майсторство. По-сложно е отколкото ти се струва.

 
  ...
преди: 7 години, 25 дни
hash: e80719b78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

81.   Здравей и аз имам същата мечта, но съм на 12 и от голям гард... И аз имам хубав глас, мога да пея но не съм с обработен глас. Искам да уча в музикално у-ще. в което има акт. майсторство. Ще те посъветвам да потърсиш дали в градчето което живееш се преподават уроци по акт. майсторство и да се запишеш. Късмет, и пиши какво става

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3ca3d66f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

82.   А съм на 10, още съм малка но мечтая да стана актриса. Аз съм от голям град но незнам дали умея, а това е важното. Мисля че мога, но ще ми трябват много тренировки. Притеснява ме и гласа ми. Не мога да пея и това ме тревожи! Аз искам да се съсредоточа в ученето, да имам добри оценки да науча езици. Сега съм много малка за да пътувам в чужбина, но така смятам да направя. В Америка имам роднини. Надявам се мечтата ми да се сбъдне и както и на вас.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8c50d8a054
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

85.   Ако някой някога стигне пак до тук: на всички желая много успех и упоритост и дойдох с няколко съвета :)

Пълните ми сърцето и да, важно е да сме реалистични, не всички стават актриси, но сега има толкова много потенциал в интернет.

Канал с 20 000 гледания на видео прави много стабилен доход - няма голям брой канали на български, а има публика (видеата на цуро получават по половин милион). С постоянство и качествен 'контент' не е много нереалистично да успееш. Особено ако гледате някакъв канал който е на английски и много харесвате, да го преведете във ваш стил за българската аудитория :) Добре е за вас, добре е за българското общество, а оригиналния създател не губи нищо защото зрителите ви не биха ги гледали - защото са на английски.

Относно езиците:
До 14 не знаех почти никакъв английски, въпреки много уроци и часове, после почнах да гледам много неща без субтитри защото ми бяха интересни, а нямаше и ... за година бях по-добра от госпожата ни. Най-добрия начин да научиш езика е да се потопиш в него - мозъкът ти да 'учи' думи от контекста.
Да се научим как да учим е едно от най-важните неща които можеш да направиш. Талант и тем-подобни неща са второстепенни и не важни спрямо !постоянство и усилия в правилната посока'. А в днешно време можеш да намериш как да си подобриш гласа, как дикцията ти да е по-ясна, как да задържим вниманието на аудитория. Пак много повече и по-качествена информация има за жалост на английски, препоръчвам да потърсите how to learn english, също и spaced repetition (обяснява защо е нормално да забравяме всичко след контролното и как да си спомняме неща като думи и факти за много по-дълго) и най-вече ако имате някой сериал/филм който знаете много добре, го изгледайте на английски само, паузирайте си, записвайте си думите и малко по малко обещавам, че ще проимате доста добро ниво. (препоръчвам на дисни-канала сериалите или Friends, защото реагират много 'бурно' и са много изразителни, съответно е по-лесно да се разбере какво става).
За ПРОИЗНОШЕНИЕТО - същото, когато устата ви не е свикнала да прави формите е бавно и трудно, добро упражнение е да гледате какви изражения правят хората докато казват думата и да се опитате да ги копирате често. Малко по малко ще стане несъзнателно и лесно.

Много успех и любов пак. Липсва ми това сайтче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker