За личното пространство.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За личното пространство....
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 1900 пъти
Често се заключвам в стаята си.... примерно като гледам порно или нещо подобно. Нашите постоянно ме питат какво правя, постоянно чукат и искат да им отворя... това ме вбесява меко казано. Вчера майка ми ми каза, че щяла да отиде до офиса на интернет доставчиците ми и да поиска да види къде съм влизала и какво съм правила... Хах. Аз съм на 19, не на 9 години. Никога не са говорили на тема секс със мен. Дори миналият месец им го казах, а баща ми ме погледна странно сякаш секса е нещо странно и необичайно. Те дори не го правят, дори не се целуват по устните... А са млади хора. Срамота.... Не искам да напускам домът си, защото университета в който ще уча е на близо и няма смисъл да се местя на квартира... но пък от друга страна.... Охх. Писна ми всеки път, когато на баща ми му хрумне или няма какво да прави - да ми влиза в стаята. На къв език да му кажа, че не ми е приятно? Защо ме кара да говоря направо... би ме изгонил от вкъщи, ако му кажа защо искам да съм сама. Те ме възприемат като малко дете. Имам чувството, че само ако им говоря НАПРАВО без абсолютно никакви задръжки и заобикалки, само тогава ще ме разберат...

Писна ми да ми задават въпроса "Защо се заключваш, какво толкова правиш... "
Не знам какво да правя с тях и как да им отговарям за да ме оставят намира.... Някой друг има ли такива родители, които са от на пра баба ми времето?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: f5790a9e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хехе, разсмя ме. Ами не си малка наистина, но порното си е тъпотия, съветвам те да гледаш максимално рядко такова нещо. А иначе ако имаш финансова възможност, изнеси се на квартира, ще ти е по-добре - ще си каниш у вас когото си поискаш, но пък няма кой да ти готви и чисти :Д всичко си има плюсове и минуси

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 7d1238af08
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се засягай, но ми се струва, че малко си се разглезила. Аз нямах привилегията да имам собствена стая, а вратата на хола в който си учих уроците не се заключваше и представляваше стъкло в рамка. Но да ти кажа - оживях. Не губи напразно нерви! Не показвай явно негативно отношение към родителите си, защото ще започнат да ти навлизат в личното пространство още повече! Успех!

jay

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 79bee66aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам защо за жените е толкова срамно да гледат порно...???

Просто си премести компютъра, така че дори някой да влезе да имаш време да затвориш порното. Или си вземи лаптоп и пак по същия начин.

Пък и да разберат кво толкова. Те сякаш не са го правили. А и по-добре да гледаш порно, отколкото да се чукаш напред-назад :)

А и между другото кажи на майка си "хайде отиди при доставчиците". Дори и да отиде, нищо няма да разбере. Просто има толкова много информация, че въобще няма да се занимават с нея. Ще видиш. Говорил съм с хора, които са запознати с това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2f9abd4a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имала съм същите проблеми като теб. Моите родители на моменти са доста досадни със забележките си, макар да съм на 24. Прекалената им загриженост на моменти също ме дразни. Родителите ти също се държат с теб като с малко дете. Това е така, защото живееш с тях и са край теб. Отстоявай позициите си и не им позволявай да ти се качат на главата, все пак не си на 5 годинки. Ще се откажат най-накрая когато видят, че не могат да ти се бъркат вече в личнотто пространство. Твърдост трябва и отстояване на позициите! Трудно им е на ваще да разберат, че вече си пораснала. Но ако питаш мен е по-добре да си намериш самостоятелна квартира ако имаш финансовата възможност. Това е по-добрият вариант според мен, защото и аз съм живяла така и ми е било яко. Правиш си каквото искаш без да ти се бърка никой.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 9f12cccbdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3 - заварят ли ме да гледам порно ще се почнат едни обиди, бой и ще ме изхвърлят от вкъщи. Те самите не са интимни а какво остава ако ме заварят. Язък, че са още млади и хубави... Преди няколко дни имах гинекологичен проблем и се посъветвах с мама, а тя ми се развика и ми каза. че не я интересувало с "кой съм се е*бала" а нямаше абсолютно нищо общо с тази тема.

Номер 2 - не съм разглезена. Била съм на твое място! Дълги години живяхме на квартира и нямах собствена стая като теб. Мастурбирах, когато уж всички заспиваха, но са ме усещали, че го правя и ми викаха...

Преди няколко месеца както си стоях на стола пред компютъра, започнах да се барам отдолу(но не бях гола, и вратата не беше заключена) баща ми влезе, и мисля, че забеляза. Аз се стъписах, а той най-спокойно легна на леглото ми. Адски много ме подразни, изгоних го. Как може да не се съобразяват? Защо трябва да им говоря в очите и то без заобикалки, че да разберат?
Примерно като отиде до магазина или като излезе някъде и се прибере - първата му работа след като влезе вкъщи е е да почука на вратата ми или направо да влезе. Това ме дразни страшно много, направо побеснявам. Как да му кажа да се съобразява?

Авторката

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f4f6ab2f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не можеш авторке, ще ти се разсърдят и щом са толкова властни и неразбрани ще ти вгорчат ежедневието. И моите са такива, я не им играя по свирката се започва един психотормоз по цял ден едни дразнещи подмятания, просто не ти е работа. "кради " си мигове на самота, когато ги няма или спят. Да знаеш по-хубаво нещо от спокойствието няма. Ако твоите са като моите нервите да са ти от въже

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker