Най-голямата грешка, провалих се.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-голямата грешка, провалих се..
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2408 пъти
Уча в голям град и тази година трябваше да се преместя в ново училище, двоумях се междо две.. Избрах това което ми хареса, учителите и други хора казаха, че е добро учище-учи се добре, но не и прекалено което подтиска децата, просто обикновенно училище. Самоче вчера една приятелка която учи там с нея Не се бяхме виждали дълго време ми каза - Направила си най-голямата грешка в живота си..!!! Аз изтръпнах... Разказа ми че изобщо не се учело(а може да ви се стори зубарско, но аз обичам да уча и ми доставя удоволствие)че било пълно с турци и роми, че по-хубавите момичета били жестоко пребивани, обарвани и бротално изнасилвани, че ги затваряли в тоалетните и ги насилвали вътре, че ги принуждавали да пият, пушат а и наркотици(наркотиците ме ужасиха, не искам да приемам такова нещо как ще ме карат на сила)Направо съм ужасена плача от както съм разбрала аз толкова се радвах, че тръгвам на училище сред нови хора а то какво било, страхувам се за живота си може да ме изнасилят или да ме пристрастят към наркотици! Не знам как да кажа на мама защото тя ме остави да решавам къде да уча и това ще си е моя грешка какво да правя Господи, не остана време и да се преместя почвам след броени дни.. Отчаяна съм и изплашена моля дайте ми някаква утеха, защото това е най-голямата грешка в живота ми която ще ме съсипе!!! Аз съм на 14 година да спомена..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: b7ab1bc175
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Станала си жертва на глупава шега. Как си ги представяш ти тези неща, нали полицията ще затвори подобно училище!
В България съм сигурна, че бодобно училище, извън Факултето няма.

Просто отиди на 15.09 там, виж сама децата, направи си ти сама своето заключение. Ако училището не ти хареса, премести се. Сигурна съм, че още става. Кажи на майка си, тя ще се занимава с това. Най-късно втория срок ще можеш да се преместиш.
Стига с глупости, ти на тази вярваш ли ?? Просто е решила да се изгаври с теб или не те иска в училището си.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c1dd293349
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпреки всичко трябва да споделиш това с майка си. Изкарай 1 месец в това училище, виж как стоят нещата и тогава, ако решиш просто ще се преместиш в друго. Нещата наистина не са толкова сложни колкото изглеждат. Освен това не се връзвай сляпо на това, което тази приятелка ти е казала. Не можеш да се водиш само по думите ?. Това в кое училище учиш са доста по-дребни и поправими неща отколкото ти се струва на тези години, затова просто не се притеснявай толкова. Ако се окаже, че училището не е добро просто ще се преместиш в друго и така, но задължително сподели тревогите си с родителите си, трябва да бъдеш сериозна в ситуация като тази и да подхождаш зряло. С премълчаване от тях нищо добро няма да постигнеш.

Ако например се окаже, че училището не е добро, не трябва да оставаш там, само защото ще те е страх, че майка ти ще ти каже - "направила си избора си, оправяй се" или нещо такова. Допуснеш ли това да се случи, чак тогава ще си направила грешката на живота си. За сега се успокой, нищо не е станало и всичко е лесно поправимо, говори с вашите.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1eeb327990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Премести се в другото училищя, де. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a52907f289
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази твоя приятелка само иска да те изплаши въобще не взимай на сериозно казаното от нея

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a0f37302f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А от къде си сигурна, че не те лъжи? То според тея приказки, егати шибаното даскало. Като не можеш да се приместиш сега примести се като започнете, хем ще видиш дали е така.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9845c5230c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! И аз съм колкото теб и тръгвам в ново у - ще. Предлагам ти да започнеш в новото у - ще и ако наистина е такова както са ти казали сподели с майка си. Ако почнат така да се държат с тебе трябва непременно да кажеш на майка си и да вземете мерки. Била то с директор или някакви институции. Междудругото трябва да кажеш на майка си сега как се чустваш въпреки, че те страх. Тя ще те успокои най добре. А и може слуховете да не са верни, но все пак говори с майка си. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 0a70f77e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
как да няма време да се преместиш?
може да го направиш по всяко време!
По-добре кажи на майка си какво си разбрала и тя ще иде в училището ти за документи за да се преместиш.

и още нещо: това което си написала е много силно преувеличено - какс и представяш да има училище в българия в което всички момичета са прибивани и изнасилвани, и никои да не знае о сега?
Нали ако има и един случай - цяа българия ще знае?

Явно тази приятелка си фантази доста или просто не сика д аучиш там

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 96f60f9086
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Кажи на майка си, не се притеснявай и направи всичко възможно да се преместиш на друго място. И обясни на майка си, че не си виновна ти, просто не си знаела, че стоят така нещата :))) Успехх!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 930bf46bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   1-во: Не се знае дали това, което са ти казали е вярно. Как така вярваш преди да си се уверила с очите си?!

2-ро: Никой не може да те "пристрасти към наркотиците" както ти казваш. За да се пристрастиш тези наркотици трябва да се употребяват от самата теб. Ако не желаеш да употребяваш никой не може да те насили. Не бива да се страхуваш, а да отстояваш позицията си.

3-то: Кой ти каза, че това е "най-голямата грешка в живота ти"?! Ти си само на 14 години, още колко живот има пред теб. За твоите скромни 14 години какви грешки можеш да допуснеш? Това е едно голямо НИЩО в сравнение с грешките, които те очакват за цял един живот. Мисли в малко по-дългосрочен план, ако обичаш.

4-то: В училище се учи, не се ходи за наркотици и алкохол. Да, известно ми е, че в 21 век има и такава тенденция по училищата - последното, за което да се ходи е да се учи, но ти отиди с нагласата, че си истинска ученичка и не се занимаваш с глупости като повечето си връсници.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1e184bda4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Те така казват за почти всички училища. Аз съм от видин и казваха така за 2 училища познавам хора и от двете и те не се оплакват. Всичко ще се оправи бъди себе си и не вярвай на всичко което чуеш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker