Нуждая се от смелост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нуждая се от смелост
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2033 пъти
Здравейте. Момиче на 16 години съм, с леко наднормено тегло, но е наследено по бащин път. Та проблема ми е, че ми липсва смелост. От малка все се намира кой да ме упреква, да ми се подиграва, да ми търси кусурите всеки ден на всяка моя крачка! Не объщах много внимание. Но напоследък, така наречените "кифли", тъй като са по-красиви от мен и прилагат психическо насилие в/у мен всеки ден.

Търпях достатъчно, искам отново да започна тренировки, но съм от притеснителните хора и като отида и ще има все за какво да се притеснявам. Търпях и тези момичета достатъчно, но не съм устата като тях, не мога да изкажа дори и мнението си! Нуждая се от самоувереност, повече самочувствие и смелост! Но не знам как да ги постигна! Преди не бях такава, каквато съм сега.. Бях по-нахакана, но сега не знам какво ми става, нямам смелост дори да им кажа какво мисля.. Не че ме е страх просто изключвам на момента! Моля Ви посъветвайте ме какво да правя, как да се надъхам и да им кажа НЕ, НЯМА ДА ТЪРПЯ ПОВЕЧЕ! Нуждая се от хора, които да ме посъветват! Благодаря Ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: da200b2bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че ти е нужна смелост. На къде без нея... иначе би било невъзможно да победиш в която и да е битка.
Така или иначе всички ни е страх от нещо, всички имаме някакви странни реакция, някакъв необясним срам от нещо нормално, това е част от живота.
Работата е такава, че ти вече си се осъзнала и искаш да се промениш... Щом го искаш би било редно да преодолееш притесненията си и да опиташ.

Във фитнеса една голяма час от хората са били като теб- неуверени в тялото си. Доста са били с наднормено тегло и какви ли не здравословни проблеми. Не мисля, че един нормален и зрял човек би се подигравал на момиче, което иска да тренира и да свали някое друго кило. А кифлите са си кифли, няма начин да забележат, че някой се притеснява от нещо във външността си, и да не започнат да го ебават нонстоп. В крайна сметка ако не се опиташ и не преодолееш тези мисли няма никакъв начин да се справиш.
В крайна сметка ти вече си взела решението да не търпиш повече, време е да влезе в действие, така че се стегни и го направи, няма да бъде лесно, но ще си струва.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d6691a6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи им, че не ти се занимава с глупачки и те ще млъкнат! Не стой, като послушно пале и им се опълчи. Ако се изправиш, те ще клекнат. Давай смело.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 38d2abdfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ако ти бях майка, щях да те обичам много, и щях да ти помогна.. Пий чайчета, вода, след храните много, и не се притеснявай, поискай майка ти да купи тренажор у вас и ще тренира цялото семейство. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a7d0091631
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   :) не ти е нужна смелост, а спокойствие.
На 16 си.. сега е времето, в което разбираме какви сме, кое е ценното в нас... ти си уникална - не го забравяй!
Нека сипят обиди.. единствения начин да ги победиш да им докажеш, че техните обиди не могат да стигнат до теб, че не ги приемаш.

Ще ти разкажа една приказка. Един мъдрец бил много спокоен и винаги усмихнат. негов ученик се заклел, че ще го накара да излезе извън контрол и да му отвърне. Цял час ученика обиждал и издевателствал психически над учителя си. А мъдреца мълчал и слушал. Накрая ученика се изморил и си тръгнал унизен. Останалите наобиколили учителя си:
- Вярно учиш ни на смирение, но как успя да не отвърнеш.
А мъдрецът отговорил:
- Когато някой ви носи подарък и вие не го приемете - за кого остава подаръка? Същото е и с обидите - единствения начин да го победя е като не ги приема и те останат за него.

Просто се успокой, мисли за себе си и своите мечти, своите амбиции... другото ще се подреди от само себе си

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 835647881c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здрасти. Искам да ти кажа да не обрищаш внимание на така наречените кифли живота за напред ще ги бласка здраво, а отностно килограмите, тренировките и т. н можеш само и единствено да си помогнеш САМА.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e95141f727
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Просто започни да спортуваш, започни да правиш коремни преси и да тичаш. Подигравките трябва да започнеш да ги приемаш като шега и да се шегуваш и ти. Такава дума като "смелост" няма, просто трябва да спре да ти пука за всичко и да се имаш за някоя която е над тяхното ниво но в никакъв случай като кифла!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker