Музиката, която слушаме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Музиката, която слушаме
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 5211 пъти
Аз съм на 18 и слушам рок, хеви, траш и дет метъл; обичам моторите, обичам да съм омазан с масло постоянно, обичам да се мъкна по събори; ходя със кожени яке и обувки, стари дънки метъл тениска, гривни от събори и верига, висяща от дънките ми. Водя абсолютно рокерски начин на живот- пия, пуша, нон-стоп музика звучи в ушите ми и мине ли мотор покрай мен сърцето ми започва да бие в синхрон с буталата.

Мразя чалгата, случвало се е да ме заболи главата от 1-2 чалгии. И общо взето това е начинът ми на живот, но не мога да разбера защо другите хора не могат да ме приемат като напълно нормален човек? Доста често се случва докато ходя по улицата хората да ме зяпат сякаш съм убил човек. Веднъж си ходя с едно маце по улицата (случи се през нощта) и някакви хора както вървяха срещу нас спряха и отидоха на другия тротоар, но без да има някакъв друг повод освен мен. Естествено съм ходил и на поп-фолк дискотеки, облечен като другите хора, танцуващ като тях и бях приет от всички и навсякъде. Излизам пред дискотеката и казвам: някой има ли цигара? Веднага ми бяха подадени 2-3 ръце държащи кутия цигари. Не мисля че ако бях облечен по моя начин някой щеше да ми даде цигара. Не мога да разбера защо всички гледат с погнуса на тази музика. Миналата година чух израза: "Ба бягай уе все едно две резачки да бръмчат и две кучета да лаят" Да разбирам че дет, хеви и траш метълът не са за всекиго, но рок баладите са слушани от чалгаджиите. Това че нося тениска на Iron Maiden не значи че не слушам баладите на Mеталика, Пърпъл, Скорпиънс, Аксел Руди Пел, Аеросмит, Уайтснейк и други. А Вие как бихте коментирали? Каква музика слушате и зависи ли животът ви по някакъв начин от нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: c399aaf07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   за мен музиката е нещо прекрасно. някои песни ми помагат да се развеселя, други ме натъжават, а трети ми напомнят за нещо или някой. на мнение съм, че във всеки стил може да бъде намерена поне една хубава песен. слушам всякаква музика, но преди време слушах основно рок песни. това не ми повлия по никакъв начин. не станах наркоманка, пияница или каквото и да е, с което заклеймяват метълистите. същевременно моята най-добра приятелка си пада доста по чалгата. признавам, че и на мен ми харесват определени песни, но тя слуша доста повече от мен. но никога не съм я виждала с прекалено къса пола, с дълбоко деколкоте, с един тон грим и т. н. освен това си има сериозна връзка от много време. съответно не е леко момиче, както заклеймяват момичетата, които с падат по чалгата. музиката не определя това какъв човек си. но явно има доста хора, чиито предразсъдъци им пречат да вникнат в душата на човека. когато се запознавам с нов човек, аз не се интересувам от етническата му принадлежност, от вероизповеданието му, от интересите му. ако те познавах, нямаше да ме интересува как ходиш облечен, какво слушаш и как се забавляваш. щеше да ме интересува какъв човек си, дали си свестен с една дума. моят съвет е да бъдеш такъв, какъвто си. не живей за другите, а за себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4a09b9eca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората мразят различните - просто се плашат от тях. А и рок, метъл, траш-музиката не са от най-хрисимите и неагресивни стилове...

Иначе си железен, само можеш да не се вживяваш толкова в ролята си на рокер/метъл/трашар. И аз съм такъв по душа (поне бях), но никога не ми е проличало в живота, освен че бях пуснал дълга коса на младини. За сметка на това се научих да "стържа" на китара :) Иначе синджирите, кожите и другите аксесоари не ме впечатляват и кефят.

Чалга? Му-ха-ха-ха! Това е за примати, безгръбначни червеи и низши организми, на които животът им се свежда само до първа и най-много втора чакра (секс, пиене и плюскане).

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2ec7a55f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм момиче на 15 години и искам да ти кажа, че слушам същата музика като теб. Минала съм през всичко, буквално всичко. И чалга, и поп, каквото се сетиш, но сега слушам метъл, рок и т. н. Откакто прослушах тази музика се промених и стила ми и вкуса ми се промениха, но не смятам че е към по-лошо. Иначе за другия ти въпрос. Виж сега-не трябва да ти пука какво мислят хората за теб. Ти си различен! Радвай се от този факт и бъди горд с него, без да се притесняваш :) По-добре да си себе си, отколкото един от многото клонинги, разхождащи се на улицата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 39898da321
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам защо, но по някакъв начин написаното ми говори само едно - "позьор".
Слушай си музиката без да ти пука от никого. Метъла е хубава музика! По принцип това да бъдеш метъл не е да обличаш с кожени якета и да носиш тениски на която и да било група. Ако ти харесва стила си го носи, не съм казала нищо лошо за това, аз също се обличах по този начин. Сега просто си слушам музиката и не ми пука дали съм с или без метъл тениска.
Ако всички хора смятат като теб, цитирам: "Водя абсолютно рокерски начин на живот- пия, пуша" то не се учудбай, че не те приемат останалите хора.
Ж16
Весели празници

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0b3a897d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се впечатлявай, аз съм жена и слушам малко по-"леки" стилов метъл, общувам с хора като теб доста и са ми много по-интересни от останалите. Макар че на вид съм обикновено момиче и не ми личи какво слушам, въобще нямам желание да се сближавам с хора, които не са ми близки по душевност. Това си е твоят избор. Който има предразсъдъци към теб въобще не заслужава да е покрай теб. Просто не се впечатлявай и бъди себе си :)
Ж 25

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e0c1597ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен всяко изпадане в крайности и вживяване е еднакво отблъскащо, така че в случая колкото са противни глупавите чалгари, толкова неприятни са и омазаните рокери с дълги косища, синджири и тем подобни... Не е задължително да ти личи от 10 километра каква музика слушаш!!! Поне не и ако си достатъчно интелигентен!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 85f61c7d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората по принцип се плашат от различното, но в БГ са тотално задръстени и тесногръди. Не ги ебавай много, това е.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 35c11ce6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Мога да ти кажа, че и ти си си виновен до някаква степен. Поне така, както си го описал си малко или много позиор. Може грешката да е моя, и наистина да си такъв, но като цяло има твърде много позиори, и твърде малко хора, които харесват музиката заради самата нея. И аз слушам подобни неща и знам колко е СБЪРКАНО обществото. Но ако ме погледнеш (повярвай ми) никога няма да познаеш това. :)

След като показваш толкова много какъв си, какво слушаш (в това няма нищо лошо) трябва да си наясно, че хората не го приемат нормално. Да, чалгата е гадно нещо, също и тъпите ограничени хора, които приемат различното за грешно. Просто не ги отразявай изобщо. Това е.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 0940d27723
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Честно казано познавам доста метали и тия които ги познавам ги приемам напълно нормално, но тия които не познавам не. Изглеждат някак нехигиенични. "стари дънки"... еми носи нови дънки различни по цвят и ги сменяй от време на време. Носи различни якета и тениски и т. н. Аз лично металистите ги свързвам с това че са мръсни и неподдържани. Носи си се както искаш но не изглеждай като изпаднал клошар, може би тогава ще си много по добре приет. Пак ти казвам познавам метали които са много чисти спретнати парфюмирани добре сложени и тях си ги знам че са ок. Но тия дето мязат на долни, гадни, мръсни, дишашти лепило наркомани е тях не ги приемам. Не мога да разбера културата да приличаш на пропаднал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d47edac925
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Истината е, че ако не слушаш чалга в България не си нормален и аз я мразя ненавиждам я тая простотия бясна съм че почти всички я слушат мразя клиповете които са живо порно мразя тъпия текст мразя че всичко в клиповете се краде от други изпълнители на по високо ниво

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ba9ddf8855
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защо ли имам чувството, че тази тема, е написана с цел подигравка? ;д

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6f4c03901c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, Авторе! Аз съм момиче на 15 и съм в подобна ситуация. Аз обаче слушам пост-хардкор (групи от рода на Asking Alexandria, Motionless in White, Blessthefall и много др. ) Моя проблем е че не само чалгарите ме гледат странно и дори ми се подиграват, а и хората като теб, които слушат рок и хеви метъл, също ми се подиграват. Защото пост-хардкора бил бледо копие на метъл групите, били гейове и позьори, които само си мислят че правят музика. Аз също слушам по старите групи, като Металика, Скорпионс, Блек Сабат, Аеросмит, дори много обичам Мерилин Менсън, но любими са ми психоделичните групи като Пинк Флойд. Но щом кажа на някой друг метъл, че най-вече слушам пост-хардкор и се почва...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 63bc3d9700
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пич, ако историята ти не е написана с цел някаква подигравка искам само да ти кажа изобщо да не се интересуваш какво говорят за теб. Аз не се обличам като теб, а и дори ходя супер официално понякога сака, ризи обувки и т. н. , но слушам такава музика, че биха ме заклеймили, че съм пълен метъл извратеняк.. слушам наистина много тежка музика и изобщо не ми дреме кой какво мисли... така че живей си живота и без това лети супер бързо..

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2eb47c75b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Колкото искаш хейтъри. Чалгата я слушат много голям кръг хора, а рокът - за някои е просто скучен, безинтересен. За тях интересната музика е чалгата и сродните й. Просто хората са различни, но постъпват глупаво, мислейки, че ако не слушаш чалга си скучен и ако слушаш рок си някав тъп...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 03faef621a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ем тъпо е, че хората винаги съдят по външния вид..
Аз съм почти на 14 г и слушам : рап любимия ми рапър е Eminem също така хард рок, и рок и метъла ми харесва и не виждам нищо лошо в това.. И мразя чалга просто не знам, ако си облечен като Азис то тогава к'во по добре ще се държат. Предпочитам да не слушам музика отколкото да слушам чалга.. Само глупости и няма вложен смисъл :)
Момиче :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e2d674fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ами да "живота ти зависи от музиката". Не бих го казала точно така да съгласна съм, че малко или много влияе по някакъв начин, но чак пък на живота.

Според мен музиката влияе на държанието ти към околните и на мисленето ти, на представата ти също. Например, ако чалгаджииец ще си и малоумен, ако си метал ще си сатанист и така - това е като закон.

Аз не съм се опитвала никога да подражавам на определен стил и не мога да си обясня защо другите го правят. Ама обичам да се гавря с забутаните стилове (рок, метал и чалга).

Всъщност трябва да ти покажа какви глупости пишат гаджето ми и един негов приятел в часовете за метала, рока и чалгата пръснахме се от смях с приятелката ми докато четяхме. Имат талант, ама им трябва стимул за да пишат. Много момичета искат да имат таланта им, ама не става просто какъвто Бог те даде такъв ще си.


Иначе аз слушам главно: гръцко, сръбско, балади, диско и може би малко рап по някога, ама зависи. Харесвам и църковната музика, но не я слушам ежедневно. Просто ми помага да се успокоя и започвам да мисля различно, опера слушах преди, когато бях по-свита, скромна сега не толкова.

Ще дам по един пример от стиловете, който съм изброила с песни.

1. Гръцко - http://www. vbox7. com/play:fc7269e3 Песента се казва "Тази Звезда"
2. Сръбско - http://www. vbox7. com/play:d3369789 Песента се казва "Записано е във времето"
3. Балада - http://www. vbox7. com/play:0c578151 Песента се казва "Слънце мое"
4. Диско - http://www. vbox7. com/play:f26add433f Песента е английска и се казва " Laugh Till You Cry "
5. Рап - http://www. vbox7. com/play:m6c0662c27 Песента се казва "Повече" на Ангел и Моисей. Любимата песен на гаджето ми, а вече и моята ?.

А колкото до стиловете, който не харесвам, ами вече ги изброих главно са чалга и метал.



Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dd55e3f3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Бъдете себе си, слушайте каквото ви е на душата и сърцето музиката според мен не е за да категоризираш някого съдиш или виниш а за да те зареди отпусне, научи а дори и помогне в определен момент. Лично аз чувствам неудобство от хора които на сляпо подражават било то на попфолк, метал като теб маниери облекло мислене, но определено никога не бих те критикувал затова според мен трябва да сме отворени към новото и различното на фона на мизерията и тези трудни времена всеки намира утеха в нещо. Аз лично в музика наука и изкуство!
Miliard.Miles.Away23

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f80e575141
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   А Йоанке какво ти е от една седмица не идваш на даскало...
И В фацето те няма на линия....

Иначе и аз така слушам предимно гръцко по-малко сръбско... Също мраза метала ама много... Чалгата безспорно не я слушам, ами общо взето това е....



Падналото ангелче :*

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5b8038a174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Слушам почти всичко без чалга. Органически не я понасям тая музика!!! И понеже слушам какво ли не от Би Джийс и Елвис до Бочели няма как това да се отрази на стила ми. Просто всичко си зависи от настроението ми. Ако съм в настроение ще слушам рок анд рол, ако съм в друго ще слушам балади или Павароти. Та общо взето не съм имала проблеми с музиката, която слушам, само като бях малка майка ми се притесняваше малко, че слушам Мадона, че нали знаеш какви нещо правеше тя през 90-те. Провокираше малко с поведението си и мама малко се тревожеше как ще повлия това на детенцето и.
А сега си имам една лична колекция в youtube и като чуя нещо, което ми харесва си го прибавям, обаче там наистина има всичко. Елвис, Бийтълс, Мадона... няколко любими български песни, като "Вчера в детската градина... " и Ха-ха на Милена, та чак до La donna e mobile и O, sole mio на Павароти.
Така, че хич не се притеснявай как те възприемат хората, слушай си каквато музика искаш и се забавлявай максимално, че веднъж се живее!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4d7a342c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз харесвам всякакъв рок, но не съм тръгнал с метъл тениски. Ти по-скоро водиш моторджийски начин на живот. Защо не отидеш в някой моторджийски клуб, ако не участваш още в такъв? Доколкото разбирам си падаш по класическите чопъри тип "West Coast Choppers" и така нататък. Събери пари за един и отиди в един клуб - "фън"-а ще е на макс!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5740f000e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз си слушам рап, депресиращи песни, поп музика, но не и чалга. Мразя чалга. Но също така не съм фена на метъла и други такива крещящи, в които от елекрическите китари и другия шум не мога да преценя, дали певеца може да пее или само крещи. И рок не обичам. И там шума ми идва в повече. Предпочитам по.... нежни мелодии (едната крайност) или пък напълно извратени рап и поп песни, в която всяка втора дума е sex, fuck, dick и т. н. :D


- едно момиче на 15

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f506bf1692
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Имам съученички, които ми се смеят, че не слушам чалга и днес нарочно започнаха да пеят някаква чалга песен.
Какво като не обичам такъв тип музика? Това си е лично мой избор какво ще слушам и какво не.
А аз слушам метъл и рок.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 421f541503
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Момиче на 15 год.
Абсолютно същото положение. Да не ти пука, живей си живота и ето ти един поздрав.
http://www.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY ^^

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bce477b238
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ми нормално да не те вазпприемат ти ако седнеш на маса с приятели HARD ROCK ли ще слушате с водка и салата замисли се

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4eaadf507a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   и аз слушам метъл-нося тениски ,суитчъри , фланели с групи -нося пентаграми , кърстове и слушам блек метъл-наскоро ще си дупча устната и ще си слагам халка на носа-имам обица но тя постоянно пада-на лявата ми ноздра е и затова ще си оставя дупката да зарастне и да ми сложат халка- мразя чалгата и чалгарите-по-ограничени същества надали има някъде - абе да не ти пука за хорското мнение-слушай си музиката и да не ти дреме!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ba232858c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Ами аз съм сийнър. Момиче съм, на 16... Слушам емо, рок, сийн... Слушам също и Jpop (няма нищо общо, но на мен ми харесва) с розова коса съм (на сини кичури) и НЕ ПОНАСЯМ ЧАЛГА... Веднъж се срещнах в едно кафене с една кифла, слушаща чалга и се оформи страшен спор.. Накрая собственикът на заведението ни изхвърли и двете.. Хич да не ти пука за мнението на другите - живей си живота!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9b9e56b984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Колкото и да е стара темата ще отговоя защо хората не харесват да си облечен като рокер. Аз харесвам рок, метъл, рап, днб, техно, транс, оркестрална, но не харесвам чалга. Чек да я мразя - не, но не я харесвам и не я слушам. Гледам да се обличам НОРМАЛНО, тоест, нормални дрехи и гледам да съм чистоплътен. Е, нося различни дрехи в различни ситуации. Излизам си "наконтено" като ходя някъде с много хора. Излизам си като селянин, ако искам да седя до блока ми с приятели, на тренировка също, но трябва да знаеш как да излезеш пред хората при различните ситуации. Ако ходиш на рок концерт логично да се облечеш по гореописания начин. Но как очакваш хората да ти се кефят като ходиш на средноформални места така, както оиписваш? Изобщо не харесвам как се обличат метълите, дълги, грозни, мазни коси, избелели тениски, стари дънки, изтъркани кубинки и учениците носят едни на вид стари, надраскани мешки. Не искам да те обидя, но си е така - като видя такъв човек на улицата се сещам за една дума - убитак. Ако това ти харесва, не знам, предполагам след време ще ти мине. Смисъл не намирам лошо ако се обличаш така като излизаш на по бира в барчето пред блока, ама да ходиш примерно до мола или някъде на обществено място така си е малко селско. Да не кажете, че имам нещо строго против метълите, ми не. И рапърчетата също са ми банални - като излязат с едни тениски тип "рокличка" и дънки, които само ако се зъвърже единия крачол може да се ползва за пренасяне на самоковски картофи. Банални са и суагерите (да, има някаква разлика между суагери и рапъри), които дефилират със суприте за 200 лв., които просто не знам има ли смисъл да се коментира колко тъпо изглеждат (просто си представете high tops супри под смъкнати дънки, ако ви изглежда яко, пораснете) и шапките, които приличат на тенджери. Просто пич, ако искаш да си "приет" от обществото просто преди да излизаш на някое оживено място е изкъпи, облечи си една тениска по твой размер едни нормални дънки, по-теснички е по-добре, защото на определени обувки широките седят като чували, НО под по-теснички разбирай малко по-прибрани, като нямам предвид прилепнали, защото вече е леко педалско и си обуйй едни нормални маратонки. Ако се подрстижеш е още по-яко.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 04d5260dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Здравей! За мен истинската и смислена музика е на Eminem и не само. Мразя музиката, която слушаш ти.. но всеки си има свой вкус и слуша, това което му харесва. :) Та, аз слушам само рап, хип хоп и от време на време dubstep. :) Ти продължавай да бъдеш себе си, и да се обличаш така както искаш!

girl 14г.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 82740ab53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Хората никога не са приемали различните, без значение дали ще са по-добри или по-лоши от тях, щом са различни, са развалена стока.

Но има една малка истина, че те се боят от различните.
Дори и обществата, където хората намират общи интереси, щом тези общества се отличават от другите, се превръщат в обект на постоянно обсъждане все едно са извънземна планета.

Например една компания от метъли ще бъдат като прокажени за чалгарите.


Хората се дразнят, че ти въпреки всичко продължаваш да бъдеш себе си, правиш всичко, което обичаш и му се наслаждаваш.

Така и трябва!

Освен това има и друго, ти казваш, че водиш абсолютно метълски начин на живот.

Е, доста често хората не възприемат това и примерно някой друг може да не пуши, да не ходи по събори, но пак си слуша метъл и пие алкохол с компанията, облича се както му падне, не само в кожени дрехи и си е свободен стил. Обаче чуе ли се, че слуша метъл, другите или не вярват, или го обявяват за прокажен.

Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател!

Аз също слушам метъл, и?
Пия алкохол само в компания, защото тогава ми се пие. Не пуша, имам пиърсинг на няколко места, обличам си каквото си искам, ходя на кафета и клубове, където се свири рок, а не по тъпи чалготеки.

Не всичко, което се пее в една метъл песен, е начин на живот.
Примерно аз като слушам Металика, да не би да съм си избила семейството и приятелите?

А тъпите чалгарки или рапърите водят точно такъв начин на живот като в песните- само чалготеки, наркотици, секс за пари и пр. Чуйте бг рапа, който не е на Бисолини и ми кажете пее ли се за нещо друго, освен за поредния купон с екстази, трева, безразборен секс, поредното сбиване на компанията с някой, дето им се отваря или живот по дискотеките и под масите?

Не, ама на кифлите това им е удобно! Чуват този текст, виждат как изглежда Преслава и решават да станат такива.

Докато един рокаджия например избира да слуша тази песен, защото илюстрира неговия живот или неговия наин на мислене, който се формирал, преди да го види от някой друг и да го копира.

Извод - от тебе зависи как ще възприемаш музиката , която слушаш и също защо я слушаш.

Другите чуват нещо, което им харесва и променят живота си според него, защото виждат че е модерно или лесно.

При теб не е така, ти имаш свой живот и слушаш това, което го обрисува!

Трябва стилът ти да е отражение на характера, а не характерът ти да се определя от всеобщия стил или това, което е модерно!


Момиче на 18

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e5592d6808
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Много мразя чалгата!!! Много обичам да слушам италиански, японски и английски песни. Такива песни слушам и никаква българска музика!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a9085a554d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Точно заради отношението на хората, което ти, авторе, написа, аз съм принудена всеки път като се запозная с някого да кажа "Аз слушам всичко". Истината обаче е, че главно слушам метъл и рок. Първоначално си казвах истината за слушаната от мен музика, но получавах една изкуствена усмивка, а после ме отбягваха сякаш съм заразена с чума. Наложи се да променя и стила си коренно, за да не бъда отбягвана така агресивно. Ще кажете "Бъди, каквато си", но разберете, когато те тормозят (и психологически, и физически), а ти не можеш да отвърнеш по една или друга причина, просто се налага да се промениш. Понякога се учудвам как в телефона ми заедно с Iron Maiden и The Pretty Reckless намирам някои изпълнители и групи, които не ми допадат особено. До чалга не съм стигнала, дишайте.
Но ти поне си на 18 и си момче, по-разбиран си (въпреки че не разбирам защо от момичетата се очаква да не слушат по-тежките стилове), а аз като съм момиче, едва на 14.
Та, исках да кажа, че хората са чудовища, животни. Като си различен нямаш място при тях и оставаш сам.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d6544ee330
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Пич аз съм момче на 16 слушам дет метъл повечето от класа ми слушат 100 гувна и дриско и някви мазни чалгии обаче на мен не ми пука кво мислят свободно си казвам какво слушам и не ми дреме каква ще им е реакцията всеки има вкус това е моят! Слушам групи като Кенибъл Корпс, Дейсайд,Обичуари,Дет,Каркас,Абортед,Содом и т.н Досега не съм имал приятели или познат който слуша дет метъл знам че има такива хора, но са малко особено на мойта възраст които слушат дет метъл обаче кво да се прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker