Претръпнала съм, а съм толкова малка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Претръпнала съм, а съм толкова малка
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2023 пъти
Здравейте аз съм момиче на 16 години и вече ми е все тази за всичко. Опитвам се да вървя напред, а сякаш съм потънала и не мога да помръдна. Не спирам да правя грешки. Семейството ми е затънало в задължения, приятелите ми само ме използват. Хората не ме приемат като равна. Живея от много време без да изпитвам нищо. Нямам мечти, нямам и желания. Мечтаех за един човек, но разбрах, че е като да чакам дъжд в пустиня - или е невъзможен или ще дойде прекалено късно! Непрекъснато съм подценявана и не знам на какво се дължи това. Вървя под дъжда и сякаш не ме вали от месеци все едно не съм аз. Сякаш съм претръпнала, сякаш болката от всичко ме направи неуязвима. И да ме ранят няма да ми е за пръв път. Животът ми е такъв, че сякаш съм стрелка на часовник, какво и да правя все се връщам на едно място. Може да ви се струва странно, но е така и това което съм описала е малко защото не смятам, че в тези трудни дни на някой му се чете за моят живот. Благодаря за вниманието :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e6a4220a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми това е живота и ти започваш да се сблъскваш с него face to face. Или се стягаш и продължаваш смело и гордо напред, и се изградиш като човек, и личност, или пропадаш директно. Живота си е твой и ти прецени сама за себе си как искаш да го изживееш. Но не мисли прекалено дълго, защото животът е кратък.
Късмет ти желая! :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 48d583b653
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Съжалявам, че е трябвало да преминеш през всичко това толкова малка. Истината е, че рано или късно всички се разочароваме, биваме заблудени и предавани от фалшиви хора. На моменти, даже доста често, се чувствам също като теб. Почти не ме боли от нищо, защото си знам, че в живота лошите неща не са нещо необичайно. Претръпнала съм и откъм любов, защото един ужасно лош човек ме съсипа, а аз докрай наивно вярвах, че в него може би се крие капчица добро. Дори за любов не мисля вече. Не си позволявам да бленувам никого, тъй като сякаш съм свикнала нищо да не се получава.
Съветът ми към теб е незабавно да се отучиш да зависиш от разни хора, които не си струват. Надявам се финансовото състояние на семейството ти да се стабилизира, бъди до родителите си и ги подкрепяй. Отиди някъде другаде за известно време, поразсей се, намери нови контакти. С други думи - направи нещо за себе си.

Ж18

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ace45c0814
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Споко, аз бях на 14 когато преминах през много страшни неща, просто незнам как не полудях! Само едно ще ти кажа, аз изгубих всичко, тогава но всяка вечер седях на прозореца, пишех стихчета и мечтаех за времето когато всичко това ще премине. Не знаех как и дали, просто вярвах, както в приказките. Бях на дъното, но мечтаех и един ден буквално нещата се обърнаха с краката нагоре, стана един пълен хаус и после всичко започна да се подрежда и аз започнах от начало. Наистина започнах от начало буквално от нулата. Досега съм изградила много повече от това което загубих някога, само дето майка си нямям, но затова пък аз съм една наистина щастлива майка. Всеки ден уча детето си как да не стига до там дето стигнах аз и то е щастливо защото има успех благодарение на това, което го уча. Така, че вместо да се отчайваш, вярвай, че нещата ще се оправят, незнам кога и как, нощесе наредят ти само вярвай в това, както аз навремето! Желая ти успех!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 175a56036b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едно съветче от мен... ако живееш край морето или дори да не живееш, започни да бягаш. Ама не да ходиш на фитнес, а да бягаш - сред природата. Повярвай ми, това ти променя мирогледа и те зарежда, имаш желание за нови неща. Освен това лятото, ако имаш възможност хвани се на работа, спестявай си пари за разни неща... изобщо, постави си ЦЕЛИ. Така ще започнеш да се чувстваш щастлива и удовлетворена, дори и преди да ги постигнеш, просто защото се стремиш към нещо. Намери си и хоби. Това е и не се филмирай, понякога имам усещането, че наборите ми обичат да изпадат в депресия - просто е модерно, явно да си неразбран и тн. Не казвам, че при теб е така, но просто това е много лошо. Успех, мила.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a76fb2436c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Доста хора губят желанието си за живот, аз също съм една от тях, аз съм на 15, човек, който обичаше живота, права си, не е лесно, но пък.. ако живота беше лесен, дали щяпме да се раждаме с плач? ! Не губи, не забравяй, мечтите си, защото това, е нещото което трябва да те крепи, когато не виждаш нищо друго, освен непрогледната тъмнина, знай, че там някъде в тунела има и една звезда, твоята мечта, която ти трябва да сбъднеш. Не се предавай, намери страстта си и й се отдай, бъди себе си, намери нещо, което те прави щастлива, тогава ще върнеш желанието си за живот!
Mona

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker