Идеи за екскурзия след бала? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Идеи за екскурзия след бала?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2612 пъти
Здравейте! През 2013 ще бъда абитуриентка и тези дни с класа ми обсъждаме къде да отидем. Има много желаещи за Кушадасъ, но някои упорито отказват и предлагат да посетим Дубровник. Моля ви, споделете впечатления, свързани с такива екскурзии. Става дума за чужбина. Може да предложите и друга дестинация, от която абитуриентите са били доволни. Поздрави от Пловдив.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 25ae028c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нашата екскурзия и тя беше в Кушадасъ. Казвам ти - ако отидете, стой си в хотела и в никакъв случай не ходи на Памукале и глупости - пълна загуба на време.
Иначе, все едно - ще има яко пиене и с.. с и това ще запомниш от екскурзията, ако не си падаш по горните, ще останеш разочарована няма значение, къде ще се друсате с рейсове.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c00774c182
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре Мармарис от Кушадасъ - вярно, пътят е много дълъг с автобуса (и до двете места), НО като пристигнеш ще забравиш за пет минути :) Мармарис е по-готин от Кушадасъ и има БАР СТРИЙТ - нещо като Главната в Пловдив, но от двете страни са само дискотеки една до друга и една срещу друга ;) Има и още една крайбрежна, която пък е само барове. Много е готино като за млад човек, който иска да се забавлява, клубовете са под открито небе с палми и т. н. :)

От пловдивски бивш абитуриент :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 94a14ff324
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката: Благодаря ви. Хаха, номер 1, пиенето е на заден план при мене. Иначе и ние смятаме да не ходим на еднодневни екскурзии оттам. Даже Ефес отпадна. Номер 2, това за Мармарис звучи супер! Ще предложа на нашата група. А щом си пловдивчанин, доверявам се на мнението ти :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9bec16131e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изберете близка дестинация!
Ние ходихме на Банско и съм супер доволен - три часа и бяхме там.
За кушадасъ или добровник ще се разбиете от път! Ако идете за пет нощувки две ще са ви в рейса. Не че не е купон и самото пътуване но 20 - 30 часа си е разбиване направо! Да не говорим че за тур операторите вие сте едни касички от които ще изкарат много пари при мизерно оферти...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a081589e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз също подкрепям номер 4. Естествено, че е хубаво да се запомни завършването, но за мен трябва и нещата да са в едни материални граници. Не само пътя е от значение, но и фактът, че все пак надали всички имат точно в този момент добри финансови възможности - 12 клас се дават пари за уроци, за рокли или костюми, за самото празнуване, дискотека, заведение и т. н. и една екскурзия отгоре понякога идва малко множко на родителите. От друга страна, макар и яко, аз бих предпочила да ги дам тея пари, за да отида на място, на което аз искам - не задължително някой като е казал мармарис, там да бъде - и да бъда с хората, които искам - например гадже и близки приятели. Не казвам, че е лоша идеята - аз самата като бях 12 клас адски много исках да отидем на такава екскурзия, но просто не успяхме да се организираме, а и имаше такива, които казаха, че нямат пари. Макар й важен момент от живота, има доста по-важни като сватба, завършване на висше и т. н.
За Банско и аз съм чувала, че има много доволни и много хубаво са си изкарали. Иначе по въпроса смятам, че и двете дестинации са хубави - все пак Дубровник е тъй наречената "перла на адриатика" и е наистина много хубав курорт със зъбележителности и има какво да се види. Турция също е хубава дестинация - аз лично бих предпочела Истанбул пред Мармарис примерно - хем е по-малко път, хем наистина е космополитен град и ще сте видели нещо значимо.
Ана

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 348ddfb579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   В Дубровник е много хубаво. Имах радостта да отида там в десети клас, но със сигурност не се връзва за екскурзия като за вас. В края на 12 клас настъпва едно време на безкрайно купонясване, няма да ви е точно до разглеждане на забележителности. Едно на ръка е това, че пътят до Дубровник е много. Екскурзиите към там са малко по-скъпи от тези за Турция, особено ако има включен Инклузив. А за вас е препоръчително да има, тъй като ще искате ядене и пиене на корем, а алкохолът в чужбина не е най-евтиното нещо, което можете да си купите. Дубровник си го запази в главата като хубава дестинация, но по-скоро отиди с малка компания, когато имаш чъзможност в бъдеще.
В Турция ходят много абитуриенти от моя град, доколкото знам - и от цяла България. В моя град няма останали недоволни. Всички се връщат с много приятни спомени. Имам познати, които се връщат недоволни от почивка в Турция, но те ходят на групи от по 2-3 човека. Явно тогава нещо куца в обслужването. Иначе тур операторските фирми май си вършат работата и правят добър подбор (поне при нас е така, не знам за Пловдив). Като направя съпоставка между разказите за Мармарис и Кушадъсъ, май в Мармарис е по-хубаво. Но не гарантирам, в Турция не съм ходила.
Има абитуриенти, които ходят в Гърция на екскурзия, но май тези от нашия град в повечето случаи остават недоволни. Все не получават добро обслужване, хранят ги с неприятни и малки като количества неща, хотелите не са много добри... Не знам на какво се дължи. Аз ходих веднъж в един забутан град и в забутано малко хотелче в Гърция и останах много доволна ама... Повечето ученици не носят приятни спомени. На гръцките острови не е кой знае какво, доколкото знам, но зависи за какво отивате.
Ако по-голямата част от класа иска просто да купонясва без да разглежда нищо, то по-добре отидете някъде в България. Дали на море, дали на планина няма значение. Ще излезе по-евтино на родителите ви... Мислете и за тях. :)
Добра дестинация е Виена, но не съм сигурна дали е подходяща за ученическа екскурзия, тъй като имате доста път.
И все пак, ако успеете да се уредите с евтини самолетни билети, не е лош вариант. :)
Приятно прекарване и успешна учебна година!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd1dc6b94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, 5, благодаря и на вас! Вярно, че не е хубаво пътуването да е твърде дълго, но все пак повечето сме за чужбина. Обаче има хора, които мислят, че не могат да издържат пътя до Турция с автобус. Даже стигнаха дотам, че да проверяват самолетни оферти. Какво да ви кажа, трудна работа е тая организация... Поне се надявам като мине всичко да сме доволни.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f5f861a40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката: Мерси много, номер 6! Наистина много полезна информация ми даде. Всичко добро и на теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker