Как да започна на чисто и да се обкръжа от хора които ще ме оценят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да започна на чисто и да се обкръжа от хора които ще ме оценят
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2283 пъти
Споделям историята си тук, защото немога да кажа на никой. Много обичам семейстовото си и сега чуствам, че злоупотребявам с доверието и добротата им. Живея от половин година с майка си и брат си, тъй като баща ми постоянно ни налагаше психически тормоз и съвсем ни заряза, но не бих искала да се връщам назад и да си припомням, затова няма да споменавам причините.

Напоследък все по-често ни се случват лоши неща, като болести и др. Омръзна ми от еднообразието, всеки ден ставам пускам си силна музика, почти не уча, приготвям се за училище 2 часа и за кой и аз незнам и разбира се след дългите приготовления имам чувството, че пак съм си същата. Доста съм срамежлива в началото на ново запознанство, но когато се опознаем по добре се отпускам и ставам много разговорлива, но хората не ми дават шанс да се опознаем, винаги са с предубеждение към мен. Имат погрешно мнение от пръв поглед, а незнаят какво се крие вътре в човека. Това ме убива, не искам внимание от тях, искам просто малко уважение или ако може да не говорят без да знаят истината за даден човек.

Досега си мислех, че имам истински приятели и те наистина се интересуват от мен, но и това не е било така. Винаги съм давала всичко от себе си за приятелството, бях такава каквато съм, защото смятах, че ще ми отвърнат със същото, но винаги извличат най-доброто от мен, използват го и го захвърлят без да се обърнат и да се замислят каква болка причиняват. Не разбирам, защо винаги така се получава. Вече ми омръзна, спрях да вярвам на всички дори и на най близките си, не съм търсила нещо в замяна на добротата си, освен малко искреност, но така и не получих.

Стана така, че заради една огромна, но може би несподелена любов или по точно без развитие се почуствах още по-зле, накратко тя беше причината ми да живея, но после сякаш бях като незабележим предмет за всички. Много ми се насъбра и аз задържах всичко у себе си, всяка вечер плача и се давя в сълзи, тайно. Опитах да се разтоваря, ходех на фитнес, но така само правех излишни разходи. Опитах да пия, не ми хареса всеки ден да съм пияна, само за да ми бъде по-весело, каквото не ми беше, натъжавах се, болеше ме още повече. После стана така че повечето ми ''приятели'' пушеха марихуана и аз реших да пробвам, тъй като търсех нещо, което да ме разсее поне за минута и стана така, че ми хареса и сега я употребявам по 2 пъти на ден и често дължах пари. Промяната у мен беше доста чуствителна. Започнах да се държа не както обикновено. Бягам от училище, забравям и смятам, че съм започнала да оглупявам, щом опитвам тези боклуци и се съсипвам още повече. Сега се опитвам да спра и смятам, че успявам, но проблемът е че искам да я заместя с нещо полезно за мен, нещо което да влияе добре на психиката ми. Искам да бъда оптимистка и да имам за какво да живея. Незнам как да се оттърся от всичко, да забравя, да се променя и да спре тази болка, която ме убива бавно... Нуждая се само само от малко вдъхване на кураж, за да започна на чисто.

15г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: c04cc5358b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой е най-голеимия ти страх?
Да те отхвърлят? Да останеш сама? Да не откриеш хора с които ще си пастнеш? Атакувай тези страхове! Рискувай!
Знам какво преживяваш защото аз преживявам същото. И аз не вярвах че ще открия човек с който да се разбираме добре. Но се случи. Запознах се с едно момиче и вече след 6 месеца можем да си кажем всичко. Просто се чувстваме, не мога да ти го опиша, все едно съм живял с нея 10 години а не няколко месеца. Истината е че ако търсиш и не спираш да се запознаваш с нови хора, неизбежно е да срещнеш някой който е от "твоето тесто"! Не губи вяра, няма да е лесно, но след време ще се видиш в тази обстановка за която си мечтаеш! Вярваш или не, всички хора преживяваме такива тежки моменти рано или късно в живота си. Моя съвет е да се стегнеш, зарежи тези треви (знаеш че го можеш), не търси преки пътища към щастието, просто давай на себе си, давай на хората и очаквай най-доброто! Ще успееш :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3868816432
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искрено ти благодаря, че се отзова. Истината е че стрещнах човек, който ми взе акъла и не смятам да се отказвам само, защото няма развитие, длъжна съм да се боря, да се опитам и усещам, че това ще ме направи щастлива и ще ми помогне да оценя това, което притежавам. Ще се изправя срещу страховете си и ще направя така, че тези гадости които ми се случват, да не ми влияят по никакъв начин, а напротив да ме правят по-силна! Благодаря отново

От авторката

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c04cc5358b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Искрено ти благодаря, че се отзова. "
Радвам се ако съм помогнал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 596fd57ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   и аз съм нещо подобно, само че съм момче ( 20 г) и вместо марихуана съм на алкохол... :D иначе маце пожелавам ти успех няма каде да идеш ще се оправиш!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3868816432
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря, обаче гледай и ти да не си пропилееш най хубавите години с тоя алкохол.
От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker