Страх ме е от настоящето, от бъдещето.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е от настоящето, от бъдещето..
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2101 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години и реших да ви разкажа моята история.
Винаги, сравнявайки себе си с останалите, забелязвам колко по-различна съм от тях. Имам много добро семейство, на което много държа - не съм като другите, които постоянно се оплакват от родителите си и им е писнало от тях, напротив - аз много обичам своите! Имам много добри и отлични оценки в училище и може да се каже, че имам големи амбиции. Нямам много приятели, но имам такива, на които знам, че мога да разчитам.

Нека си дойдем на проблема - аз не като повечето момичета, не ме интересуват чак толкова купоните и дискотеките, не обичам да нося токчета, много грим и постоянно да вися по кафетата. Не съм първа красавица, но за някои съм хубава, за някои пък не съм.. Напоследък разбрах колко съм самотна, преди се радвах на живота, обичах да си гледам интересни филми, да излизам с приятели, да чета... Но после все едно се събудих и се изплаших от реалността. Всички около мен са толкова различни, интересуват се само от гаджета, купони, секс и т. н. А аз имам чувството, че завинаги ще остана сама.. Последните месеци само тази мисъл ми е в главата и постоянно се питам 'Кой ще ме поиска пък мен? ' и развих някакъв панически страх, че ще си умра сама и т. н., вече губя интерес към повечето ми хобита, вечер не мога да спя от гадните ми мисли.. и мисля, че изпадам в някакъв вид депресия. Страх ме е, страх ме е от настоящето, от бъдещето.. Не знам какво ми стана. Споделих с родителите си и просто едвам понесох болката в очите им, започнаха да ми обясняват как не искат да ме виждат такава, как трябва да бъда силна.. и заради тях се опитвам поне да изглеждам щастлива.

Вие чувствали ли сте се някога така? Моля ви, не ми казвайте просто 'И твоят човек ще дойде. ', защото съм го чувала много пъти и не вярвам особено. Знам, животът е пред мен, но има ли смисъл, когато те е страх от него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: a6bd26145e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и изтъркано да ти звучи ''Бъди себе си'', но обясненията на това са , че ако решиш да се промениш само за да те хареса някой нещата между вас няма да се получат, защото той не е харесал самата теб и той на практика не е твоят човек. За всеки влак си има пътници. Бъди себе си и правилният човек ще те открие и тогава всичко ще е ''ок''. Не се вкарвай в излишни филми живей си живота както ти искаш. Сигурно ще ти прозвучи смешно, но както е казала Селена Гомез преведено ''Бъди себе си, защото може повече да нямаш този шанс''. Живота е твой и го живееш само веднъж.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7f43d9ea17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Чувствам се точно по същия начин. На 15 съм нито се интересувала някога да имам гадже просто си бях дете.. нито сега се гримирам, не ходя по дискотеки.. нито пък нося разголени дрехи и токчета.. Нито съм някоя красавица.. И аз се чудя кой пък ще ме хареса мен? И че ще умра сама гледам другите имат приятели а аз съм сама.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f9cbf70ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да останеш сама! Има много момчета и момичета като тебе! И точно вие ще сте проектантите на новия свят, а не отрепките, които гледат само как да задоволят животинските си потребности.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker