Ненормална работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ненормална работа
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2177 пъти
И така аз съм момиче на 17 и ще ви разкажа за моя прости ненормален живот вече.
И така имам си приятел от 3 години вече сме заедно разбираме се не сме правили секс понеже аз държа както и тои да съм девствена докато се омъжа.. Хора обичам го толкова че бих умряла за него без да се замисля но проблема е че тои е ненормално ревнив бе хора разберете пребива ме от бои не стига че ме бие и ме обижда много наистина много но когато му кажа да се разделим тои още повече ме бие Тои буквално ме има за негова и това няма как да го променя.. това ми харесва че ме има за негова и на никои друг но обидите и боя.... после съжалява но какво като аз цялата съм синя ако искате ми вярваите ако ли НЕ но просто вече незнам какво да правя а впрочем (ние бяхме скъсали за около 1 месец) но тои ме побъркваше с обвинения че съм се целувала с кои знае колко момчета а аз не съм.
забранено ми е да излизам да си имам приятелки и. т. н само в даскало мога да си имам но след това краи до преди 3 дена имах сим карта но и нея я счупи понеже някои ми е звъннал.. Колкото и да не ви се вярва така и и не искам да ми вярвате а искам просто да го кажа това няма значение къде и на кои

моля ви кажете ми какво да правя бе хора писна ми но много го обичам

Станислава

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 23515cb453
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж които си позволи да удари жена според мен не е никъкъв мъж по скоро е жалко създание отрепка. Мъжът трябва да ухажва жената с нежни ласки с обич и грижа за да получи неиното внимание а не да я бие. Моя съвет е да си намериш някой които наистина ще те обича.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9890b25056
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   сигорно ти е наистина трудно!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1b32159adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   кажи на майка си ина баща си за него. нака видим какво ще кажат те.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f3f5784d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тоя да няма някаква арабска или турска жилка нещо?
А и ти с тези претенции да се омъжиш девствена - не смяташ ли че пропускаш да натрупаш важен опит така, който да ти помогне в избора на правилния партньор?
Иначе сте си заформили идеална садо-мазо двойка.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9890b25056
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   авторката:

Виж номер 4 за мен девствеността е важна и то много не съм на принципа че ще си намеря по добър партньор според секса.. сексът не е от наи важните за мен според теб може да е така но за мен не е :) и ако мислите че това е нещо толкова важно може би е.. но аз не смятам така няма никаква жилка може би ако имаше щях повече дА го разбера

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e5e223aebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   номер 4.. ти ако нямаш притенции и се пускаш на всеки за да намериш правилния човек хмм браво на теб! а авторката не го търпи тои щом не оценява това което има по добре е да оцени това което има



ЛОША

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7370b5d1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мале момиче защо го търпиш?? Махаи се и се спасяваи обич обич но да търпиш бои от прятеля си не мога да го разбера. Какво ще търпиш цял живот да те бие само и само заради неговата ревнивост?? Би умряла за човек които те бие не мога да го разбера просто го остави... и ти си имаш личен живот и пространство... той няма право да ти казва дали ще имаш приятелки или не кажи на ваще.... нз но мъж които бие жена може да е силен физически но е слаб психически... нз и искаш да се жениш за него... помисли си ако останеш с него за по напред какви може да стане.... за твое добро го казвам :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e5e223aebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   оф боже махаи се от негоо.. ТОИ е ЛУД!! да си намери една лудА КАТО НЕГо остави го сигорна съм че има момче за тебе!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b9de2b8fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:

Всички Сте прави вече е нетърпимо.. писна ми само синя не едно две синини.. то като хванеш от долу до горе цялото е тъмно синьо ако мама или татко особено види ще го унищожи и затова ме е страх понеже баща ми не дава да ми се казва и дума а представете си да ме види цялата синя като че ли съм се боядисала.. сега поне е студено та слагам дълги дрешки и не си личи а лятото какво ми беше..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 387046006d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Стигнах с историята до побоя и не мога да продължа.
Отиди в полицията как може да те бие. Какъв мъж е щом ще бие жена да се бие с мъже или да престане.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d0bde3924a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   кажи му маината на лист защото си мисля, че ако му кажеш в лицето ще те убие и бягаи, бягаи, бягаи

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 40e45772ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Как ще стоиш с някого, който те бие и ограничава от всичко. Не знам ако си мислила да се омъжваш за него, но тогава просто не те виждам как ще си събереш зъбите и как ще си покажеш носа на вън. Това за изчакването за мен е тъпо, но то си е твое решение, дори не виждам смисъл защо си го споменала. Та както и да е МАХАЙ СЕ от него, не си негов предмет и той няма право да те третира така. Противозаконно е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a6477adcb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Момиче, още си малка и глупавичка. И аз бях такава. Но още щом за първи път бившия ми приятел се осмели да ми посегне - теглих му една дълга и да ме няма. После той (понеже си беше ла*но), започна да ме тормози психически (понеже не беше особено силен физически), стигна се до разправия с нашите и накрая свършихме с жалба в полицията. Не мога да ти опиша какъв кошмар изживях тогава, какъв стрес... Не знам ти как търпиш!
Кажи на вашите и ако може - баща ти да му даде един добър урок... Ако не - направо в полицията.
Изобщо не се самозалъгвай, че го обичаш, това момче е сбъркано и трябва да стои далеч от теб. Ако се налага, ще си извадиш и ограничителна заповед (на теб ще ти дадат, защото си непълнолетна).
Изобщо не го мисли, а ДЕЙСТВАЙ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 68d3715604
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14 Е много права и напълно съм съгласна с теб. Как ще го търпиш тоя. Казваш му КРАЙ и ако не разбере от дума отиваш в полицията. Радвай се, че си неомъжена, има жени пребивани от мъжете си с деца не могат да се разведат. Това не е любов! Не може да го прави само от ревност, нито има право. И за това нещо трябва да знаят родителите ти!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b9de2b8fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Явно Е наистина ограничен Тип
Според мен хората не те разбират защото знам какво е.. и не можеш да се обясниш просто се чустваш непълноценна за живот и те е страх от всичко..
НО СПОРЕД МЕН ОТЪРВИ СЕ ОТ НЕГО НЕ ГО ТЪРПИ!!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7af68fc4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   аз щом прочетох 1вото изречение АХНАХ! как може да си с него при положение че те е удрял.. той не е никакъв мъж а някаква ппроста имитация на такъв... Помисли си дали е добре да си с него защото не е яко да му позволяваш да те бие..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6a7d0ea936
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ако си достатъчно хитра, преди да му теглиш една "каруцарска" - набави си доказателства за физическия тормоз, който си търпяла - извади си медицинско, пък ако щеш и го запиши, снимай се след боя - и гледай снимките да са с добро качество, да си личат добре синините и раните. Правиш няколко копия и ги слагаш на различни места. Някой по-горе беше споменал, че ако му го кажеш насаме може да те убие.. Ми, може, наистина. Какви ли не случай има, а както го описваш тоя твоя "убавец", май нещо му прищраква в главицата и явно е способен на всичко. Ако те е страх, че това може да се случи драсваш едно изчерпателно писъмче кой ще е виновен, ако нещо се случи с теб, недай си Боже, ама описваш всичко, както си е без да те е страх. Правиш няколко копия и на писмото, пак слагаш ги на различни места, заедно с останалите доказателства. И хич да не те е страх! Или това - или цял живот ще се мъчиш, заради това келеме. Казваш на родителите си, на полицията. Отиваш и му казваш, че си решила да изхвърлиш боклуците от живота си и понеже той е най-миризливия, изхвърляш него пръв. :Х

Знам, че е страшно.. Аз не съм била жертва на физически тормоз от гадже (понеже още от началото винаги ясно съм показвала, че ако ми посегне, ще му го върна тъпкано, независимо на каква цена), но майка ми е била. Наблюдавала съм и съм съпреживявала най-трудните й моменти. Знам как изглеждат очите на една уплашена от мъжа си жена. Но не се предавай и преди всичко - гледай да го надхитриш. Жената така е оцеляла през вековете - с хитрост. Мъжа си има физическа сила, ние - психическа.

Дано да се отървеш от това никому ненужно същество..

Princess of Persia, 18

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker