Къде си ти звездице моя ?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Къде си ти звездице моя ?!?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 2371 пъти
Защо момичетата станаха толкова изкуствени и сякаш нереални?
Винаги съм се питал съществува ли истинско момиче което може да обича, да е вярна и да не те предава дори в най трудните за теб моменти? !
Има ли я, или съществува само в моето съзнание?
Масово гледам някакви подобия на момичета, замаскирани зад тонове грим, и някакви фалшиви усмивчици. Кълчещи се по чалга кллубове и дискотеки, чудещи се с кой мачо да прекарат вечерта. Също така натъпкани със силикон, полуголи, живеещи сякаш в някакъв свой измислен свят.
Къде е истинската българска жена която демонстрира своето аз, която не лицемерничи, която парадира не с изкуствени импланти, а с естествена красота?
Прави ми особено впечатление че много голяма част от днешните момичета се отдават на какви ли не изроди. Качват се във всякакви коли, и винаги търсят някаква изгода. Мачкат ги, третират ги, и какво ли още не. Разбиват им сърцата и те въпреки всичко пак с такива идиоти се занимават. А на свестните момчета (които са много малко днес), те не обръщат никакво внимание и ги подминават. А после плачат и се тюхкат "ах колко сме мамени и лъгани, искаме любов а получаваме само използване и лошо отношение"... Къде е логиката? Никога не съм можел да ги разбера. След като търсят обич, грижи и внимание, тогава да си избират внимателно хората, защото един идиот не може да ти даде топлина и стабилност. Той само може да използва и да разбива животи. Но на момичетата като че ли им харесва да се държат унизително с тях, сякаш са някакви мазохисти ли не знам вече какво да мисля. А тъпунгерите само това и чакат... поредната си жертва която да минат и после да захвърлят. Е мили дами, защо сами се врете в лапите на подобни темерути? !
От друга страна съм забелязал че една жена усети ли само че си отдаден изцяло на нея, види ли че я обичаш по силно от себе си... тогава тя почва масово да те лъже и ти се качва на главата. Не оценява това което правиш за нея, и толкова бързо те изхвърля от живота си и те предава, че чак свят ти се завива.
Защо са толкова сложни същества дамите? Какво всъщност искат и обичат те?
Винаги съм искал да ги разбера, за да се доближа повече до техния свят.
И не спирам да се питам къде е онова моето момиче, с коси искрящи като чисто злато, с душа богата и бистра като вълните на океан, със сърце голямо, отворено за истинска любов? ! Моето момиче, това което съществува в моите представи е различно. То е скромно и чувствително... също като мен. То не обича онези "турбо газарите", то ги подминава, щото знае че те не са достойни мъже. То знае и е на ясно че човекът го прави неговото съзнание, неговия дух (душа). То осъзнава че човешкото тяло е нищо повече от една опаковка. Моето въображаемо момиче, не се надува и на никого не слугува, тя е просто себе си. Тя има собствен стил, тя има собствено мнение!! Тя може да обича и да се раздава толкова силно, но само тогава когато вижда че си заслужава.
И тя не е по дискотеките, не е и по парковете. Там е работата че тя е РАЗЛИЧНА, и живее РАЗЛИЧНО.

Ето такова момиче искам да срещна, за да му отдам цялата си любов и топлина. Но съществува ли ТОВА МОМИЧЕ? ! Вече не го вярвам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 5ecce7a598
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно! Ще я намериш! Има все още нормални момичета :) не спирай да вярваш и да я търсиш ;)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b9b599d2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте!
Все още има такива момичета и жени, каквито търсиш, авторе.

Значи... първо тези момичета, които си описал(с изкуствените коси, тонове грим) като страничен наблюдател мога да ти кажа, че са едни самовлюбени същества, които търсят внимание. Всяка жена търси внимание... но единствената цел с която вършат такива глупости(като да забият някого тази вечер) е да бъдат забелязани. Щото.. като стигнат до секс са пълни дървета. Искат просто да са харесвани. Хаха, имам едни съученички, които се имат за голямата работа и посотянно се хвалят, кога ще правят секс... А когато се стигне до секса - не правят абсолютно нищо. Не духат, стоят като дървета и чакат приятелите им да ги оправят :D. Никога не бих допуснала да съм такова дърво в леглото. За мен такива момичета въпреки изкуствените неща по себе си и въпреки че изглеждат добре, са комплексирани и срамежливи. На приказки всички са много надути, но стигне ли се до нещо по-така.... хахха. Аз се гримирам абсолютно всеки ден, не слушам чалга, ужасно унизително ми е да видя някое красиво момиче да се кълчи... Не ходя по такива места общо взето. Харесвам изкуствените неща, но особено прикачените коси ме отвращават. Всяко нещо трябва да е в границите на нормалното все пак... но всеки човек сам си решава за себе си. А на въпроса "какво искат жените" не мога да ти отговоря, защото и аз не знам хахаха. Искаме всичко... от целувки до бой. Всеки е различен както казах, но мен лично ме привличат по-властни мъже (не простаци, а... по-сериозни).
Иначе, не се отказвай от това, което търсиш. Можеш да го намериш, стига да знаеш къде да го намериш. Успех...!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d070d48e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Миличък... Ще ти кажа нещо. Преди близо половин месец приключи връзката ми. Не питай как съм, не е от значение.

Как бях аз. На 19, първият мъж в живота ми, отдадох му се. Спретната, чистичка. Никъде не ходя, защото обичам да си стоя в къщи, при книгите и компютъра. Чистя ( та понякога и до посред нощите, когато приготвяме зимнина), пера, простирам... Изразявам мнението си, тиха, кротка... Не се заглеждах по ''мъжагите'', а по - истинските и какво...? Накрая какъвто и да е мъжът, все те наранява. Грим слагам, когато трябва и то в миниколичества. Харесват ме, някой ме свалят... За какво? Същата съм, както описа желаното от теб момиче, но... На такива, които говорят такива приказки вече не вярвам. Ако щеш ме зарови, не ще ти повярвам, че си искрен. Просто, защото съм си патила веднъж, а аз една и съща грешка не допускам втори път. Думите ти звучът искрено, но намериш ли я, ще я мачкаш. Така, че... Дано. Дано я намериш, ама я пази и я имаи повече от семейството си, защото все пак се предполага, че с нея ще градиш семейство, нали? Успех, скъпи.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1975a21756
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами отговор на въпроса - Не..! И да има такива когато им се подиграят и мъжете не им обърнат внимание и те стават Кифли, човече това е живота!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: de8c818d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За съжаление, наистина повечето момичета стават такива в днешно време. Съгласна съм с номер 2, че търсят внимание. Все пак всеки има нужда от внимание - да бъде забелязан, да бъде оценен. Те го търсят отчаяно и дават всичко от себе си да го получат. До момента, в който просто губят себе си, за да станат по-...сензационни.

И на мен понякога ми е странно защо го търсят при подобни хора, но всеки с вкусовете си. А може би ги избират, защото ги мислят за по-лесно достъпни. Нямам представа. В крайна сметка, те си избират такива, те ще си ги търпят.
Вярвам, че все още има такива момичета. Не, вярвам не е правилно. Знам. :)

Лично аз не съм от голям град. Даже е сравнително малък и мога да ти кажа, че познавам доста такива момичета - истински, искрени, които не търсят единствено изгодата и забавлението от всичко, и които определено не се хвърлят на първия срещнат. Доста често срамежливи, лесно раними, несигурни и допреди няколко месеца беше голяма работа да се сложи черен молив, а са на 15-16 години.

Е, разбира се, и тука има от тези с по-... напредничаво мислене. Честно казано, не знам какво да кажа за тях. Всеки има своите причини и обстоятелства да стане, какъвто е.

Тази "мода", която е обхванала доста голяма част от младежите в България, е, меко казано, противна, гадна, подронваща каквито и да е морални ценности. Дори не мога да дам точно определение. o.o
Но в днешно време на хората просто не им пука.

Това, което искам да кажа, е:
все още ИМА такива момичета, просто не си попаднал на такива/такова. Може би е заради мястото, може би е заради времето и т.н., но не спирай да търсиш и някой ден ще я срещнеш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 766f781aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "къде е онова моето момиче, с коси искрящи като чисто злато" - имаме съвпадение.
"То е скромно и чувствително" - и още едно.
" То не обича онези "турбо газарите", то ги подминава" - и още едно.
"осъзнава че човешкото тяло е нищо повече от една опаковка" и още едно...
", тя е просто себе си." - и още...
"И тя не е по дискотеките, не е и по парковете. Там е работата че тя е РАЗЛИЧНА, и живее РАЗЛИЧНО." - и това също..

Еми ето, това момиче съществува. Аз съм там - по улиците когато отивам или се връщам от лекции, аз съм в рейса, аз съм там.. А ТИ КЪДЕ СИ? Къде е момчето, което би написало целия този описателен текст.. Аз съм там и те чакам, но ти къде си....

Т., 21 г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 701eacac60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох, Божке, аман от тези прочувствени истории. Откъде се вдъхнови така? Ще ме извиняваш, но ако наистина имаше проблем в търсенето на "звездице моя", текстът ти щеше да е далеч по-сбит и не с такъв патос... Не си ИСТИНСКИ, мойто момче. Да не ме разбират погрешно хората, не че не обичам романтиката, но това "коси искрящи като чисто злато, с душа богата и бистра като вълните на океан, със сърце голямо, отворено за истинска любов" просто лъха на фалш отвсякъде!!!

---Джеси---

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7005ad626c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тук съм номер 6... стоя е се питам струва ли си да живея след като не мога да те срещна, различно мое момиче?

Написах историята си с толкова много чувство и болка. Определено бих казал че въобще няма място за фалш и лъжи тук. Понякога ние хората просто изпитваме нужда да напишем макар и в нета това което чувстваме, да дадем поне писмен плам на своите сремежи и мечти. Е, точно туй направих аз... написах това което мисля и чувствам, без впускане в излишни обяснение... за човек изгубил вяра в жените и изобщо в живота, не е никак чудно да пише подобни неща.
Жалко че тук не се публикуват контактни данни... искаше ми се момичетата които се открият в моето писание, да имаше начин да се свържат с мен... Никога не е излишно и никога не знаеш от къде и по какъв начин ще откриеш сродната душа.

С най голямо уважение: By Author.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 766f781aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От коментар 6 - Разбирам те. И аз вече не вярвам в такива "съдбоносни" срещи. Но пък знам ли, ако е писано може да се срещнем някога без дори да знаем. Все пак София е необятна, но светът е малък.. Малък и празен. Желая ти успех в намирането на любовта без значение на колко години и откъде си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 72113712d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Публикувайте поста ми, защото този автор пуска темите си и в други форуми, по постовете му в друг сайт съдя, че не е добре психически. Трябва да се лекува!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4cf07ecc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   разбирам те мразя подобни слабоумни кукли, ама за жалост са навсякъде, просто гледам да не им обръщам внимание, и без това знам че нищо не става от тях:)
момиче съм

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d070d48e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм я засичала тази история в най - различни сайтове. Но не обърнах внимание.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3f75272d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Чалгата е виновна... и не само... възпитанието също...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 775561d80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Търся те! Цял живот ще те търся, но дали ще те намеря? Само ако можеше ти да си до мен! Но дали изобщо съществуваш? Идеалното момче, което да не е като другите, които искат само едно от момичетата-да ги използват! Някой който да е като мен, да е различен, романтичен, мил и нежен.... Да ме разбира и да държи на мен.... Да ме обича истински.... Дали изобщо съществува? Или аз съм онова момиче, което чака своя несъществуващ принц от приказките? Колко хубаво щеше да бъде, ако ги имаше свестните момчета... но за съжаление, в днешното време вече ги няма! Има само такива, които разбиват сърцето ти и после ти казват -чао и все едно нищо не е било! Да, аз все още чакам да ме открие и да ме спаси-ИСТИНСКИЯТ! Търся те! Цял живот ще те търся... но дали ще те намеря? Това съм аз СЕБЕ СИ СЪМ! Ако автора има интерес да пише :)

Модератор - не публикуваме контактни данни! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1a90277317
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Извинявай за грубото обръщение, но това са пълни глупости. Извинявай много, но докато ти се дразниш на тези изкуствени момичета, подминаваш истинското. Замисли се малко.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c052ec884e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И аз като теб се бях отчаял. Винаги някой "мачо" ми прецакваше връзките, винаги имаше някой по-добър от мен. Все аз бях прецакания и не обичания. Докато не се запознах с "нея". Момичето на моите мечти. Хубава, умна, чаровна, добре възпитана и най-важното харесва ме такъв какъвто съм. Не иска от мен скъпи подаръци, пари или скъпа кола с която да я возя из градовете. Тя иска от мен само любовта ми, а аз съм готов да и дам цялата която имам. ДА аз намерих момичето на моите мечти, а твоето е някъде там сред тълпата хора и те чака. А ти откриеш ли я, не я пускай да си тръгне!
М. 22 години. Пожелавам ти успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 36a224686b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Браво пич! Дано я срещнеш по-рано. :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 31e2a938ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Как пък го разбра, че не е добре психически-номер10? Не виждам нищо не нормално в постингът му.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker