Много го харесвам!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много го харесвам!!!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2191 пъти
Здравейте, много ама много харесвам едно момче от нашия клас. Не съм сигурна, но мисля, че и той ме харесва. Да знаете, че съм страшно срамежлива и наистина всички ми казват, че съм някак по-различна от другите и мисля, че е вярно. Всички в нашия клас ме тормозят без трима души-две приятелки и това момче, което харесвам. Да ви кажа честно аз не съм добра в общуването на живо лице в лице. Винаги ми е било пречка за това си имам само две приятелки. Казвам ви го, за да сте внимателни в коментарите. Момчето, което харесвам постоянно го забелязвам, че ме гледа. Веднъж като бяхме в един музей само двамата бяхме към една посока и го видях, че се обръщаше на почти всяка крачка към мен и ме поглеждаше. В часовете много се гледаме, но до сега изобщо не сме си говорели, ама изобщо. Прекалено съм стресирана от една случка (не ми се говори за нея) във втори клас и от тогава не мога да общувам нормално с хората около мен. Искам, много искам да разбера как да му кажа, че го харесвам. Моля ви да ми помогнете как да не съм толкова стеснителна и откъсана от другите, за да кажа какво изпитвам към това момче! Моля ви за помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: de5c480097
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти разкажа нещо. Бях като теб, същата ситуация и двамата се харесвахме и така през всичките години от срам нищо не стана между нас. Сега след 10год. се дразня и не мога да си простя, че нищо не направих. За това, ако не искаш да съжаляваш - действай!
Опознай го, виж какви интереси има и пробвай да го отпуснеш с разговори по някоя тема. Да се сближите и тогава нещата ще се задълбочат.
Успех! :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 80df3d5e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По същия начин заради една такава случка и аз спрях да общувам и ме е срам. Казах на едно момиче колко много я харесвам, тя каза на приятелката си, която е клюкарка и после целия клас ме базикаше се едно съм извършил грях като харесвам най-нормално момиче. От тогава ми стана нещо като травма и сега всичките ми приятели си имат момичета и ме питат защо само аз съм сам като глупак и честно да ти кажа не знам какво да отговоря. Не знам ти дали си се чувствала така. А по темата можеш пак като сте сами да му го кажеш без да увърташ, защото колкото повече увърташ, толкова повече време ще ти отнеме и ще се притесняваш. Успех и дано съм ти помогнал с нещо от написаното.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 470b5ea662
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом те тормозят, това означава, че класът си е изградил лошо мнение за теб, и без да ти пука, утре отиди при момчето и му кажи, че го харесваш. КАКВОТО СТАНЕ. НАКЪДЕ ПО ЗЛЕ НЯМА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2e5d3ee6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така аз не мисля, че има някой правилен коментар до момента. (хора момичето споделя, че и е трудно да осъществи контакт лице в лице с когото и да било, а вие и казвате да го направи директно с човека когото харесва не мисля, че е възможно ) Ето моят съвет : ако искаш напиши си номера на едно листче и просто го подхвърли в подходящото време примерно след края на часа, или скайпа което ти е по-лесно. Аз така правех само, че при мен беше по-сложно защото аз го правех не от срам, а за да не ме види момчето на което съм го подхвърлила в предишното междучасие ( хихи ). Другият вариант е да разбереш номера му по някакъв начин и да му пишеш смс и по някакъв начин да завържеш контакт, но директно да му напишеш харесвам те или нещо такова... тръгни по-спокойно и най-важното бъди уверена той трябва да те възприема на сериозно още в началото не да убива време с теб. Мъжете не си падат по свити момичета. Мисля, че това е добър повод да спреш да се самосъжаляваш и да си аутсайдера в класа :Р
Дано съм била полезна стискам палци и да пишеш какво е станало :)
Габи 19 години

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d83a64d8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преживей това, което е станало във 2 клас.
Другото ще стане от само себе си, защото ти ще бъдеш различна - вече ще можеш да общуваш и ще бъдеш спокойна.
Ако желаеш, ще се радвам да споделиш както те измъчва толкова години. Току виж сме ти помогнали :)

Фортуна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker