Мисля че не се вписвам в днешното общество - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля че не се вписвам в днешното общество
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2497 пъти
Здравейте, аз съм момче на 17 и нямам никакви приятели, не комуникирам с никого, освен с роднините си и дори и с тях не е кой знае какво, аз съм от София, единият ми брат живее от 8-10 години във Варна и се виждаме веднъж на 2 години с него, другият ми брат си купи апартамент в същият квартал преди 2 години и от тогава се виждаме няма 1 път на 2 месеца и понякога дори няма и здрасти, сестра ми живее от 10 години в друг квартал на София, и има проблеми със семейството си, не се разбира с мъжа си, аз живея с майка си сам, а баща ми почина когато бях на 13, не беше лесно защото вместо той мен да ме гледа, аз него го гледах, накратко той е пил повече на младини и на старини легна болен на легло.

За съжаления не са ми останали много спомени с него, даже никакви не са ми останали, та в училище имам същите проблеми, съученици ми са пълни олигофрени и глупаци и несериозници (в буквалния смисъл) има само 2-3-ма нормални но с тях не се общува защото се делят на групички, с момичетата съм в същото положение като с всички останали, даже с тях е по зле, защото досега не съм имал каквато и да е връзка, дори не съм се целувал, пък да не говорим за секса, на ден поне по 3-5 а понякога и 10 момичета са ме заглеждали и дори усмихвали но аз не знам какво да правя, често като се прибера и преди да си легна мастурбирам за да отпусна натрупалото се напрежение...

Братята ми са на около 38 години, а сестра ми на 30 и са семейни, да не са първа младост за съжаление, и колкото и да ги карам да се виждаме и да прекарваме повече време заедно, те винаги се оправдават с това че или са семейни или нямат време... Понякога се чувствам много самотен, по цял ден съм сам пред компютъра и си го избивам в някоя игра...

Та ако може малко помощ и съвети, защото понякога почвам да мисля че мразя хората като цяло... къде да търся такива хора, с които бих се забавлявал, с които мога да говоря на всякакви теми без да ми се присмиват в лицето и да ми говорят зад гърба, хора които да ме подкрепят в живота, истински приятели, къде да ги търся???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0ed9e5cbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, всичко е в подсъзнанието ти. Всичко зависи от нагласата ти. Ако бъдеш настроен позитивно спрямо заобикалящите те, всичко може да се случи. Всичко е в главата ти!

G.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d60f8410ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно ще намериш хората, които търсиш. И аз ги търся :Д
Може поне да се опиташ да говориш по телефона по-дълго с твоите братя и сестри. Голяма разлика в годините, това до известна степен ви е отчуждило малко. Ако нямат интерес даже и по телефона да говорят много, най-добре ще е да свикнеш със самотата. Няма да си самотен цял живот.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eefe15ff78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз мога да те изслушам! Аз имах 5-6 приятела но всички се оказаха предатели след като си хванах приятелка..
Работата е там, че като някоя ти се усмихне, веднага я заговори не е нужно да я сваляш.. просто комуникирай с нея и така ден след ден ще натрупаш самоувереност и ще вкараш някоя в леглото за да разпуснеш ;p иначе си цъкай игрички и те разтоварват.... успех от мене брат знам, че ще се справиш :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: daf2fd4745
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Препоръчвам ти да започнеш да се събираш с хора, с които имате общи интереси. Престраши се да се заговориш, с който искаш, но се притесняваш ;) По-добре да направиш нещо, за което ще съжаляваш, отколкото да съжаляваш, че не си го направил! Успех ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 15d9b51c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   С теб имаме много общо. И аз съм на 17 (?). И аз имам проблеми с общуването с момичета. За разлика от теб приятели имам или поне така мисля.

Иначе сме така брато, защото сме сдухани. И нека си бъдем честни, с този характер, всички като нас (не само ние) не сме никакви мъже, а мишки! От няколко месеца се опитвам да се променя приятелю, за сега успявам, ще видим като започне даскалото как ще е.

Затова не бъди отшелник. Впиши се! Ако не ти харесват отворените ще намериш някой себеподобен. Повярвай ми, много такива има, само че трудно можеш да ги намериш в градска среда. Най-лесно можеш в Интернет, понеже прекарват повечето от свободното си време там :D

За това, че си нямал връзка не мога да ти дам съвет, понеже и аз съм същата работа. Даже не съм показвал интерес към никоя, камоли някоя да ми стане гадже. За щастие мен това много не ме грее и не ми е чак такъв проблем. Само ще ти кажа да не слушаш тези, които ще ти кажат "всичко с времето си", "имай търпение и всичко ще се нареди" и подобни простотии. Действай братле бъди честен със себе си, няма как всичко ей така да се нареди без да правиш нищо. С чакане нищо не става.

Все пак вярвам, че един ден и двамата с теб ще се оправим и ще бъдем големи пичаги, жалко че няма да се познаваме ама карай :D

Дано съм помогнал :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 159322667c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   По някаква известна само Богу причина, Той ти е дал прозорливост да виждаш нещата както са си.
Зад лъскавия днешен свят се крият гнилоч, бълвоч и безумие, сексуална разпуснатост(наричана любов), алчност(оправдавана-и ние да сме като хората) и на края излиза, че светските хора са слепци, водени от слепци, рано или късно, ще паднат в дълбокото.
А ти не се страхувай да бъдеш такъв, какъвто си, не се променяй, никой не заслужава това.
Кой знае, ще се намери и за теб момиче. Сред рускините има много набожни и девствени момичета, копнеещи за целомъдрени връзки и семейство, да не говорим, че са красиви като ангели.
Ето, прилагам линк, това е Петербургски клуб за запознанства.
Успех.


http://chayka.org.ru/meet/index.html

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9a78c70211
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направо съм удивена все едно съм го писала аз, имам абсолютно същите проблеми с изключение че съм единствено дете. Такива като нас са рядкост затова сме осъдени на самота макар да сме заобиколени от много хора. Ние сме различни не сме като тях затова не може да се впишем. Но има и хубава страна това ни прави специални не сме копия като другите които имат едно и също мислене а оригинали които се стремят към нещо друго.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7bdc5669c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това че са ти роднини, нищо не значи, това че другите са ти съученици, пак нищо не значи. Не е казано, че трябва точно те да са ти приятели, да, би било много по-лесно за теб да знаеш, че в лицето на някой роднина се крие и приятел освен биологична връзка, но това не се случва винаги. Ако действително искаш да намериш приятели, които да се интересуват от това, което и ти, то ти ще ги търсиш на други места, мисля, че всъщност за всеки човек е така. А и все пак ми звучи като невъзможно съвпадение човек да е способен да намери приятели/не познати, с които да обикаля улиците/ толкова лесно, и то в средата, в която е /докато сам той не започне да определя средата си/. Какво съвпадение трябва да е да отидеш на училище и да срещнеш точно такива хора, каквито търсиш. Пак се случва, но смятам рядко. Тоест замисли се, на света има толкова много хора, а ти се срещаш с изключително малка част от тях, и то се срещаш с хора, които не ти си потърсил, а които са около теб вследвствие на това, че или са ти роднини или съученици.
А и след две години ще идеш да учиш на друго място, именно тогава ти ще направиш своя избор къде и с какви хора ще общуваш, тогава сам ще си определяш средата.
И още нещо, за намирането на приятели се изискват някакви усилия от твоя страна, докато пренебрегваш проблема си и играеш игри на компютъра, няма да го решиш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 48d78a3b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Започни да тренираш и да учиш. Аз бях в същото положение но слава Богу се опрайх. Как ли? Ами станах по усмихната, разговорлива, започнах да уча и да тренирам, вдигнах си самочувствието. Общувам с много и различни хора, гледам да съм весела, забавна с чувство за хумор. На 16 съм, някъде на 14 и половина зех да се отпускам и така и приятелите стнаха повече момчетата също вече си имам и приятел от около 5 месеца даже той ме запозна с родителите, роднините и приятелите му и те ме харесаха като човек. Като цяло трябва да си вдигнеш самочувствието и започни да общуваш с непознати и да създаваш нови приятелства. Ако искаш си остави някакъв имейл или скайп аз ще те намеря и те уверявам по добра приятелка от мен няма да имаш :)

Broken Angel*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 890fe4a303
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С естествен начин приятел в днешни дни лесно не се намира... и къде можеш да намериш освен да търсиш приятел и приятелка в фейсбук най-популярния сайт за безмозъчните съвременни хора..

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fd890897d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се променяй, светът трябва да се промени, че е заприличал на помийна яма. Разврат, наркотици, алкохол, олигофрений... това не ти трябва. На никой не му трябва. Свестните ги наричат смотани а простаците - готини. Ти от кои искаш да си? Освен това като излезеш от училище всичко се променя, запознаваш се с други хора от други места (а там има доста свестни), почваш работа и така. Търси хора от по-малки градове.

Поздрави
26 f

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 813d88e4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Купи си куче няма да си сам тогава. Повярвай ми ще се превърне в добър приятел. Излизай навън с кучето така хем ще се оттървеш от тоя компютър хем ще срещнеш нови хора. Другия вариант е да си купиш колело. Също ще ти помогне на мен много ми харесва да обикалям из квартала с колелото когато времето е хубаво карам по 2-3 часа, по-хубаво е да си пред компа според мен. Също мисля че ти трябва малко повече самочувствие. Може да се запишеш във фитнес повярвай ми няма как да не се запознаеш с нови хора там. А колкото до момичетата... недей да се занимаваш с кифли флиртаджийки и кокетки понеже си малко по-особен сигурно ще се разочароваш. Гледай да търсиш някакво момиче с по-ниско самочувствие може да не е супер красива но важното да задоволиш собствените си желания повярвай ми почнеш ли да правиш редовно секс животът ще ти се струва по-добър. Успех приятел не забравяй че всичко зависи от теб. Съвземай се!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7026b89fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти си надраснал възрастта си, защото си преодолявал сложни житейски проблеми. Те са те направили по-силен, но и са те направили по-затворен и дори враждебен. Не се притеснявай. Отвори си сърцето и давай сигнали на околните, че си готов да общуваш, но не с тъпанари и глезени кифли! Дръж на достойнството си, но бъди общителен. Рано или късно ще срещнеш този/тази. от когото имаш нужда. Успехът идва при този, който умее да чака. И недей да мразиш. Не забравяй, че околните са нашето огледало. Настоявай да си поговориш с братята ти и сестра ти. Сподели им какво чувстваш, без да ги упрекваш. Може да ти помогне и психолог. В някои училища има добри психолози, а можеш да намериш и в нета. Не оставяй така нещата, защото ще осакатиш живота си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker