Харесвам чужденец - Spodeli.net


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам чужденец
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2439 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13 години и преди броени дни се върнах от Италия. Там бях на проект, но защото имам връзки ме вкараха и мен в него (проекта е за 18-29 годишни). В този проект имаше испанци, а между тях един уникално хубав, на 20 години, а странното беше, ще и той ме хареса. Ходеше само по мен, танцувахме заедно, дори накрая поиска снимка с мен... Объркана съм, не знам какво да мисля, харесва ли ме или не. Каза, че няма Фейсбук, но ми даде мейла си. На последната вечер имаше парти, но той отиде да си легне. Аз си помислих, че няма да пътуват сутринта с българите до летището и се качих и аз в стаята и буквално изпаднах в депресия: първо се клатех на едно място, със свити колене, после зпочнах да гледам в една точка без да мигам и накрая започнах да плача... Излязох на терасата (бяха ни една до друга), прескочих оградата и бях на неговата тераса. Започнах да плача пак, помислих си, че никога повече няма да го видя. На сутринта разбрах, че ще пътуват с нас до летището. Направо не знам, щях да пукна от щастие, че ще го видя пак. Просто изпаднах в еуфория. Седнах до него, говорихме си, като стигнахме на летището се сбогувахме и на мен пак ми стана зле. Българите отидохме в Рим, стояхме няколко дни, но на мен още на 1-вия ден очите ми бяха пълни със сълзи. Баща ми ме попита какво ми е, а аз го излъгах, че ми няма нищо. Знаете ли фонтан ''Ди Треви'', където се пуска монетка и си пожелаваш нещо? Ходихме до там, аз си пожелах да станем по-близки и като се прибрах в хотела, си проверих фейсбук-а и той ми е поискал покана за приятелство и ми каза, че си бил направил фейсбук заради мен. Благодаря на хората, които прочетоха тази дъъълга ''историйка'' и искам съвет дали ме харесва и да продължавам ли контактите с него, защото може би скоро пак ще го видя. :)
До редакторите: Моля публикувайте ми историята, в голяма криза съм в момента и не знам дали си заслужава да се занимавам с него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 304e5e57e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, това е съдба! Изживей си любовта, нека нищо да не те спира. Испанците са страстни и приятни натури. Дано той да отвърне на чувствата ти и да бъдете заедно. Много късмет и пиши какво е станало!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 01b7399c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като начало ти си само на 13 години! Какви кризи, какво клатене и гледане в точка, не знам просто. Другото което е - той е на 20. 7 години по-голям, което го прави подсъдим за блудство с непълнолетна. Това, че сте танцували, фейсбук, ала бала... модерно запознаство. Предлагам да продължиш да си пишеш с него, до като не го опознаеш като човек, за да не плачеш накрая. Но не забравяй да залягаш и над учебниците!
Имаш още много да се влюбваш!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c27f23b9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От Авторката:
Ами аз предполагам, че ме харесва... Сега чакам да ми изпрати снимките ни заедно :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c58172b403
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, какво стана? :) Сближихте ли се? Дано нещата да вървят добре...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 88e86745f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е ти много езици знаеш бе авторке ;дд

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d0f1de5240
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нормално е да се чувстваш така, защото сигурно това е първият път, в който някой по-голям батко те заглежда, обръща ти внимание и те кара да се чувстваш по-голяма, а и е чужденец, което е по-екзотично. Даже не съм сигурна дали ти изпитваш чувства към момчета или просто ти е симпатичен и ти харесва как се чувстваш около него - демек голяма и желана.
Лично смятам, че връзките то разстояние - не само на твойта възраст - са трудно нещо и причиняват повече мъка отколкото радост. На тази възраст поговорката клин клин избива е вярна - ще се срещнеш момчета от гимназията и т. н. и ще го забравиш.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c1025eb326
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Ами пишем си, сближихме се, но всичко отмина.. :) Вече има друго момче, Благодаря все пак, прави бяхте, че връзката от разстояние изисква много жертви :)
Ииии, да знам много езици (Английски, испански и руски) е, добре де, не са толкова много, но :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1b4870dace
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е браво, цял месец и половина е издържала тази гигантска любов, очаквах поне половин година да мине преди да си смениш обекта на чувствата, ама младото поколение е такова. Всяко привличане е голямата и последна любов. Успех с новото момче, но не прекалявай в съсредоточаването върху момчета. На 13 години ти е прекалено рано да очакваш някакви разтърсващи връзки.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b532fbb15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мила, аз имам абсолютно същия проблем! Не спирай да си пишеш с него, както правя аз! Не си заслужава да пропуснеш тази златна възможност най- малкото, защото ти си българка, а той чужденец. Ако има нещо което наистина си заслужава и не трябва да изпускаш възможността това е то! Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d3ffee4f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 1: И аз съм за испанеца. Не се отказвай лесно, само заради първоначалните трудности :) Една изпитана връзка би могла да устои на всичко занапред. Моето мнение е, че по-добре да опиташ, отколкото някой ден да се замислиш как е щяло да бъде с него. Но ти си решаваш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker