Защо жените сте мазохистки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените сте мазохистки?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4852 пъти
Не се карам, или заяждам с момичетата. Но понеже аз съм от добрите момчета, следователно съм си сам де, се чудих защо момичетата обичат да бъдат тормозени, да се гаврят с тях и прочие? Да речем, че момиче поздрави някой и каже "здравей" и той каже също "здравей какво става" и се заговарят. След 5 минути на жената ще и писне (не знам защо, но така става по принцип) и тя си тръгва. Но ако тя каже здравей на някой и мъжа отвърне с "разкарай се" тя после ще го гони и ще му се радва още повече.

Или пък мъжа, ако е готов на всичко за връзката, жената в повечето случай го зарязва, а когато той не си мръдва и пръста за нищо и само се кара с нея, тя остава и търпи всичко това. (накрая се чуди на себе си защо го е направила, но после пак се хваща с такъв). Има случай даже, в които мъжа я бие тя го целува после. Абе примери много..

Та въпроса ми е защо обичат да се държат с тях като с парцали? Къде по-точно му е кефа да се хванеш с идиот вместо да си живееш добре и спокойно с мъж на място, който не прави глупости като да бие жена си?
Мерси за отговорите (ако има такива) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8836f1a936
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Жените си падат по лошите момчета (мъжете и те обичат да ги разиграват жени, държащи се като кучки), но мисля че това е до време. В по-зряла възраст човек цени, когато отсрещната страна е наясно какво иска.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2bc5aa2d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Прочетох всичко, но мисля, че ще успея да разтълкувам този израз: ''Но ако тя каже здравей на някой и мъжа отвърне с "разкарай се" тя после ще го гони и ще му се радва още повече. '' - има случай в които като кажеш ''разкарай се'' на някоя жена, и тя почва ''ама този защо така се отнася с мен, явно не ме харесва като човек'' и да ''тя после ще го гони и ще му се радва още повече'' защото иска да привлече вниманието му и да го накара да промени мнението си за нея към положително. Но има и случаи, в които като кажеш ''разкарай се'' някои по-наивни жени си казват ''ама този ме харесва за това се прави че не му пука'' и пак ''тя после ще го гони и ще му се радва още повече'' пак за да привлече вниманието му и да го накара още повече да я захареса и нещо такова.
А колкото до ''Та въпроса ми е защо обичат да се държат с тях като с парцали? '' Всички жени са различни, колкото й да ви се струва, че са еднакви, не всички искат ''да се държът с тях като с парцали'', аз лично не одобрявам това момичетата да искат така да се държът, защото не намирам смисъла какво толкова му е хубавото! Аз лично много се тваря на такива идиоти, които се държът като такива...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4533d336e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това е много относително. Никой не обича да се държат така с него. Аз например обичам да съм в компанията на учтиви и мили момчета с добри обноски. Никога не бих се хванала с някой помияр като тези, които ти описа. Не знам защо са ти такива впечатленията. Явно познаваш тъпички момичета щом се оставят да се държат така с тях. Повечето не са така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2b3fd81b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Това наистина е нелогично - обичаш я както Донкихот своята Долсинея, готов си да преминеш ада за нея, да стигнеш край света, а тя избира някъв на които не му пука за нищо и никой, който не я уважава, а я бие и псува. Отговора на въпроса може би се крие в дълбоката древност, когато сама жена не е могла да оцелее във време на зверове, на нея и трябва силен мъж с опък и силен характер, който може да бъде безчувствен който може да убива, само с него тя може да оцелее, тоест всички които са си избрали по-тих, по-мил, по-обичлив не толкова нахакан и смел индивид са били изядени, съответно тези които са оцелели са имали деца (мамиченца), които наследяват гена и предпочитанията на майката и така хиляди години еволюция се е трупало. Но сега времето вече е друго, сега душата е най важното не силата и агресията , но гена на жената си е същия, трябва да минат хиляди години за да се промени. Доста често чувам как жени казват - той е толкова прост и груб, ама си го обичкам - душата иска нежност, но тялото, инстинктът казват своето.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 12d6dbe81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ееее авторее, не всички жени сме такива будали. Този тип жени, които наричаш "мазохистки" ги е страх да не останат сами и не уважават себе си достатъчно. Я питай една уважаваща се жена дали би търпяла подобно нещо... още при първия опит за посягане, ще си тръгне директно, без да й пука дали ще е сама и колко време ще продължи това.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3b93fca43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Защото са слепи и твърдоглави. Защото си мислят, че са най, най. Ама като живота им забърши шамари ще си патят.
Ние свестните момчета няма да бъдем сами. Да го знаят жените.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f22a8343ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Търпят, щото имат материална изгода от това. И на всичко да си готов за една жена, пак няма да го цени, защото за тях в днешно време е важна поддръжката на външния вид, а това исква пари. Евала за точното заглавие.
Ще ти кажа какво видях на улицата преди месец - Вървят момиче и момче! Момчето(стабилно почерпен) дърпаше момичето и го обиждаше, но тя си мълчеше през цялото време. На другия ден ще са отново заедно, гаранция.
;-)
Цялата работа е, че тя имаше полза от дружбата с него - почерпки, цигари, глупости.. Кой ти ги дава? По лесно е да ги търпиш тия работи, а през това време има кой да работи, има кой да дава пари, аз ще си вдигам само краката и ще търпя подобни унижения.
Хвани си някой нормален дето да те обича, ама няма..
Надявам се, че ти отговрих и ме разбра, защото е пълно с такива момичета и жени. Може за романтика да говориш, може за сериозна връзка да говорш, но като видиш нацупената физиономия е ясно. Романтиката и любовта не и купуват цигарите и кафето. Аз ти го казвам от много опит и аназилзи, така че и да ти твърдят обтаното(жените ще го твърдят) игнорирай ги.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 12aa0d032b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз се чудя също като теб... Това, че искат добър, грижовен и тн го оставяме на страна, защото като получат такъв мъж не им е интересен и пак не се получават нещата. Не говоря за безхарактерни мъже. Просто и аз съм добър и виждам какво се случва също като теб... Трябва да станем гадни и ще се случват нещата. Имам и пример от приятел, който отначало се държеше гадно с неговата и всичко си беше ок , но с течение на времето си промени отношението към приятелката си стана грижовен, изненади и тн, разни щуротии които жените твърдят, че искат т. е омекна и какво стана вече не е интересен и се разделиха. Странна е психиката на жената и за жалост никой още не ги е разбрал... Затова решението ни е от добри да станем не чак толкова добри да режем, да не се съгласяваме с тях, да не показваме емоциите си.... Давам думата на дамите да изкажат и своето мнение - защо се случват така нещата.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1f716022f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Парцалите обичат да се държат с тях, като с парцали. Свестните жени, които наистина са малко, обичат нормалните мъже. Това между другото не е лошо, защото много лесно можеш да прецениш коя става и коя не. Дръж се на положение и да не ти пука особено, жените ще дойдат, не се тревожи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bd132371a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз се чудя братле :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4ebce21451
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж сега... не съм сигурна, че знаеш точното значение на думата "мазохизъм". Това първо и второ - не ВСИЧКИ жени се хващат с кретени и насилници. В крайна сметка жената се влюбва и обвързва емоционално още от самото начало на връзката, когато мъжът не си е показал рогата, така да се каже... Но, донякъде си прав. Има такива феномени от моя пол, които търпят стоически всичко. Това е техният избор, няма как да го разберем. А ти продължавай да си себе си, все някой, някога ще го оцени...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 317b0ac57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си прав. Жени, които си падат по идиоти са идиотки. Разни хора, разни идеали. Да слагаш всички жени под общ знаменател е неправилно. Аз се държа с всеки така, както той се държи с мен и никога не вървя по гъза на някой, който се държи зле с мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e138ac7bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Моят въпрос е защо мъжете се държат с ВСИЧКИ! жени като с парцали? ! Защо смятате, че ВСИЧКИ! жени са мазохистки(както ВИЕ твърдите)? ! Защо ВИНАГИ смятате, че всички проблеми идват от жената? ! Това, че не попадате на нормална жена, не значи, че такива няма... Всички станахме едни мрънкала!!! Ясно е на жените виновни ще са мъжете, а на мъжете- жените... Всички станахме ограничени и не сме в състояние да намерим и създадем нещо истинско, защото сме... ограничени, обременени от сивото ежедневие, нямаме време за истинския живот или само друсаме дупета в ритъма на гнусната чалга, ходим на работа с цел да оживеем чисто физически или за да преследваме кариера и забравяме за какво живеем, т. е. забравяме да живеем. Традиции, вечеря с всички членове на семейството, смяха от сърце, спокойните вечери, музиката, любовта, мечтите и БУММ! всичко свърши...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a51f5a0c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Значи, това се нарича страст сред по ниските слоеве на обществото. След време, ако не им върви в секса ще им останат само проблемите и скандалите.
Но не са всички жени такива. Аз бягам далече от простаци и грубяни и такъв мъж може само да ме отблъсне. Истински може да ме впечатли само образован интелигентен и галантен кавалер, с който бих имала перспекива д създам здраво семейство, ако ли нямам перспектива не си губя времето. Умните жени гледат у мъжете добър баща и съпруг, първичните гледат първичния секс и грубянските взаимоотношения, които смятат замъжкарски.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22d32e3e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11, има такива феномени от твоя пол казваш. Но всеки като познава поне по два такива жени, то вече не говорим за просто че ги има, ами че те са доста голяма бройка. То ако беше само че "ги има тук там" аз нямаше даже да пускам темата. Но май стигам до извода, че на вас(жените) нещо не ви се живее сопкойно. Поне като се карате с мъжете си има някъв екшън и динамика в живота ви и това явно ви кефи знам ли. А може би и както номер 7 казва, че кретените си раздават парите и ви черпят цигарки и прочие (кой ти ги дава нали).

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c543612af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мога да ти кажа моите наблюдения. Жените като цяло обичат уверените, решителни и дори нахакани мъже. Според мен, част от причината е, че като цяло, жените са колебливи и нерешителни. Те търсят тези качества в противоположния пол. Лошото за тях е, че някои от тези мъже са истински боклуци.

Друга причина поради която ги харесват и остават с тях е както коментар 5 ти казва. Мислят си, че няма да се хванат с друг или просто имат много слаб характер и воля.

А и все пак, не забравяй, че и жените на тези мъже много пъти не са стока. И те притежават много негативни качества.

Моят съвет е да бъдеш по-уверен, решителен и да не ти пука. По-интелигентните хора се засягат от отказ и често премислят нещата много, което води и до притеснения в отношението с жените. Просто бъди решителен, уверен, а ако някоя не ти върже, майната и, не го мисли!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d8a0526283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Личи си от Луната, че пускайки такава тема се самоуспокояваш, че си сам, защото си бил... добър! Сори, не са ти виновни жените за самотата- ти си си виновен. НИКОЯ жена не харесва мрънкала, така че ако продължаваш в същия дух, ще си останеш сам. И по-добре!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2ecda53d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Мда и аз винаги съм се чудела, защо има жени дето търпят тормоз-физически и психически. Кажи ми като разбереш, да си поделим нобеловата награда за откритие.

Сега сериозно. Жени, които си знаят цената и имат уважение към себе си и самочувствие, никога няма да търпят подобни прояви. Такива жени са на принципа-по добре сама, отколкото зле придружена. Умна и уверена в себе си жена, никога няма да търпи някой да се гаври с нея.
Обратното, жени които са с ниско самочувствие и ги е страх да останат сами, ще търпят тормоз. Всички сме чували "ама няма къде да отида". Търпят да бъдат мачкани, защото са им изкривени предствавите за любов. Доказано е, че деца расли в среда със семейно насилие, стават или насилници ако са мъже, или попадат на такива ако са жени. И се получава един омагьосан кръг.
Дано да съм успяла да ти отговоря.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 614b02a071
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Май наистина повечето са такива.. о. О И аз мнооооого пъти съм се питала как е възможно да си с човек, който те наранява психически и физически?

Някой по-горе спомена "изгода".. Може и да има такива, но, повярвай ми, в моето обркъжение няма нищо общо с изгодата. Имам съученичка, която ми плачеше през ден, че гаджето й отново я е било и се е гаврило с нея по някакъв начин сексуално, но ТЕ НА - още е с него.. 3 години май станаха.. Може и да са повече.. Нямам обяснение, авторе.. НЯМАМ!

До жената си е - силният индивид като види по някакъв начин слабостта на другия и пробва веднъж-два пъти границите на търпимостта му.. вижда, че насилието му е позволено и ненаказано.. и става навик.

Попринцип оправдавам жените, когато са били жертва на насилие, НО - как да оправдая жена, която бяга и ПОСЛЕ се връща при мъжа си - същия, от който е избягала заради тормоз.. (Като съученичката ми - късат на всеки две седмици и после пак "олеле-мале") Не знам, не знам.. понякога и ние самите си го търсим.

Конкретно към въпроса в заглавието - НЕ всички жени са такива, запомни го. Не слагай всички представители на нежния пол под общ знаменател - това са колко? - 3-4 милярда души? Това е все едно да кажа аз "Всички мъже са боклуци и пияници! " :) А не е като да не съм се нагледала на такива... :)

Човек ще бъде толкова тъпкан, доколкото сам позволи!

Princess of Persia, 18

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4533d336e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   До номер 7:Благодаря много. Ти си обобщил, че дори едно момиче да казва, че не се интересува от материална изгода, тя лъже. Страшен анализ, няма що. Обиждаш много момичета и жени, които не са такива, това че в живота си си срещал разни кифли, които мислят само за прически не означава, че тези които не познаваш са такива. И какво сега, и мен ли ще наречеш материалистка само защото съм от женски пол? Мислиш, че аз не харесвам любовта и романтиката и че бих се продала за цигарки и кафе, както ти каза? Мразя гнусните цигари колкото и грубияните, никога не бих си накърнила достойнството заради такива идиоти. Така че ако обичаш не слагай всички под общ знаменател. Абе не ви знам с какви хора общувате, че да си правите такива изводи, честно!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1b14e02082
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   От 7 до 21 - Ти си знаеш. Нищо няма да кажа, защото не правя изводи за непознати!
На какви кифли съм попадал? Те са много и навсякъде, за това всичките ми познати и приятели станаха потърпевши от кифли. Като хвърлиш 100 риби в океан пълен с акули, върви ги търси.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b6e7cc56a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Да си кажа и аз моето мнение, като жена. Заровили сте мерканитлната тема макар автора да има предвид не само богати мъже.
Авторе
Защо жените сте мазохистки? Защото биячите /лошите мъже/ после се умилкват и извиняват с часове, цветя, бонбони, ласкави думи, обещания за вечна любов. А невинният мъж това никога не го прави наведнъж, дори само осем месеца след началото на връзката с мъка може да изтръгнеш от устата му едно обичам те. Жените са зависими от слуха си поемат тези думи като наркотик и биха предпочели и утре пак да е така макар, че довечера ще бъдат обиждани.
Също има си причина, зощо жената си тръгва след пет минутен разговор с теб и причината е в теб.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22d32e3e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   И само заради едните бонбонки и извинения търпите лошо отношение? АХАХАХАХАХХА. Ама вие наистина сте адски тъпи същества :Х Първо като се хванете с "добрия" то се подразбира, че ви обича, защото ще прави всичко за връзката ви. Пък и от къде сте толкова сигурни, че няма да ви купува цветя или бонбонки или да ви говори хубави думи от време на време?
И нали се говорило, че ви омръзват милите жестове? Безинтересно ви е като ви говорят колко сте прекрасни, защото сте го чували милион пъти от милион момчета? Има много случай където жената си тръгват, защото момчето прави всичко за нея и се старае и старае.
Тва жените вие нямате разбиране честно...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1e629e760b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Всъщност авторе не си прав. Жените не са мазохистки, по-скоро мъжете са такива.
Примери бол кой от кой по еднакъв с другия.
Тя си правела каквото иска, а човека до нея се пита защо така става. Или тя седи и се чуди какво става, а той е краен в действията си.
И аз минах по този път, влюбих се силно, тя беше уникална красавица, но за съжаление много разглезена. Отначало държах юздите, тя сама си знаеше че ако се направи на интересна номера и няма да мине и ще я разкарам, за това беше кротичка и тихичка. Е да, но по едно време реших да сваля гарда, реших че не е нужно да съм краен и трябва да я оставя да прави каквото си иска. Точно тогава тя започна бавно и славно да ми се катери по главата, докато един ден не ми каза че и било омръзнало всичко това. След време разбира се ме потърси, даже каза че не знаела защо се държи така, но на кой му пука? :) Вече нищо не беше същото, а аз отдавнааа вече имах съвсем други приоритети.
За това ти казвам, че един мъж не трябва да бие и да псува, но със сигурност трябва да определи една граница, която жената не трябва да прекрачва, мине ли я, няма спиране, или има, но твърде късно и незвъзвратно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7cfe2e2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Мазохистки сме, защото ни е заложено в природата и психиката.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8020c573c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   pfu, pfu, pfu
как да опитам да обясня? !
болката (емоционалната такава) е вид поглъщане на жизнена енергия. Наранявайки някого ние:
1. Ставаме зависими от това да черпим енергия
2. Превръщаме и него в зависим да отдава енергия

Подобни връзки, колкото и дълги да са, са предварително обречени на провал. Провал не винаги е раздяла - човека (насилника също в това число) се смачква, става непълноценен.

Болката има голяма степен на пристрастяване.
Следват: страха от самота и страха от това какво щ каже социума.

Една жена на 37 години, с две деца, едното ученик, другото на 3 години, с родители, живеещи на село по презумция ще търпи побой от съпруга си но няма да вземе решение за развод, защото я е страх, не знае как ще се оправи сама и търпи.
Аз го наричам овчедушие, но хората са различни.

"Лошите" момчета имат една подчертана самоувереност, която привлича жените (но тук въобще не говорим за емоционален насилник) Увереността, прави от мъжа - мъжкар.... следва сексуално привличане.

Дано пообясних добре :)

Имам приятел от "добрите", страхотен е и се чувствам добре с него, но ми шарят очите по "лошите" - чисто сексуално приличане. Дали ще посегна, обаче си зависи от това колко уважавам човека до себе си. А з го уважавам безкрайно именно заради добрината му.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5dcace4e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Всяка една жена за мен е мазохиста. Все пак те трябва да търпят на болка всеки месец в продължение на седмица. Сега това, че има жени, на които им харесва да се държат с тях като боклук тва е друго. Има сякви. Но има случай, в който той крие какво е в действителност. Не е толкова лесно да напуснеш някой, който те бие. Защото този човек ще направи така, че ти да си зависим от него. И тук говоря най-вече за пари и покрив над главата. Може просто да попадаш само на такива жени. Или да ги съдиш без да знаеш те за какво си мислят и какво е да си в техните обувки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker