Обиждат ме че не съм надарена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обиждат ме че не съм надарена!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 6940 пъти
На 13 години съм, в седми клас съм. Така да се каже няма цици. Носа бюстиета или сутиени купени от детски магазини ( тоест дори нямат размер като например "B90")

В моя клас сме 20 деца, 11 момчета и 9 момичета!

Абсолютно всички момичета имат цици. А аз нямам. И ми се и подиграват момчетата. Момичетата не ми го казват в личето но мисля че го говорят зад гърбът ми. Те винаги ме държат настрана от всичко.

Също нали размера на бюста се определя от твоя род. Бюста на майка ми е някъде "B80" (колкото на повечето момичета в класа ми), а баба ми по бащина линия има увиснали цици ( някъде до пъпа, но тя все пак е на 63 години).

Моля помогнете ми!

Как да ги накарам да спрът да ми се подиграват и кога ще имам и аз бюст!

И има ли начин за по-бърз растез.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9c372e55c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо-не можеш да ги спреш да ти се подиграват. На твоята възраст всички са първични и гледат да се изтъкнат с какво ли не и да унижат другите, без значение дали имат цици или не.
Природата си знае работата-когато трябва, тогава ще имаш. Нито можеш да ги накараш да ти растат, нито нищо.
В нашия клас имахме такова момиче като теб-бяха му много малки и всички и се подиграваха. Но в осми клас като ги наля, като станаха едни големи и красиви и всички мигом взеха да я стискат, та чак и се плачеше. Та до ден днешен е с големи и красиви гърди и все затова я заглеждат мъжете и им текат лигите, включително и на мен.
Обаче вече като мъж ще ти кажа и нещо друго-не това е най-важното в едно момиче и жена. На подсъзнателно ниво големите гърди дават сигнал за евентуална плодовитост и възможност на жената да отглежда и кърми детето си.
Както разбираш днес това не е толкова необходимо, макар и първите месеци да трябва да го прави по ред причини.
И още нещо-при мъжа има една необоснована лакомия за големи гърди. Както и при жената има лакомия за нещо друго... Колко му трябва на един мъж да хване-колкото са му шепите. И да могат да и се допират една до друга като ги приближиш, сещаш се за какво. Толкова ни трябва на нас. Зная, че сега ще бъда оплют от мъжкото съсловие, но това си е истината. Всичко останало е лакомия и подражание на вкуса на останалите. Да не ни помислят за изключение де.
Така че мило момиче хич да не ти пука за това нещо.
М 24

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 05bb89949c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Докато не поумнеят, не очаквай това от тях. Живота е много по-хубав, когато не ти пука. и ние в 7ми клас си имахме едно момиче с многоо по-малки гърди, но никой не й се подиграваше, защото беше приятна като човек. Сега ти предстой да влезеш в гимназия и колкото е по елитна с толкова по-разумни хора ще общуваш (не, че няма да липсват). Аз съм в 9ти клас вече и в моята гимназия не е толкова важно как изглеждаш, докато в други гимназии е обратното. Ще потърпиш малко, а в гимназията ще започнеш на ново и може да си купиш сутиен А и да внимаваш в съблекалните, защото много си личи (дори и през блуза) ако сутиена не е напълно изпълнен :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 94fed2ce3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Скъпа, аз съм една година по-голяма от теб и имам горе-долу същия проблем. Не е като да нямам нищо, но не съм и като най-надарените момичета в класа. Ще ти кажа само, че това да имаш по-пищен бюст не всяка може да с позволи както вече ти самата си разбрала, но ТОВА НЕ Е НАЙ-ВАЖНОТО В ЖИВОТА... Ако някой ще те харесва ще го прави, заради самата теб като човек, не заради гърдите ти. А колкото до подигравките.... Е такива винаги ще има. Но ще станат по-малко в гимназията. В никакъв случай НЕ позволявай някакви комплексирани дечица да ти насаждат лоша самооценка за цял живот. Запомни, че както се виждаш ТИ, така те виждат и хората. БЪДИ СИЛНА.... УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 85227304c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш чудесната възможност да се откачиш от зависимостта си от мнението на околните. Не я пропилявай като се отдаваш на самосъжаления. Вярно, в такава възраст си, в която мнението на връстниците ти е адски важно за теб - и това е нормално, но си помисли колко по-добре ще се чувстваш със себе си (имам предвид да се приемаш точно такава каквато си, дори и бидейки с малки цици) ако околните нямат никакво влияние върху отношението ти към самата теб. Това е изключително постижение, което само единици са успели да постигнат.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c01eabc18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Е, от наследствеността никой не е избягал, но като цяло хапвай малко повечко пилешко, макар да не е много полезно. Номера е в това, че пилетата за да растат по-бързо ги тъпчат с женски хормони които после ние приемаме с храната. Все пак знай и още нещо големия бюст след една бременност се превръща в голямо увиснало нищо, а й при теб пубертета все още не е приключил, така че явно бюста ти ще се развива тепърва.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4f94c0dfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И защо ти е да имаш голям бюст какво печелиш от това.. Момчетата в класа ти явно са кухи лейки, който нищо не оценявай и момичета явно не падат по долу от тях щом те изолират просто да не ти пука.. Скоро щом си 7 клас ще ходиш в друго училище, но ако ще ходиш след 8 клас пак си има плюс, че повечето няма да ги има.. А и няма вечно да си ученичка спокойно.. Аз съм момиче почти на 14 и аз съм 7 клас и аз не съм надарена и това даже ме радва, честно казано.. Е мен никой не ме изолира момчета не се подиграват защото вие сме повече момиче та както и да е горе главата да не ти пука от някакви кухи лейки.. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ca6f950fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не им обръщай внимание. Тяхната цел да те комплексират и ядосват.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 679dfdbbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей! Когато бях на твоите години, също нямах никакви гърди. На 15-16 години ми пораснаха малки гърди, който също така бяха и много красиви и стегнати и аз винаги съм си обичала малките гърди и получавах много комплименти за тях. После забременях и стигнах до 85C, така че знам какво е и да си с големи гърди. Въобще не обръщай внимание на обидите. Твоите съученички след време ще са с големи и увиснали, а ти с малки и стегнати. Звучи добре нали? ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 78a978a641
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   В големи филми се вкарваш и то сама. Мога да ти гарантирам, че на абсолютно никой не му пука колко голям бюст имаш. И на 13 годишните момчета също не им пука, а за по-големите стига и да има какво да погледнат-пипнат. Момичетата пък съвсем не се интересуваме, нас не ни влекат тия работи, ако се обсъжда бюст от приятелки, то си е между тях и е по-скоро разговор за сутиени. Ще ти пораснат, има предостатъчно време още си малка не очаквай да носиш размер 80Б. Ако действително съученичките ти носят такъв размер, то те 100% са с голяма подплънка или просто половината им блуза им влиза в сутиена, адски малко 13 годишни момиченца имат такава гръдна обиколка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a41cdeff02
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно не се тревожи, някои по късно се развиват. А и аз като си спомням, момичета които се развиха по късно станаха след това по красиви от другите, за това не се тревожи. А и дори да са ти малки това не е лошо, дори много момчета по харесват някои с малки гърди, отколкото, които са като на крави. А също така друг е въпроса, че гърдите не правят момичето. За мен лично няма значение размера. Айде със здраве.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 49bc03975d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здравей!
Аз съм на 14 години и съм 8- ми клас. Миналата година имах същия проблем. Бяхме около 21 или 22 деца, от които 7 момичета. Имаше 3 моичета така да се каже "готините" те имаха големи цици, а останалите където попадах аз, нямаха големи цици. От 6 до 7- ми клас носих бюститета, защото мислех че няма толкова малък сутиен, тоест като за мен. Два пъти съм чувала, че имам малки цици.
Първия път го чух от брат ми. Един негов приятел го беше питал дали имам големи цици, а брат ми каза "НЕ" но не ми го призна. тогава бях 5- ти клас.
Втория път беше пак в пети клас и го чух от цъученичка. Бяхме се събрали в цъблекалнията и по едно време въпроса упря до тема "Гърди". В този момент едно от мимичетата ме загледа ( аз бях с поло) и каза:
" Ми Вал има малки цици. Е има някакави. "
Малко се отплеснах от темата, но мисълта ми е следната. Вече съм осми клас. През лятото си купих първия сутиен и то с голям срам. Когато си го избирах взех най- малкия защото си мислех че ьич не са ми големи. Оказа се не са толкова малки! Минавам чашка А. В момента съм 75Б. Не е много но съм доволна, защото изглеждам добре и за момента не се притеснявам. Знам че някой това ще им се види малко, но не ми пука.
Ето какво ще те посъветвам. Отиди в някой магазин за сутиени с майка си. Вземи няколко размера като започнеш от по- малък и стигнеш до по- голям или питай продавачките. Ако си намериш някой номер, който ти става си го вземи, ала ако не намерищ не се притеснявай! Ти си на 13 не може изведнъж да стигнеш чашка C тялото ти се развива в тези години. Една жена може да е красива и без да има големи гърди. В момента ставам свидетелка на това.
Колкото до това, че ти се подиграват мога да ти кажа, колкото и клиширано да звучи, не трябва да ти пука! Ако се чувстваш красива и другите ще те виждат и чувстват по същия начин. Ти си седми клас сигурно ти е последна година с този клас освен ако не си решила да останеш в сегашното си даскало и ако има такава възможност. За последен път се виждаш с тези хора. След година няма да им помниш очите. НЕ се засягай от чуждото мнение, защото както се казва в един сериал другите ги ще те отминат и никога повече няма да ги срещнеш. Тези, които ти се подиграват са нещастници и не знаят какво е да си твое място.
Успокой се и не се притеснявай! Така само ще съсипеш живота си и ще унищожиш самочувстието си. Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eccc8facf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тези деца са много глупави, търсят си развлечение. Точно в тази възраст, особено момчетата са много подигравателни. Аз също съм на 13 и въпреки че не съм от тези, които се правят на "големи" не бих позволила да ми кажат нещо.

Намери начин да гледаш на това с насмешка. Ти им се подигравай. Намери нещо, което ги дразни, кажи им че се държат като бебета или нещо такова. Не допускай така да постъпват. Покажи самочувствие! Не падай на нивото им, защото обикновено тези, които нямат никакви качества, те се занимават с размера на гърдите. Ако просто не ти се занимава не им обръщай внимание. Покажи им, че не се влияеш от мнението им, така ще разберат, че не те е грижа и постепенно ще престанат.

А това теб изобщо да не те притеснява! Някои имат гърди още на 10, други по-късно! А и не е нужно да са толкова големи, защото е по-важно да имаш хубави качества. :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 52eda23fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе мила не се впрягай бъди благодарна на това което Господ ти е дал наблегни над други части на тялото си спортувай обличай се и се храни добре и най вече учи уроците всичко ще е наред!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 179119fd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   мерси на всички за съветите. и номер 2 мнго добре разбрах намека ти, но не мерси няма да нося подплънки

от авторката

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 90bd8ed45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Аз също нямам голям бюст. Средно.. но всички момчета, с които съм била, а и тези, които просто са ме виждали по бански му се кефят. Аз във 5 клас имах вече гърди и то големи за моите години, но после спряха да растнат, докато другите от моя клас нямаха, ама те сега имат много по-големи от мойте. Според мен просто ти е малко забавен разтежа, моя беше много забързан и спря, сега не съм висока (за което се радвам) и така. Има време, тепърва се развиваш. Дори и да не ти станат кой знае колко големи.. не се притеснявай! А за подигравките, кажи им да млъкнат, сплаши ги нещо, ти си реши!

Корлеоне

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c5ba616989
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Само бозата ще ти помогне!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7200b99d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Оо хич да не ти пука за мнението на другите! Знаеш ли какво? Ако бях на твое място щях да се обърна към тях и да кажа: "Ама на мене гърдите ще ми пораснат, а на вас акъл няма да ви дойде"! И ще мълчат като овци!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9e2962f862
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Боже, боже какво виждам-''НосA'' ''но мисля че го говорят зад гърбЪТ ми. '' ''да спрЪт''
Абе, момиче, първо се научи да пишеш грамотно, а после мисли за ''цици'' (нямам думи, мислех, че само момчетата използват този синоним). Не е зле и да слагаш по някоя и друга запетайка. Тази година ти е решаваща-ще имаш изпити, а ти се тревожиш за големината на гърдите си.
Има време, ще имаш и ти бюст, не се безпокой.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0e2dd4a53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Аз като съм надарена, какво? На твоите години се чудех срамувах от бюста си, защото на мен пък ми се подиграваха, че си слагам чорапи и тоалетна хартия.

Варианти хората да ти се подиграват им много. Не обръщай внимание.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: da13638313
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Няма от какво да се притесняваш. Това, че момичетата от класа ти са тъпи, си е техен проблем. Хич да не те интересува-гърди все някога ще ти пораснат, няма да си останеш така. А и това не е най-важното. Гледай сега училището да върви, защото тази година е много важна за теб. За съжаление в която и гимназия да отидеш, е пълно с идиоти, но ти влез където решиш заради самото учение и гледай да не обръщаш внимание на хората около теб. Когато бях на твоята възраст си избрах едно от най-елитните училища в града за да уча разбира се, но все пак предполагах, че ще имам по-хубав клас от предишния ми, по-готини хора. Но уви нищо подобно не стана. Пълно е с боклуци. Буквално новите ми тогава съученици (вече са стари, тъй като скоро ще завършваме) се чудеха за какво да ми се подиграят. Какъв ли не ме изкараха-гей, луд, тъп. А всъщност съм доста по-напред от тях и съм умен. Няколко човека гледаха да ме използват, докато един ден просто им казах "не". В последните 1-2 години не говоря с повечето, освен ако не се наложи нещо. И май поради тази причина обидите и нападките срещу мен намаляха. Просто спрях да обръщам внимание. Направих така, че да засрамя най-големите ми предатели и почти го постигнах. Общо взето уча си нормално, нямам отсъствия, винаги съм примерен и прилежен, дори и сега, независимо, че съм 12 клас. И това не го пиша да се хваля, а защото е факт. Смятям, че за тези 5 години в гимназията съм постигнал повече, отколкото много мои съученици, които се смятат за голяма работа. Като прочетеш това замисли се и сама си направи изводи. Тези твои съученички, които Сега ти са подиграват скоро ще станат (ако вече не са станали) проедните извратени кифли и ку*ви. Ти никога не ставай такава като повечето. Бъди себе си и не обръщай внимание на такива глупави подигравки. И гледай да постигнеш успехи, с които да им докажеш, че си над тяхното ниво.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0bdaf9973f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Момчетата на твоята възраст са изключително глупави. Най-добре не им се връзвай. Започват да поумняват към 9-10 клас, а някои и по-късно. Аз съм на 16 и също не съм особено надарена, но на приятеля ми не му пука. Той ме харесва такава каквато съм.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 331756de8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не им орбъщай внимание гледай как след 2/3години ще имаш по-големи от на тези кифлички.. :)... Плюс това ти си на 13! Къде си тръгнала за ''цици'' да мислиш... гледай си живота :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f9f30e5883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Още си малка и нямаш поводи да се притесняваш когато аз бях в 7ми клас (сега съм 11) и аз нямах гърди. Но в 8 и 9 започнаха да растат и сега даже задминавам (много при това) съученичките си. Така че не се притеснявай това е от хормоните спокойно.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 927e9dfaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Няма размер B90, има 90B

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f927131bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Ок. Подиграват ти се, но не е краят на живота, че нямаш гърди? ! Такива са някои момчета и не можеш да ги промениш. Да не ти пука, някои момичета се развиват по-късно. Ако толкова искаш гърди има си сутиени с подплънки. Но въпреки това, съветвам те не се променяй заради някакви лигльовци!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 901b9117ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Извинете, знам, че темата е стара, но... Днес една моя съученичка ми каза в съблекалнята, че нямам нищо и няма смисъл да нося ламбатка( не е вярно)! Значи бебетата могат, а аз - не? ! А тази моя съученичка има гърди, по - големи от на повечето жени!!! Но ще ми пораснат гърдите повече и ще види тя!


П. П. Аз съм в 6 клас.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c029923339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Модата на големите цици мина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 901b9117ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   От номер 30 към номер 31:
Не е така, все още много хора се интересуват от големите гърди... Някои момичета се подиграват на момичета с малки гърди, а момчетата също се подиграват, но и обожават надарените, мразят с малки гърди...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ca9cea9bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Пиий боза казват че от нея пораствали! И не се притеснявай който те харесва ще те хареса и с малки и големи гърди, ако ли не значи не държи на теб!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 7d4f46446b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Здравей! Искам да ти кажа, че хората винаги ще намерят за какво да се подиграват. Вмомента съм на 16 и смея да кажа, че съм от надарените момичета. Около 5-6-ти клас моите гърди започнаха да растат доста бързо, а момичетата от нашия клас-нямаха. Станах обект на подигравки, поради причината, че имам гърди. Бях се комплексирала до толкова, че ходех с по-широки блузи и си скръствах ръцете пред бюста. Мисълта ми беше, че каквато и да си хората винаги ще намерят за какво да те обсъждат! Лек ден!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4d86d28462
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Ако не си като мнозинството, което е около теб, ако се различаваш с нещо, винаги ще ти се дразнят и подиграват. Независимо какво е това нещо. Българина мрази различните. Това до голяма степен идва от соца. Нищо, че вече не сме соц - още не сме се отърсили от соц манталитета.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6f543fccbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Не се притеснявай знам едно момиче от моя блок на което всички се подиграваха и след време и пораснаха много големи цици и всичко се обърна. Споко не се притеснявай! По -лошо е при нас мъжете, защото ако е прекалено малък няма как да праеим секс :(

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d9a2c8b9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Какво сте се панирали толкова!
Първо, някои момичета, се развиват по-късно, други по-рано, няма нищо срамно в това.
Второ, това си е и до ген. Според мен е адски тъпо да се присмиваш на гените на някой.
И какво сте си втълпили, че щом нямате големи гърди, значи сте плоски? !
Нямате ли устни, дупета, дълги крака, нежни ръце, красива коса, очи? !
Всяка жена има какво да предложи, но сега не ви е времето да се тревожите какво имате, какво нямате! Всеки има нещо, с което е различен от останалите, но акълът винаги ще си остане най-голямото предимство.
Замислете се над това!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 10bd4bf860
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Темата е стара, но реших да коментирам за тези, които имат този "проблем". И аз съм на годините на авторката (когато е писала темата) и възприемам гърдите си за нормални (90C).На майка ми са някъде 80-85B и е очевидно са ми по-големи , така че бюста на майката или на бабата няма накаква връзка с това колко ще са на следващите поколения гърдите. А и хич да не ви пука дори и да си останете с малки, защото ГЪРДИТЕ НЕ СА НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c3e3ff1aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Споко има я и другата крайност

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker