Не съм от нейната категория - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не съм от нейната категория
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1746 пъти
Така, много, ама много яко хлътнах по едно момиче от училище. Тя е 9 клас, аз съм 10. Има си приятел, вярно, че той е от друго училище, но доколкото знам, тя много държи на него и е сляпа за останалите. Постоянно й се ровичкам в фейсбук (нищо, че я нямам в приятели), в аск. фм и тъй нататък - напълно се обсебих от нея. Нямам никакъв шанс, тъй че никой да не ме убеждава да си пробвам късмета. Това, че е обвързана, е най-малкият проблем - просто между мен и нея има прекалено много прилики.
Някакви съвети как да я забравя? <-- Просто докато я виждам всеки ден из коридорите, не знам как ще стане.
Благодаря предварително. :)

* LMAO

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 468d0a07f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвета е - намери друга която ти харесва и почни да се занимаваш с нея. Така ще я забравиш сравнително лесно, тъй като сте нямали нищо общо заедно. Щом много държи на приятеля си и е сляпа за другите, нямаш никаква работа да се бъркаш там и само някой тъпанар би те надъхал "да си пробваш късмета".
Момче ти го пише това на 23.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a9c32594fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, няма нужда да им се вреш в отношенията, по- добре не се меси. Обаче иска да ти променя възгледа за едно нещо. Няма такова нещо като не съм в нейната категория, вие да не сте на олимпийските по борба или бокс, че да ми влизате в категории. С това пораженческо мислене няма как да станат нещата- запомни, че няма човек било то момиче, което да харесваш и така нататък, които да е нещо повече от тебе. В какво е повече, да не би да си хванала хляба в ръцете, да изкарва пари, да ти е шеф някакъв или какво. Няма какво да я величаеш- приеми, че е обикновено момиче и толкова. Ако искаш отиди и се запознай просто с нея, виж я отблизо що за човек е, ама ей такива да ми ги величайте и да им вдигате егото айде без. Повечето такива са някви принцески, където ми пият вода с ръкавици да не се намокрят, тъй че най-добре си потърси земно и скромно момиче, че тия надутите са абсолютна трагедия и за нищо не стават ама след 2-3 годинки ще го осъзнаеш от личен опит.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c6ebf8766b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че трябва да светна момчетата по-горе, които май нещо не са те разбрали. Това "между мен и нея има прекалено много прилики" случайно да не значи "аз и тя сме един и същи пол"? Ако да, те съветвам да се отдръпнеш и да забравиш. Впрочем, и да си момче (ако съм се объркала, извинявай), след като е обвързана - не се ври при нея.
Да си оправиш обаче самочувствието! Номер 2 е прав, какви са тези глупости "Не съм от нейната категория" Я се вземи в ръце!

---Джеси---

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6196ac99d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъпи, по-скоро тя не е от твойта категория! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4db246c2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всъщност, не. Това, че е обвързана е най-големия ти проблем, не другото. Ще се изненадаш как понякога хора, които са еднакви инати, еднакво упорити, еднакво остри и хапливи просто се намират и нищо повече не може да ги раздели. Всякакви хора се привличат, не е толкова до характерите им, колкото до страстта и силата на връзката между тях. Ако тя е сляпа за другите момчета, тя ще бъде сляпа и за теб и това би бил единствения проблем да си пробваш късмета. Бих те съветвала първо да се запознаеш с нея, не за друго, а защото от фейсбук и от аск само ще си създаваш грешна илюзия за нея. Може би едва 20% от момичетата са реални и искрени в тези 2 сайта. И е по-добре да я видиш каква е очи в очи, може пък да не се окаже толкова велика. Говори с нея, виж я колко и е акъла, поопознай я малко на живо, виж дали ще има химия, останете си приятели или я забрави мигновено. Но ти не ме питаш за съвет какво да правиш, а за съвет как да я забравиш. Когато имам проблем с момче го забравям в срок от 7 дни. Толкова ми трябват, защото съм пълен инат и си контролирам мислите добре. Изкарвам тези 7 дни по различни начини, но целта е да съм толкова захласната по нещо, че просто да не се сещам за въпросния човек. Цял ден навън с приятели, цял ден комедии или ужаси, цял ден решаване на задачи, чистене на къщата, помагане на роднини, гледане на деца, работа, разходки, хоби. Изредих 9 неща, ако реално искаш да вместиш всяко едно от тях в 1 ден и това да се повтори 7 дена ти няма да имаш особено много време да мислиш за нея. А когато започнеш да мислиш за нея си мисли за това, което не ти харесва в нея, - Обвързана е, прекалено сме еднакви това ме отблъсква.... и т. н. Спри да и се ровиш в аск-а и във фейсбука, забавлявай се повече с приятели и дори да е в мислите си не я слагай за основна мисъл в часа/деня/седмицата/месеца/годината/живота. Ти си 10 клас има толкова други неща, които да те отвличат от нея. Докато не спираш да я слагаш на върха на мислите си, няма как да изчезне от сърцето ти. Далеч от ума, далеч от сърцето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker