Луд съм по нея, умирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Луд съм по нея, умирам
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2858 пъти
Здравейте, момче съм на 12 г. Не си мислете, че съм някакво лапе - напротив, мисля много по зряло от някои по-големи. Миналото лято братовчедката на братовчедка ми дойде в нашия град. Тя е на 14г. Всеки ден излизахме заедно с още общи приятели. Прекарвахме си мега яко винаги, когато тя беше с нас. Просто тя има много як характер, не е някаква кифла - нищо подобно. Много е добра, мила и хубава. Като видиш нежното й лице, красивите й очи си мислиш, че си попаднал в рая. Съвсем различна е от днешните 14 годишни момичета, които се имат за много велики. Даже един приятел от компанията ми казва "Виж я колко е сладка! ", "Погледни й само усмивката" и т. н. Може би и той я харесва, сигурен съм, че има и още много, които я харесват. Много бързо се сприятелява с всички. Тя е момиче мечта. Всеки ден, когато не излизаме заедно съм ходил у братовчедка ми само и само да я видя. По време на мачовете от Евро 2012 се смяхме, спорехме кой ще спечели, бой с възглавници и още какви ли не неща. Сега също се виждаме през ваканциите или събота и неделя (ако тя дойде). До сега не съм изпитвал такива чувства към никой. Просто тя е различна. Ако й предложа може да си помисли, че се шегувам, поради разликата в годините. Но в случай, че тя приеме и след това не се получи нещо между нас може да свърши приятелството ни. Не знам какво да правя и реших да споделя тук и да ви попитам дали да й кажа какво чувствам към нея или не!? ВЛЮБИХ СЕ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 979bb738a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам добра новина - нормално е да се влюбиш. Честито - това показва, че си нормален човек. (хетеросексуален, психически здрав)
Лошата новина е, че на твоята възраст е рядко любовтта да е споделена, но пробвай се - няма какво да загубиш. Може би и момичето те харесва. Много добре описваш влечението си, жените харесваме романтиката.
Идея - подари ? плюшено мече със сърчице за Свети Валентин с подходящо любовно послание/писмо със стихове например
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 84020a1b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом я описваш, че е толкова добра, мила и т. н. тя сигурно си има гадже, но пък дори да няма не ми се вярва да тръгне с 12-годишен... Не си проваляйте отношенията стой си мирно.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: feff849077
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз мисля като номер две :) Обаче знам ли може и да те харесва ... Ама да й е неудобно да тръгне с теб защото имате общи роднини.Най-важното е да гледаш да не се окажете братовчеди и това е основното,а за другото времето ще покаже дали те харесва не бързай за сега гледай да запазите приятелските си отношения. Късмет !!!


Падналото ангелче :) 12г

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 84020a1b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не й предлагай веднага. Изчакай още най-малко година и половина. До тогава и ти ще си по-уверен от сега и тя ще те е опознала напълно и ако й предложиш ще ти отговори на момента. Но ако й кажеш сега тя 100% ще ти каже, че иска да си помисли и сигурно ще откаже. : )

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 84020a1b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Предложи и, ако приеме я оправяй, защото няма да сте за дълго заедно - поне като сте действай ;д
М15

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 58356b24bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   моят съвет е да и признаеш и да говориш с нея откровено. Не се опитвай да извърташ нещата или да се направиш на готин, просто и кажи това, което чувстваш. Проблемът е, че ако ти откаже ще трябва да се научиш да я приемаш просто като приятелка. И въпреки това съм сигурна, че тя се е досетила за чувствата ти. Може би и тя изпитва същото, но просто я е срам заради разликата в годините или нещо друго. Затова опитай и си помисли, че ако рискуваш може пък и тя да ти отвърне на чувствата и тогава всичко ще е перфектно, а ако ти откаже просто и кажи, че въпреки всичко искаш да си останете просто приятели и се огледай за такива други момичета като нея : ) Късмет

Момиче 14 години

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 84020a1b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Разликата в годините ви въобще не е проблем, пък и без това са само две годинки ;д Аз ти казвам да говориш с нея откровено.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 84020a1b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не и казвай нищо приятел. Тя те приема като малък брат сигурно, няма да се получи нищо. Но ако мислиш различно и не се боиш да рискуваш - предложи и. Говори с нея много мило, както я описваш в историята. Може така да я съблазниш. Идеята на №1 ми харесва - купи и нещо за Св. Валентин (това ще е нещо като намек за нея, че я харесваш). Бъди смел и взимай умело решенията си.
Ж16

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8edd01afd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да ти кажа, че ако станете гаджета и после се разделите ще е доста трудно да запазите приятелството си. При мен стана нещо подобно. Момчето ми беше най-добър приятел, обаче започнахме да се отдалечаваме един от друг. После аз се влюбих в него, а той ми призна, че ме харесва. Тръгнахме. Това беше връзка за две седмици. После се изпокарахме. Сега сме просто приятели. Той се мъкне с едно момче от нашия клас, а аз също съм приятелка със съученик и общ приятел на мен, и на него. Сега избягвам да говоря с него и той с мен. Най-много по 2-3 приказки на ден да си казваме и това е. Моят съвет е да рискуваш. Дори и на теб да ти се случи същото като на мен. Не е нужно да й го кажеш директно. Започни така: "Имам един много добър приятел. Той е страшно влюбен в момиче, което е с две години по-голямо от него. Казвал ми е, че тя е страхотна, невероятна, абе направо мечта. Попита ме какво да прави. Не искам да го разочаровам и затова питам теб". В най-добрия случай ще ти каже нещо такова: "Поласкана съм, че ми имаш такова доверие. Абсолютно убедена съм, че и момичето изпитва нещо към момчето. Защо не идем някъде, където да обсъдим проблема на приятеля ти? ", а в най-лошия: "Хм, ами не знам какво да ти кажа. Вземи пропиши в някой сайт". Не се притеснявай, ако се изчервиш, изпотиш, заекнеш или нещо подобно. Това само ще ти спечели чар-точки. Късмет! Марчето-френдчето

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 84020a1b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От автора: Днеска й написах съобщение за Св. Валентин (дори да й взема нещо за подарък, не мога да й го дам сега, а чак когато се видим и това не знам дали ще е скоро). Тя ми отговори "О, колко мило от твоя страна. Мерси и на теб Честит Св. Валентин - много усмивки и любов". Още не съм събрал смелостта да й кажа, но съм решен, че рано или късно ще го направя. Благодаря за коментарите на всички. До №6 - аз не искам да ходя с нея само за да я оправя, пък и въобще не съм мислил за такова нещо... Абсурд!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 84020a1b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А тя има ли си гадже? Първо научи повече неща за нея и за живота й, след това й предложи просто. Мисля, че ще сте много сладки. Когато момичето е по-голямо в една връзка, дори да са само 1-2 години, всички неща се развиват по друг начин. Представи си например: разхождате се в парка и ядете сладолед, тя ти дава от нейния, а ти й даваш от твоя; или пък, когато си правите снимки и правите онези смешни физиономии и целувки по бузките... Това е нещо много нормално за деца на по 12-14 години... Някой може да си помисли и да си каже "Хахаха лапета, виж ги кви лигавщини правят", но не им обръщайте внимание, защото те са хората които се еб*т всяка вечер, а са на вашата възраст...
Ж27

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker