Пред отказване на живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Пред отказване на живота
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2081 пъти
Здравейте, аз съм момче от Б. на 16г. и ми е много чудно и по точно се нуждая от помощта ви като ми кажете как се "надъхвате" и как успявате. Аз имам толкова много проблеми че не знам как мога да продължа
1-Разведени родители
2-Имам се за задръстен
3-Никога не съм правил секс а повечето от приятелите ми надхвърлят цифрата 20 жени
4-Малък ми е...
5-Проблеми с училището....
Не мога да продължа повече! Всеки ден преди да си легна си мисля как да се оправя как да имам самочувствие но за съжаление не намирам такова. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35511e6440
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това звучи много тъжно бе момче младо! .. Има само един начин да си седиш и да се самосъжеляваш или да станеш и да продължиш живота си! .. Удари дъното, няма на къде вече освен на горе. Не се страхувай живота е пред теб, Ти избираш какво да правиш с него!

Филип 31

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d3fee8ed70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо никога недей да се отчайваш да всичко си има решение. За разведените ти родители разбирам те никак не е лесно имам познати с разведени родители и знам проблемите им. За второто защо мислиш че си задръстен? същност и аз съм малко така в смисъл хем имам добри приятели но хем си мисля че за някои съм много задръстена, впрочем на 14 съм и съм момиче. За третото не мога да разбера боже не си много малък но и ни достотъчно голям междудругото много ог момичетат на моята възраст са правили вече което намирам за ужасно. За четвъртото нищо не мога да кажа нито да ти помогна. А за петото незнам сподили какви са ти проблемите? НО НЕДЕЙ ДА СЕ ОТЧАЙВАШ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0bf594ca9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   1. Мама и тати за разведени. О, не. Сигурно си самотен, защото в този свят си само ти, нали? Ти нормален ли си? Та ти нямаш мама и тати. Лошо момче.

2. Здухан си. Чист факт. Никога няма да преуспееш в този живот, защото си здухана мушича. Леле... Къде се нареждаш?

3. Не си правил секс!? Няма начин. Това е просто... Жалък си. Веднага отивай при някоя к**ва и почвай. Това е срамота. Виж другите. 20 минали. А ти. Не дей да бъдеш като нас, дето на 19 или 20, че и повече чакат за този момент. Нееее. Това е мнооого важно. Веднага отивай да пориш, че...

4. На 16 и ти е малък? Господи, май този фалос няма да порасне повече. О божичко. Та ти не можеш да правиш секс със своите 2 сантиметра. Това е вече прекалено, приятел.

5. Оле ле майко, мила. Имаш проблеми. Проблеми като учене, писане и контролни. О, да. Знам го това. В училище винаги те карат да правиш изходни, входни... Какво ни показват изхода и входа? Та ние ги знаем, нали?

Единственият изход от ситуацията е самоубийство. Правилно, разбра. Отивай и се мятай от някой покрив или легни на релсите на някой влак, пък може да изкочиш и пред някой автомобил или можеш да си срежеш вените, а защо не опиташ да направиш и примка, за... Начини много. Използвай ги, защото животът ти не значи нищо за никого. Нееее, изобщо. Майка ти няма да плаче. Ах, глупости. Защо да плаче? Баща ти няма да се съсипе. Оооо, моля те. Роднините ти няма да са в траур. Ееее, бива ли? Няма такова нещо. На никого няма да му пука за теб. Действай, готин.

Ел:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 272f8042dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелите ти лъжат, не ги слушай!
Сексът не е нещо толкова важно, а това дали си задръстен или не, зависи от това как ти самият се зъприемаш!
Вземи се стегни малко в училище и си повиши успеха (ако това е проблемът), спортувай, грижи се за себе си и всичко ще е наред! Не обръщай внимание на тези, които те мачкат и споделяай с приятели, иначе за какво са ти?
А това, че вашита са разделени, не значи че не те обичат и няма да те подкрепят!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1fc8234915
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Един ден ще ти е смешно, като се сетиш за написаното от теб тук.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fb15db9b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мило момче, дори и не си помисляй за такъв изход! Наистина ли вярваш на фръцльовци и самохвалковци, че били имали 20 жени? Глупости! Не мога да повярвам, че си се хванал на това. Лъжат, та се късат. Че как иначе ще изглеждат мъже, големи, опитни... Това им е начина. Разводът наистина е много неприятна случка, но и той не е най-страшното на света. Никак даже не ми изглеждаш задръстен от писмото. А това, че ти се имаш, въобще не значи, че е така. Знай, че каквото мислиш за себе си, това и излъчваш към другите и те също почват да мислят за теб същото. А за 4 точка, първо, има още доста да растеш, второ, това е много относително и трето, като жена ти казвам, че женското тяло се нагажда към всякакви размери и съвсем други неща са МНОГО по-важни за жените. Проблемите в училище винаги могат да се оправят. Ако поискаш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dd9411ce81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за милите коментарите 1, 2, и 4.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3efcc5dd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Момче на 17 съм. Колега гледай сега :D от всичките тези твои проблеми само първия е съществен. Съжалявам за родителите ти, но много хора живеят така. Не си единствен! Не знам детайлите около развода, но попринцип малко може някой друг да направи за вашите - остави ги те да си решат. И без това не знаеш накъде ще ни отвее вятъра като станем пълнолетни.. мога само да ти кажа, че момичета има навсякъде ;) Cамо в Китай майче съотношението мъже:жени e 3:1 и по-трудно се намират.. така че това отпада като вариант :D
за всичко си има време, спокойно, а и приятелчетата ти доста се надлъгват, това го приеми на доверие, знам как са работите. За 2 и 5 ще ти кажа само, че ТИ решаваш как се приемаш и винаги можеш да го промениш ;) мозъкът си е твой бе пич. Разбери само, че искаш или не, от даскалото ти зависи бъдещето. Айде сега залягай над учебниците, че и аз трябва да пиша :D

А за надъхването, освен че излизаш с приятели, тайните са Linkin Park и много фитнес, street ако трябва, че кинтите са проблем на всеки ;D изобщо всякаква физическа тренировка дава резултати, надъхва те, а пък и с момичетата помага ;)

И, последно, да покрия цялата тема понеже не обичам да оставям нещата наполовина - на никой не му е твърде малък, хора има всякъкви. Сигурно на приятелите ти им връзва толкова понеже вадят по 25-30 санта a? Айде стягай се ей.. ;Р

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 12d1534bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом си на дъното кво прайм? Изтласкваме се нагоре;)! Продължи си живота започни да спортуваш хем лесно ще си намериш приятели хем ще се утърсиш от стреса ;). Това е от мен дано съм помогнал!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7a0905356
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблем №3 и №4 не са изобщо сериозни! Не си струва да се откажеш от живота заради тези неоснователни причини.

Момиче - Уча в друг град и не се виждам с майка ми (разведени са с баща ми) през цялата седмица. Прибирам се само за събота и неделя. Ужасно се радвам, когато има ваканция, защото съм в родния си град, там където винаги съм се чувствала страхотно - близо до балкана, водопада и чистия въздух със старата ми компания! За мен това е стимулът. Предлагам ти да излизаш повече с приятели и да опитате нещо ново. Ние играем волейбол, сега започнахме с тенис и се забавляваме ужасно много. Трябва ти една седмица разнообразие и след почивката ще видиш, че тези проблеми в училище имат решение. С времето ще се сплотите с компанията и няма да се чувстваш задръстен, щом сте колектив. А за разведените родители - и моите са така. Просто се свиква, не можеш да промениш нещата. Можеш ТИ ДА СИ НАМЕРИШ ДОБРА СЪПРУГА и да не нараняваш по този начин своите бъдещи деца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker