Помогнете ми - имам толкова проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Помогнете ми - имам толкова проблеми
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1930 пъти
Мм искам да ви споделя моя живот и искам да ми помогнете с някой неща така.. Родителите ми се разведоха, когато бях на 7 сега съм на 13. Питам се защо всички ме наричат к*рва след като съм девствена , не пуша, ходя си нормално на училище, старая се много в училище, от моя клас само аз нямам провинения, тренирам хандбал и латино ( спортни танци ) и ме наричат к*рва защо и как след като не ми остава време дори и гадже да си имам. Преди до време спря да ми пука, донякъде свикнах, имах едни проблеми лятото, но всичко утихна и сега пак се почна, но на 27. 10 почина един приятел, та мисълта ми е как да го преживея, не мога и съм станала много чувствителна от всичко и всички се засягам адски лесно. И плача, и плача, и не мога да преодолея тази смърт, това момче много го обичах и ходих с него 5 месеца, той ме защитаваше, а сега къде е като ми трябва..? :(

Не знам имам нужда от някой който да се грижи за психиката ми, просто ще откача, имам толкова проблеми около моя живот и не са само тези дето споменах, а още куп неща.. Искам някой, който наистина може да ми помогне! :((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 045f519632
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи има значение дали к*рва те наричат момчета или момичета.. След като прочетох темата ти смятам, че са необосновани, но да ти кажа на кратко:
Момчетата наричат едно момиче "к*рва", когато момичето не им обръща внимание, а момчета явно я харесва..
Момичетата наричат едно момиче к*ва, когато момчетата обръщат повече внимание на въпросната "к*рва", от колкото на тях, за товаи злобеят..
Така, че не им се връзвай, щом те наричат така явно имат някакви вътрешни комплекси, че те самите са такива..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4bc6bc95d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, спокойно не им обръщай внимание. Прави се, че не ти пука иначе няма да престанат да те дразнят. Не че вярват в това което говорят, дори не го мислят, но има много гадни хора, които ще те обиждат. Недей да се мъчиш, отвръщай им. Недей много да се интересуваш от хорското мнение. Мен колко са ме обиждали и все още го правят, но не ми пука, защо да се наранявам, че някакъв там глупак мисли еди какво си за мен. Вярно, че си преживяла много трудности, преодолей ги. Това показва, че си силна!! :) Все пак имаш приятели, които са до теб и те обичат. Те винаги ще те подкрепят.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 29918c7958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, прочетох това което си написала и много, много бих желал да ти помогна в ситуацията, в която си. С разликата, че ти все още си много млада, а аз съм на 34 - бих желал да те предпазя от някои неща със съветите си. За жалост всички, които са чувствителни и нямат пороци са наричани какви ли не дори на моята възраст се случва. За начало се обстрахирай от всичко, което ти влияе на психологическото и физическото развитие и спокоиствие. Смени средата си , обкражението си, контактувай само с хора, които имат твоето интелектуално ниво и никога няма да чуеш думи от рода на тази с която те наричат, намери си някаква работа да имаш независимост и с която ще си помогнеш за разрешаването на проблемите и да си спестиш средства било за образование или работа. Знам, че е трудно на твоята възраст, но по този начин ще станеш борбена, ще предобиеш качества и след време с тези качества ще пробиеш в живота.

Относно това, че си загубила близък човек - излизай, бъди заета с дейност и мисли за хубави неща и с времето болката ще утихне. Идва коледа, представи си елха, подараци, топлота и няма да закъснее отново някое момче, което да те оцени и да ти помага с топлота, разбиране, стимул и енергия и да си вярвате. Моля модераторите да публикуват емаила ми -***** , за да мога да помогна на момичето със съвети. С уважение


Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 37ee9f73d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, номер 3, нещо си ми много съмнителен. Някак си отдъхнах, като прочетох намесата на модератора, защото детето няма да се опитва да се свърже с теб. Какви съвети ще даваш ти, мъж на 30 и кусур години на това дете? И то такива, дето не можеш да дадеш тук? Хайде стига, и после ще има "дай да се срещнем на кафе, да ти обясня по-добре" "Ела у нас, че по-лесно ще ти дам съвет"... И аз съм попадала на такива добронамерени батковци/чичковци едно време, някак все се оказваше, че изобщо целта им не е да помагат, макар че много добре се маскират, няма две мнения.
До авторката - тази възраст е трудна за всички, хормоните ти бушуват. Просто бъди силна, стисни зъби и знай, че всичко отминава и си по-силна, отколкото си мислиш сега. Всичко ще си дойде на мястото рано или късно.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 29918c7958
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 4, номер 3 съм отново лично в този сайт открих човек който ми помогна много много в живота даде ми енергия стимул да преодолея трудна част от и то именно със съвети и благодарение на него вече съм това което съм. Този човек е имал опита в ситуация в която бях попаднал и ми помогна много много с безпогрешните си мнения. Но помошта беше най-огромна когато осъществихме контакт именно под формата на емайл защото ситуацията изискваше постоянство. Благодаря

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fb15d9e284
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, викат ми к*рвата на града. Без причина. Просто се опитват да те накарат, да не се чувстваш добре. Момчетата са гадни. Иначе за приятеля си, ти предлагам да потърсиш подкрепа от други хора, да споделиш с тях, да си водиш дневник. Ще ти олекне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5fbbecc461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момчетата не са гадни, момичетата сме гадни, номер 7. Момчетата рядко плетат интриги и рядко се занимават с тази част от училищния живот. Ако момче тръгне да разнася слухове и да смъква репутация то или трябва да е адски ядосан и да не се контролира, или някое момиче го е светнало как да си го върне. Момчетата могат да се сбият, да ударят стената, да викат, да си го изкарат на друг, да те гледат накриво или да те заплашат, но няма да смъкват репутация и да насъскват всички срещу теб. Не са толкова умни, нито толкова злобни, че да го направят.

Авторке, стегни се малко, твоето и проблеми не са. Рано или късно в живота на всеки идва моментът, в който някой ни подлива вода и ни гледа как падаме. Не мисля, че съществува личност, за която не са се носили гадни слухове. Облечи се стилно, усмихни се, вдигни си брадичката и понеси ударите. Ти знаеш коя си, знаеш каква си и не виждам причина чуждите приказки да те засягат. Следващия път, когато някой те нарече курва се обърни, покажи му най-широката си усмивка и съвсем нормално го питай, защо т е мисли за курва. Та тогава да видим какво ще измисли... нямала си гадже, не си се натискала с никого, къде е причината, аджеба, причина-няма... В цялата тази ситуация ТИ държиш всички козове и ти имаш силата, защото причина за обидните епитети няма и ти го знаеш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 33151a7a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Относно смъртта на приятеля... Обади се на 116 111... Занимават се с такива проблеми, на тинейджъри... Безплатно е!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d06bcc0f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 на този номер какво ти казват смисъл притеснено ми е да им звънна :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker