Направих го... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Направих го...
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2676 пъти
Здравейте! =)
Аз съм момиче на 14 и имам сериозен приятел от година и половина, който е на 17. Често се натискаме и целуваме, дори в училище. Но изведнъж стана. Бяхме у тях, беше пуснат някакъв музикален канал и се натискахме както обикновено, но изведнъж той извади един презерватив, попита ме дали съм готова, а аз никога не бях се чувствала по-готова. Казах му:
-Давай, но внимавай, защото съм девствена!
Той се съгласи и може би от това, че се събличах му се надигна. Беше нетърпелив, също и аз. Започна да си го вкарва лекичко, абе знаете процедурата.
После не знам защо се почувствах използвана, макар че той ме гушна силно и ми каза, че винаги ще е с мен.
Мина се месец, а ние сме все още толкова близки.
Не мога само да разбера дали ме обича, знам че за нашите години това не е истинска обич (така постоянно казвате, вие по-големите), или пък е... Но просто дали само ме е използвал? Той никога не е настоявал да го правим. Винаги аз съм започвала тази тема...
Просто не знам дали съм попаднала на свестно момче...
Хайде поздрави и целувки на всички! =* =)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6c55179009
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Но просто дали само ме е използвал? “
Ти сама си отговаряш
„Той никога не е настоявал да го правим. Винаги аз съм започвала тази тема... “

В секса има винаги двама души. Ти използва ли го?
Иначе, браво на момчето, че ползва кондоми. Следи просто да продължавате така и няма да имаш проблеми. Времето ще покаже, дали ще останете заедно, но докато ползвате кондоми и се пазите, няма да имаш един ден, защо да съжаляваш. Винаги наглеждай кондома след акта. Много рядко се пукат, ама много рядко, но ако се случи, във всяка аптека БЕЗ РЕЦЕПТА ще ти дадат хапчето „Ескапеле“. Ако ме послушаш за тези две малки нещица, няма да си провалиш живота и един ден, дори да не останете заедно, ще имаш чудесни спомени за първата си любов.
Много хора ще те нападат, че си била малка. Прави ще са, но станалото-станало. Веднъж като си почнала да водиш полов живот и си имаш приятел, не е реалистично да с иска от вас да се лишавате от интимност. В крайна сметка човек и на 17 г. може да стане за резил, дори на 20 г. доста жени стават за резил и забременяват нежелано. Ако си по-умна от тях и се опазиш, значи не си била малка. Има мъже на 30, който не пазят приятелките си и ги убеждават да правят секс без кондом, после като забременеят ги зарязват. Да не мислиш, че те са по-готови от вас за секс?
Явно си попаднала на добро момче, което ползва кондоми. Защо да те използва тогава? Готов е да се откаже от част от мъжкото си удоволствие в името на твоето здраве и бъдеще. Обичайте се и винавайте в картинката. Другото е лесно!!!
Ако и на теб ти е хубаво при секс, ако и ти си го желала, как можеш да си помислиш, че момчето те използва? Не си някоя четка за зъби, не се принизявай до такава. Жената е равноправен партньор и в секса. Няма тук използване, а взимане и даване! Ти си избрала да му отдадеш тялото си и сама да изпиташ удоволствието от интимността с мъж, вече си жена. Най-голямата женска отговорност е да се предпазим от нежелана бременност и от болести. Една 14 годишна с 10 кондома в чантичката си и сериозен приятел е 10 пъти по-подготвена за секса от една 25-годишна, която се оставя да я .... различни мъже без кондом с обещанието да я „пазят“. От авторката зависи тя самата в каква жене ще бъде.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5471d01663
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво номер 1! Радвам се че има хора като теб!

Ж 21

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 89bda53676
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен щом си задаваш такива въпроси не си готова... По-скоро не знаеш какво представлява секс. Чувала си че го правят големите но не си особено наясно. Всеки го чувства по различен начин но ако не си почуваствала страстта и сладката радост от това да дариш девствеността си на някого когото обичаш то ти просто си малка. Ти си правила нещо което знаеш че трябва да правиш за да е доволен приятеля ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker