Тъпи мисли ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тъпи мисли ...
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 4310 пъти
Здравейте

Аз съм момиче - да поесня. Много хора ми казват че съм привлекателна, дори и чичковци (веднъж един на около 30-35 ми предложи да се запознаем). Всеки ми казва, виж колоко си хубава мн. си забавна как може да си нямаш гадже.

Еми на, големият проблем как може да си нямам гадже. Умея да общувам с хората и са ми казвали, че без мен забавление няма. Среди всички момичета който са срещали аз съм била най-свястна, най-добра във взаимотношенията. И пак въпросът: Как може да си нямаш гадже!?! Вярвам в нещото наречено "любов" и като всяка тинейджърка си мечтая за нея. Вчера стоях на един шадраван и чаках една приятелка. Момче и момиче бяха седнали на една пейка и се прегръщаха. Той направо я изяде със целувки не я пускаше дори не и говореше - беше толкова зает да я целува. Толкова се замислих и олисах че даже не забелязах кога е дошла приятелката ми. Много момчета ме харесват (звучи малко надуто знам не ми е тази целта), но точно тези които аз искам се правят на идиоти, сякаш не ме виждат. На следващата седмица ги виждам с някакви тотални откачалки и си мисля в мен ли беше вината и се комплексирам ужасноо много.

Та искам да ви питам и съответно да ми дадете съвет: В мен ли е вината? Прекалено ли мечтая и прекалено ли съм добра, че всички да ме имат за човека на който да се изповядат?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: f81e15307b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами и аз съм точно като теб. Не мисля че е проблем, все някога идвва това. При мен проблемът беше че не посещавам често дискотеки, барове и такива места, на които повечето тийнове се запознават. Аз съм си романтичка, предпочитам да мога да говоря с човека до себе си, да споделям когато излизаме. Казах "беше" защото срещнах човек, с когото нещата се развиват. Тъкмо се бях притеснила и аз и стисках пръсти от завист когато гледах влубените около мен... И сега не съжалявам че изчаках. Защо да рева по момчета, които не го заслужават. По добре да рева по едно- но да знам че съм го обичала истински и има защо да си плакна очите. :) Мисля че скоро и теб ще те сполети това, пожелавам ти го.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a355428b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато човек е сам всичко, което вижда е щастливи двойки, когато е с някого всичко, което вижда е щастливи хора без гаджета... живей си живота и рано или късно ще се влюбиш не е задължително да е веднага

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 467fc5e48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момиче, още не си намерила твоето момче-тогава и теб ще целуват страстно!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4f5a50db4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ах, колко познато. Около мен постоянно ставаха някавки интриги-любовни, лъжи и пр. Аз съм слушател на изповеди много. Кой кого харесвал, кой кого излъгал и т.н. Преди време ми харесваше, защото се мислех за някой си "по-висш" от тях. Но после започна да ми писва, скучно е да си като някакъв ... сртанишен, който трябва да разсмива или да дава съвети ...Питали са ме и мен защо нямам гадже.

И сега по същество. Да ти кажа излизам си с компанията както преди, но ако става дума за приятелка до сега съм излизал с по-големи. По-големи, т.е. аз съм на 19,а тя на-21, 22... Просто така се чувствам в свои води. Определно ми е супер така. Говорим за момиче преминало онези "детски" периоди -както ти каза " да се правят на идиоти" , абе ако тръгна да ти разказвам ще ти дотегне да четеш. С две думи- открих 'златната среда' - с компанията днес, с приятелката утре- или обратното. Пожелавам ти и на теб да я откриеш тази среда...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 095d7dce95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нали знаеш какво си мислела кокошката докато бягала от петела: "Дали пък не тичам прекалено бързо?" :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 6843d44032
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз пък със сигурност ще те искам, обърщам голямо внимание за момичето с мен и то винаги е задоволено от вниманието ми към нея, нека се запознаем.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e14e8aca0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всяка тийнерджърка е минала през този период... Спокойно, всичко ще се нареди,всичко с времето си. За всеки влак има пътници :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker