Депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18610)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Депресия
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1901 пъти
Здравейте, аз съм едно обикновенно момиче, на 17 години и искам да споделя нещо. Търся решението за излизането от един кръг в който се въртя непрекъснато. Мога да започна с това, че в момента съм в един вид депресия относно раздялата си с бившия ми приятел, с когото бях 2 години. Нещата който ме е карал да преживея са и причината да се чуствам така, неща от рода на убиди относно външния ми вид, посягал ми е, изневяра много пъти е прекрачвал границата на нормалното в една връзка, ревноста му беше обсебваща, постояното му притискане ме изнервяше и това завършваше с изблици на рев. За мое съжаление обаче сам много наивен и добър човек и вярвах в неговата бъдеща промяна, но тя така и не се осъществи. Накрая събрах достатъчно смелост и карах "край" на връзката ни, а сега немога да го преживея. Мисля че съм депресирана, доста се нафилмирах от упреците му относно как изглеждам и това се превърна в моя фикс идея свалих около 17 килограма и в момента тежа 50 килограма и не съм доволна от постигнатото, непрестанно се питам как да сваля още. Самочувствието ми е сринато до основи, самата аз съм изключително раздразнителна в дадени моменти, много често плача, правила сам опити да сложа край на живота си от което се срамувам ужасно..
Днес имам приятел с кого сам вече 4 месеца, и към когото не изпитвам нищо освен уважение, много ми се иска да вдигна преградата между нас, но не сам готова за това все още. Изпитвам несигурност от гледна точка на мисалта за негова предишна сериозна връзка продължила 5 години. Доста съм несигурна в себе си, много често смятам че падам под достойнството си за елементарни неща. Има нещо в мен което ме мъчи. Споделям с приятелки, опитвала сам се да пиша това което изпитвам, но болката за раздялата ми с този човек ме съсипва, а поради причини излишни да спомена съм принудена да го виждам всеки ден.
В един момент изниква въпросът имам ли нужда от лекарска помощ? Ще мога ли сама да преодолея всички неща, добре съм запозната с това, че за повечето от вас това са едни незначителни проблеми, през който мога да премина и сама, но уви не е така. Много ще бъда благодарна на тези който ще прочетат това, и ще дадат искренното си мнение макар и грубо относно как мога да постъпя, за да мога да излезна от тази депресия :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: daec916781
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Горката. :( Съжалявам много.. Искам просто да знаеш, че не си сама в тази депресия... И на мен ми е много мъчно, че така трудно свалям "гарда" си, а пък всички знаем, че хората имат естествена нужда да дават и да получават любов. От опит мога да ти кажа едно - ще дойде мигът, в който ще се влюбиш. Дали в сегашния си приятел, или в друг, но една нова любов тотално ще трансформира света ти. Дано имаш верни приятелки до себе си, които да ти дават кураж. Приветствам те за свалените килограми, но те съветвам да ги поддържаш здравословно - спортувай, на 17 години не е хубаво да гладуваш дълго време. Бъди смела, давай гласност на мнението си, повтаряй си, че си красива, бъди уверена. Веднъж придобила излъчването, осанката на самоуверения млад човек, това ще отвори много врати за теб. :) Успех!

--- Амазонка

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9fba127d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   авторката:Много благодаря на №1, ще се постарая:)))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f7995d9a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Просто иди при психолог или присиатър. Там трябва да споделиш всичко това и професионалистът ще ти каже начин за изход!
Нормално е да се чувстваш зле, но всичко е поправимо, а и не забравяй, че от теб зависи дали ще се оправиш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker