Незнам какво да правя с него вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Незнам какво да правя с него вече
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1752 пъти
Здравейте аз момиче на почти 18, имам връзка с момче и той е на 18. При нас нещата са много сложни мисля, че не се обичаме или незнам дали това представлява любовта.

Ние сме прекалено различни, отношенията ни са като все едно водим война, от 2 години сме заедно свикнали сме един с друг затова не ни е лесно да загърбим всичко. Винаги съм си тръгвала след някоя убида или посягане от негова страна, и винаги се връщам. Незнам защо, винаги съм готова да простя. Аз съм голям инат, той също. Неможем да говорим нормално учим в различни градове и се виждаме ваканцийте, събота и неделя по телефона той винаги се бори за надмощие когато не е нещо както трябва или му противореча ставам ''тъпа'', ''нахална'' и какво ли още не. Има проблем и с алкохола на събиранията ни той става агресивен, особедно към мен имаше случей в който цялата бях в рани, синини и кръв. Не го искам, не искам да съм с него но и не мога да го видя с друга. В началото на връзката ни се бях видяла с бившия ми, сегашния ми приятел беше разбрал и допреди 3 месеца ми го връщаше като се занимаваше с други. Казва, че вече не се занимава с др, но му нямам доверие. Аз нищо не съм правила съвеста ми е чиста, той не спираше да ме лъже не се занимавал с никой и така нататък. Разпитвах момичетата и те си признаваха. уж всичко било флирт. не може цял живот да му прощавам а той да ми връща неща от преди година и нещо. Знам че трябва да го оставя съсипвам и себе си така, той е безразличен към мен, а аз само се измъчвам съсипах си здравето и психиката заради него. Не вижда ли какво ми причинява опитвам се да говоря с него, но все не става.

Това ми е проблема не мога да го видя с друга, просто не мога. На мен всеки друг ми е безразличен само за него мисля и ме боли че и при него не е така.

Казах неговите лоши черти ето ги и мойте инат съм, не мога да забравям обичм да ми се обръща внимание и когато не го получа го търся, захващам се за най-малкото което ми се струва съмнително.
Ще се радвам да чуя ващите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: ed6a96978e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Сестро ти си кучка, знам кво ти е махни се от тоя ако останеш ще стане по-лошо ще те бие а ти ще стоиш?? :х, много си зле махни се заеби го да умира тама ич да не ти пука, ако останеш при него живота ти ще одите по-дяволите :))

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 046d1127d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не си много малка, имаш акъл в главата си ама защо не го използваш... Синини... кръв...? ! - ок станало е веднъж, ама как го преодоля? Казваш, че не искаш да си с него-ами оставяш го... Не искаш да го виждаш с друга- извинявай ама аз лично не познавам жени, които искат... Е заради ей такива като тебе е лепнат етикета на жената, че все по "лошите момчета" си пада.... Мога само да ти кажа да слезеш на земята, да си помислиш по-добре и тогава прецени дали искаш да си с този... Ама то и аз колко съм на земята, че да давам съвети...


П. П. все пак късмет

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c814c5a60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   От авторката: Знам трябва да го преодолея някак, опитах бяхме се разделили лятото за около месец не можех да спя да ям. А той първо беше на лагер тъй като тренира след това се занимаваше с други и това всичкото на показ само и само да ми е гадно. Някои от приятелите му ми казаха не се занимавай не си струва. Но веднъж не издържах звъннах му и той ми заяви, че вече ме е преодолял и че не ме обича аз му затворих и той започна да ме търси. Така започнахме наново. Не мога да забравя, ако ме обичаше нямаше да се занимава с други. Най -мн се ядосвам, че той правеше каквото си иска, а мен ако ме види да говоря с някого момчето ще е заплашено и нз още какво. Яд ме е, че повечето имат страх от него мен не ме е страх, в яда си и двамата сме готови на мн. Когато се осмели да ми посегне бяхме в тях не ми пукаше, че ще ме удари знаех че е пил бях мн ядосана имаше нож до мен дадох му го и му казах ''хайде да те видим до каде можеш да стигнеш'' еее не беше толкова пиян явно за да направи нещо. На другия ден се направи, че нищо не помни така му беше удобно. Имам чувството, че съм се примирила и още дълго няма да го търпя веднъж бях лъгана няма да изживея всичко отново вече не му вярвам за нищо, но ме разберете точно на Нова година правим 2 год. купила съм му подаръци и искам да мине това. Благодаря ви за мненията.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6287668aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам въпрос- Обичате ли се? Най-вече ти обичаш ли го? Или просто си мислиш, че го обичаш, а всъщност не си влюбена в него, а в спомените и преживяванията с него? Отговори си на тези въпроси и послушай сърцето си-то ще ти каже какво да правиш :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8f9816aa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти го обичаш колкото и до отричаш след като те боли, но за съжаление той теб не. Този тип момчета по принцип не могат да обичат. Ти си му за забавление, най-вече емоционално. Не те зарязва защото в момента си няма друга играчка. Колкото по навреме го разкараш толкова по рано ще приключи болката ти. Времето лекува но след време. Ще го преживееш. Не си заслужава да се съсипваш заради него. После ще си намериш подходящо момче и кошмарът ще свърши. Моля те послушай ме. Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cfe94093cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Мн ме боли всики ден плача, всеки ден се караме и дори да ме усети, че плача ми казва ''няма да минат тези циркове ''а мен ме боли всеки ден се караме днес бях мърша, долна, смешна. Накрая ми каза, че аз съм била виновна да съм се приберяла и да съм си помислила за да съм разберяла, че виновната съм аз и щял да чака извинение. Да чака няма да го получи казвами, че ме обича но нямало да ме търпи щял да ме остави скоро. Не го интересували проблемите ми да не съм си го изкарвала на него, а проблема ми е само той. Каза че знаел, че след като ме остави съм щяла да стана долна щяла съм да стана к***а. Обичам го но той ме унищожава. Аз която винаги съм била упора за приятелките си, която бях най-силната и винаги им давах съвети сега съм на дъното. Но какво мога да очаквам баща му му казва''хайде кога ще ми минеш бройките'', как можел да бъде толкова време с една.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker