Фалшифициране на бележник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Фалшифициране на бележник
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 9279 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм и искам да си направя фалшив бележник за пред родителите ми. Миналата готина опитах и знам, че е доста трудно и нищо не става, но на мен ми е наистина страшно необходим, не е просто това, че ме е, , страх да кажа на мама за оценката, , .
Моля Ви, да споделите някои трикове, които знаете за фалшифициране на подпис и печат. И отново искам да кажа, че в никакъв случай не трябва да се разбере за тези оценки. Ще се радвам, ако споделите някои идеи. А и четох някъде, че имало такива места за фалшифициране, но едва ли ще намеря такова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: c08ee740d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Фалшифицирането на подписи и печати е документна измама. Бележникът ти е документ и най-малкото те грози изключване от училището, ако фалшифицираш подписи и бележници.
Освен това в днешно време всичките оценки са и онлайн. Майка ти 100% има достъп до системата или поне може да провери след родителска среща в дневника. Дори да съумееш да фалшифицираш бележника си, пак майка ти ще разбере за оценките ти от учителите и в крайна сметка нищо няма да си направила, освен да си навлечеш истински проблеми. Освен това майка ти си е завършила училище, тя няма проблеми. Ти лъжеш само себе си, защото и оценките, и училището са си твоя задача. Ако сега не кажеш на вашите, които да се погрижат за решение - частни уроци например - определено няма да просперираш в живота. Днес ще фалшифицираш бележника, утре шофьорската книжка, трудовата книжка, така цял живот ли ще живееш?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fab5bed7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ох мн си зле как ще е трудно??? махаш страниците на истинския ти бележник с оценките си и слагаш нови страници на тяхно място от друг бележник и си надписваш оценки дечко..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a634c89e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, преди много години можеше да се фалшифицира страницата с неизвинените отсъствия, купуваш си един бележник, вадиш страницата за отсъствията и после я нанизваш на оригиналния бележник. Друг трик е купуваш си нов бележник и казваш, че си загубила стария, така ще имаш два бележника, но сега с тези комуникации, смс изестия и т. н. не мисля, че тези остарели методи ще ти помогнат. Все пак успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7fade8c38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   първо това е най-глупавата история която съм чела
второ защо просто не кажеш на майка си все пак човек е според мен ще те разбере пък и едва ли като ученичка тя е била отличничка. Аз лично мисля че така ще си спестиш доста усилия и време... Повярвай ми знам го личен опит.... трето :) Случаино да си чувала за нещо наречено родителска среща??? Там майка ти може да провери оценките ти по всяко време пък и сега с тези електронни дневници който в нащето училище въведоха малко ще ти е трудно... Аз например си спомням когато бях в пети клас (дефакто миналата година) получих 3 по англиски и сега цял ден мислях как да кажа на майка ми. Накрая дадох на иконома ми да разпише (под иконом разбирай човек който ни наглежда когато родителите ми са до късно на работа или за повече време а това е често). Та така де майка ми разбра и разбира се не ми се кара каза няма нищо ще си я поправиш а за баща ми да не говорим той пък имам чуството че се зарадва... :Д... Четвърто да мога да ти кажа един трик и повярвай ми той ще ти е от най голяма полза... Прост е!!!! Просто сядай да си учиш уроците и да си пишеш домашните и ще видиш много по добър резултат от фалшифициране на бележник :) :) :) Аз лично го правя (т. е. уча) по два часа на ден и два пъти в седмицата ходя на урок по математикка и англиски(предметите по които съм на зле) Отделно оставам на консултаци по разказвателните предмети или моля учителите за допълнителни часове и отделно съм се записала на клуп "млад журналист" кадето повярвай ми ни учат много добре... И има ефект няма да умреш ако пробваш и ти... :)


NE SI OSTAVQITE SKAIPOVETE!!!! (moderator)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2e6c218a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Казваш на класния ръководител, че си си загубила бележника и ще ти направят нов. Но нали се сещаш, че майка ти ако отиде в училище ще разбере оценките ти?
*Д*

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 38770546c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Преди седмица станах на 14 като теб и като ти прочетох темата се спуках от смях, щом не си харесваш оценките, напъни си г*за и изкарай по-високи. Щяла да си фалшифицира бележника, отстрани ако се чуеш, ще разбереш, че си адски наивна. Сега е времето да разбереш, че като направиш (или не направиш) нещо, ще си носиш последствията!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c6b55aede9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако имаш само шестици за пред родителите си, това няма да ти вдигне оценката. В дневника на класа са истинските написани оценки, от там се смятa

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a7926eab98
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   ако беше по-голяма щях да ти кажа как се прави без да те хванат... ама си на 14, не бързай с фалшивите бележници.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9f21597ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Пич лесно е просто казваш на учителите че си си изгубил стария бележник и си издаваш нов, подписа на родителите лесно се копира другото го правиш сам. казваш на някой който пише като възрастен да ти нанесе оценките. После казваш на ваще че все още няма подпис и те с времето ще забравят.
ПС.
Направих го 2 пъти може би не съм достатъчно добър но някак си след 3-4 месеца ме хващаха. И аз съм на 14 за това те съветвам да не го правиш а когато искат да ти нанесът някоя оценка да кажеш че бележника не е в теб. Така че по-добре кажи на ваще ако е само една оценка, заради тея глупости наще много ми се сърдеха

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 66f354dd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако си толкова отчаяна-ок, но повярвай ми сама си носиш отговорността, защото макар че сега аз съм отличник в елитна гимназия, много ядове създадох на наще с тези бележници преди време.
Ето как се прави, но внимавай да не го използваш повече-
Казваш на учителите че си си загубил бележника, както и на ваще, даваш новия бележник слагат му печат и т. н
вместо да дадеш бележника на класния да ти нанесе оценките, казваш че си си намерил стария, вместо класния оценките ти нанася някой приятел който пише като възрастен, а на ваще им казваш че още няма подпис и те ще забравят лека по лека.
Другия вариант, ако действително са малко оценките, просто трябва прецизно да ги изрежеш от бележника, след това да залепиш от друг бележник редовете в твоя с тиксо. Ако някой те пита защо бележника ти е с тиксо ти казваш, че се е по скъсал.
П. С
Никога не си фалшифицирай изцяло бележника все някога ваще ще разберат от някой за дадено нещо и малко по малко историята ще излезе на яве

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fafdb48f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Купуваш си нов бележник пишеш каквито оценки поискаш.
Даваш фалшивия бележник да го подписват родителите ти, а истинския го даваш на учителите

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 066abb2590
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   абе хора??? ! чета и не мога да повярвам на очите си... то не бяха фалшиви печати и подписи, то не бяха махане на страници, да го била давала на някой, който пишел като възрастен.... струват ли си всичките тия перипетии за някакви си оценки, в крайна сметка оценката е просто число написано на хартия и по никакъв начин не може да определи какъв е характера и интелекта на един човек... миличка, не е ли по - лесно и по - ЗАКОННО да кажеш на родителите си за оценките??? че ще ти се карат ще ти се карат ама ще е много по малко отколкото когато разберат, че си си фалшифицирала бележника.... учителите са наблюдателни и има голям шанс да те разберат, а
тогава ще си имаш огромни неприятности особено ако се опиташ да преправиш печата на училището или подписа на някой учител... дори и да си от онези, които не ги разбират пак ще те хванат ако ще бележника ти да е 1 към 1 с оригиналния, на някоя родителска среща или пък още по - лесно в електронния дневник... достатъчно е само майка ти да попълни града, училището и ЕГН-то и цялата ти маневра отива по дяволите и тогава ще получиш много повече конско и наказания отколкото когато признаеш за оценките... и да ходиш на уроци за една 2 - ка ще бъде в пъти по - добре отколкото да правиш такива глупости!!! не разбирам коментарите, които и давате такива идеи - учите я на мошеничество още от 14 години??? !! ... потресена съм.... момиче, не прави нещо за което после ще съжаляваш! дори и да се разминеш с изключването родителите ти трудно ще ти имат доверие за напред, а повярвай ми няма нищо по - болезнено от това да виждаш разочарованието в очите им....!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker